PoleKitten

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PoleKitten

  1. Nu synes jeg at jeg har søgt og søgt, men jeg kan altså ikke finde noget jeg kan burge. =)

    I stedet for slap-af-ferie ville jeg umådeligt gerne på træningslejr. En tur hjemmefra hvor der er fokus på træning, træning, træning sammen med nogle rare mennesker man kan dele det med. Er der nogen der ved om der findes en decideret fitnesscamp i Danmark?? =)

  2. Hej. År efter år har jeg levet på de mest mærkelige måder. Har både sultet mig ubevidst og har overspist. er kommet til den konklusion at jeg må have styr på min kost for spiser simpelthen for meget jeg ikke burde. jeg lider af candida, men fordi jeg er bartender er det svært at komme på kur for jeg kan simpelthen ikke holde mig væk =) Jeg er villig til at spise noget så ekstremt sundt uden at brokke mig eller tænke dårligt om maden hvis BARE jeg må få chokolade hver dag. vi taler 2-3 lions pr. dag. mystisk j, men jeg kan simpelthen ikke holde mig fra det og jeg er sikker på at hvis jeg prøver at lade være går det bare mere galt. Jeg træner en 8 timers bodystep, pump eller combat om ugen ogville egentlig bare af med et par kilo. Jeg tror mit stofskifte er okay siden jeg ikke er overtyk. jeg er 173 og vejer 57 kg. spørgsmålet er om det ville ødelægge alt simpelthen hvis jeg spiste de 2-3 lions om dagen og spiste helsesundt ellers eller om jeg er dømt til at blive tyk =)

  3. Så må jeg da op og have fat i ham Jakob. Og heldigvis er det jo Nørrebro jeg træner på. Vil da lige komme ud og leje isdronning på samme tid og så må vi jo se udviklingen. Håber da på at den kan blive nok så rund :tongue: Foruden det så bliv endelig ved med at komme med forslag. Man kan jo altid blive klogere, heldigvis

  4. Så mange gange har jeg vandret op i fitnesscenteret, og så mange gange har jeg vendt snuden hjemad uden at have fået trænet det jeg egentlig kom efter. Træner i fitnessDK. Er skadet grundet en forkert stilling i foden, men det lykkes mig at lave bodypump som deres program byder på deroppe uden det mindste problem. Har prøvet med vøgt til bristepunktet i squat, men får ikke arbejdet mere vøgt på idet jeg simpelthen ikke tror at jeg kan klare det og det er mindre godt specielt nu hvor det er derfor jeg kommer der. Ja ja, det er numsen, bagdelen eller endepartiet jeg taler om. Som tøs gør jeg krav på at kunne opnå en perfekt struttende bagdel med helt runde former, men hvordan søren får jeg sådan en. gerne inden sommeren =) Jeg har 6 kg. på i hver side i bodypump, som jeg synes er en nok så svær øvelse. Det dyrker jeg 3 gange om ugen og foruden det har jeg prøvet sådan en ballemaskine hvor man ligger ned og skal løfte det ene ben, men synes det er rent til grin for føler slet ikke jeg får noget ud af det og det er ikke altid rart at ligge med røven i vejret mod receptionens fyre =) Luge har jeg svært ved idet min fod belastes meget hårdt på skaden og vil faktisk sige at jeg er villig til det meste og bruge en god sum tid så længe der bare kommer nogle gode resultater. helst hvor det ikke er i fyrenes del af træningscentret så nogen der måske har en god ide foruden den del. Også gerne en form for sport =)

  5. Må indrømme at jeg har lavet lidt store øjne til computerskærmen når jeg har læst at folk fx spiser 30 g. havre og en banan til morgenmad. Mine havreg. er jo en del større. Hvorfor jeg spørger er bla. fordi jeg gerne vil vide om kroppen kan tage skade af at "overdosere" sig med havre. Kunne også godt tænke mig at vide hvorfor jeg har så ekstrem trang til havre med mælk. Håber i kan hjælpe =)

  6. Hej. Jeg er begyndt at træne for nogle måneder siden og må da ærligt indrømme at jeg har lidt af overspisning i det virkelig ekstreme. Ikke at jeg på nogen måde er overvægtig, er pæn slank og specielt aftenen har ligget på lur til trangen til de søde sager. Det er sådan at ingenting rigtig kan mætte mig faktisk så begyndte for lidt tid siden at spise havre med mælk (bryder mig ikke om det med grød). Så tænkte jeg jo at så kunne jeg blive mæt lige som alle andre, men nææh nej. Jeg kan blive ved. Nu er jeg endelig begyndt at kunne skabe en nogenlunde normal spiserytme. Spiser frugt med havre og mælk om morgenen, frugt til formiddag med rugbrød til. til frokost er det havre med mælk igen og efter det snack med nødder. aftnensmaden er meget forskellig men stort set altid med en MASSE grøntsager og helst inden kl. 19.00. Efter det falder der altid søde sager ned, specilet hvis jeg ikke får min 3. portion havre. så skulle man tro at jeg ville blive træt af havre, men det gør jeg altså ikke. Spiser lystigt en 500 g. havre med 1 liter mælk til hver dag. Men dette kan da næppe være særlig sundt så har i nogen gode råd? Polekitten

  7. Hej.

    Jeg bodypumper 3-4 gange om ugen med squat i samt lunges, men er detteden nemmeste måde at få ens baller til at vokse maksimalt på? Det er søger er altså en effektiv måde at booste mine baller på =) Evt. kreatin? Indtager protein under og efter træning

  8. Hvor er I gode =)

    Tror nu mest det er det med at trække mig op. Stangen er enormt glat af sig selv og synes selv jeg har ret godt fat i den. kan i hvert fald godt hænge i den. Når man fx går rundt, hænger sig og begynder sit spin og giver slip fra jorden så er det slet ikke til at holde fast efter afsættet.... og slet ikke i en hånd. Når vi træner på stangen er det midt i en træningstime hvor øvelserne er forudbestemt og man har ikke muligheden for at øve diverse muskelgrupper på samme måde. Med en to måneders ventetid og en pris på 3000 kr. for originalstang ville jeg forfærdelig gerne træne ved siden af som I nok kan forstå. Er jo ikke så stærk i armene =)

  9. Hej.

    Håber sådan at I kan hjælpe mig. I poledance skal man kunne bære sin egen vægt med en arm, men gud hvor er det hårdt, og jeg ville derfor gerne træne mine arme ved siden af. hvilke øvelser kan man bruge her? det er musklerne hvor man hiver sig selv op på en lodret stang selvfølgelig. derudover kræver øvelserne nu at jeg er ekstremt smidig i lænden og synes at jeg har lavet svaj øvelser på rigtig missemaner på alle 4 ben og ligget og lavet babykobra som yogafolk så fint kalder det, men jeg har brug for andre øvelser der går mere konsekvent mod lændens bøjning. tak for det =)