juliemalou

Medlemmer
 • Posts

  177
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  juliemalou got a reaction from RuneN in Julie Malou Silverchair's logbog   
  dgfg
 2. Like
  juliemalou got a reaction from CloudHands in Julie Malou Silverchair's logbog   
  kugf
 3. Like
  juliemalou got a reaction from JAAB in Julie Malou Silverchair's logbog   
  klghfn
 4. Like
  juliemalou got a reaction from Gregers TF in Julie Malou Silverchair's logbog   
  klghfn
 5. Like
  juliemalou got a reaction from Gregers TF in Julie Malou Silverchair's logbog   
  kjmhngx
 6. Like
  juliemalou got a reaction from KåreS in Der er to veje til et vægttab   
  Det handler jo altid om uanset om man går på en 1200kcal-diæt eller en 1800kcal livsstilsændring, at sætte sig ind i hvad der skal til for på sigt at holde sig sund og slank.
  Det betyder jo ikke, at du fordi du kun spiser 1200kcal under din kur ikke er i stand til at tilegne dig viden om det at bibeholde sundheden. Du kan jo sagtens føre de sunde vaner ind i dit liv EFTER din kur på 1200kcal og dermed forblive sund og slank også efter kuren. Ingen vil jo kunne tabe sig ved KUN at ændre livsstil, et vægttab vil jo altid kræve at man i en periode ligger med et underskud af betydning for derefter igen at sætte indtaget op. Hvis du KUN ændrer livsstil vil du jo fortsat tabe dig hvis livsstilsændringen kræver underskud. Derfor vil du jo aldrig kunne fortsætte 'ændringen' på sigt uden igen at skulle lave en ændring. Derfor vil der jo altid være tale om en slags 'kur'.
  Jeg vil ikke kategorisere 1200kcal dagligt, for en lynkur eller en urealistisk kur. Jeg har selv tabt mig 20kg på en kur på 1200kcal + motion, og jeg har siden hen holdt vægten, så jeg mener ikke at det er et usundt vægttab idet man er klar over hvorfra man henter de 1200kcal. Sikrer man sig at få en ordentlig mængde næringsstoffer ved fx at indtaste i programmer som madital og holde øje med fordeling af kulhydrat, protein og fedt samt tilføringen af vitaminer og mineraler osv, så vil man sagtens kunne klare sig på dette indtag uden at skade kroppen.
  Men på sigt skal man jo overføre de tillærte ting til et højere indtag. Sådan at man aldrig vender tilbage til sin første kost, altså den som gjorde en fed til at starte med. Man skal finde en helt ny og tredje måde at spise på efter kuren. Det er min mening i hvert fald og det er da lykkedes for mig...
 7. Like
  juliemalou got a reaction from Spock in kæresten kan ikke forstå hun ikke taber sig   
  Få målt hendes fedt%, måske er den lav og så har hun ikke så meget fedt at tabe af, det kan være derfor det går langsomt. Jeg har også tabt mig til et niveau hvor jeg bare ikke kunne tabe mere, lige meget hvor lidt jeg spiste (havde også perioder hvor jeg kun spiste 700-1000kcal dagligt, selvom jeg løb 10km eller mere hver eneste dag), men det var fordi min fedt% var på 11%. Men selv dér tabte jeg nu stadig 0,5kg om ugen eller lidt mere så jeg synes også det lyder mærkeligt.
  Men jeg synes også at det kunne være interessant at se nedskrevet hvad hun spise præcist, fordi normalt er det kun anorektikere der indtager så lidt. Og ja jeg har selv haft anoreksi, og det var derfor jeg spiste så lidt som jeg gjorde.. - det gør normalt fungerende mennesker ikke...
  Hilsen JM :-)
 8. Like
  juliemalou got a reaction from hardvig in Hvad spiser I i løbet af dagen?   
  Jeg spiser som regel tre hovedmåltider og så et par mellemmåltider gennem dagen hvis sulten melder sig.
  En dag kunne se ud som følgende:
  Morgen: 250gyoghurt med 40g havregryn drysset på
  Mellem: 1 banan
  Frokost: 2 stk. rugbrød med magert pålæg og grønsager fx 1 tomat
  Mellem: 1-2 stk frugt
  Aftensmad: 100-200g kød afhængig efter om det er kylling eller oksekød, 2-300g grønsager og 50g pasta/ris(tørvægt) el. to kartofler/to stk groft brød.
  Sen aften: 20g mørk chokolade, evt lidt nødder og tørret frugt
  Drikker rigeligt med vand og andre kaloriefri væsker i løbet af dagen.
  Håber det kan bruges til inspiration :-)
  Har tabt mig 17kg på et halvt år med den kur + masser motion