JØRGEN STORM

Banned
 • Content count

  458
 • Joined

 • Last visited

About JØRGEN STORM

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/07/1954

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesser
  Musik, sang, god vin, rejser, træning, ernæring, film-noir, dansk og fremmedsprog i skrift og tale, politik, matematik og fysik.

Recent Profile Visitors

2,086 profile views
 1. Botox

  Man forbløffes til stadighed over slankeindustriens opfindsom, - og tåbelighed! :angry: Hidtil har Xenical formodentligt været det mest tåbelige receptpligtige slankemiddel, - og det siger IKKE så lidt, - og nu så altså BOTOX! Hvorfor IKKE gå skridtet videre og lamme hele kroppen, så maden simpelthen IKKE kan indtages? Eller gøre det man gør med tyre før mishandlingen i arenaen, - støb røvhullet til med cement, - det skal nok over tid fjerne enhver trang til fødeindtag! MAN GRÆMMES! :teachingfinger:
 2. Hjælp til fedtforbrænding?

  Ha, ha, - jeg kan godt lide "Dillerman" - men det er vel efterhånden velkendt! : Jeg havde lige taget en dyb indånding for rigtigt at pruste, men så slog du mig på stregen dit lille skarn!
 3. Hjælp til fedtforbrænding?

  L-Carnitin øger IKKE fedtforbrændingen, men er nødvendig for at samme kan foregå! Problemet er bare, at der trods utallige forsøg IKKE er noget som helst, der tyder på, at kroppen IKKE selv kan tilvejebringe al den L-carnitin, der er påkrævet for at optimal fedtforbrændig kan finde sted! En bil kræver som bekendt også benzin for at kunne køre, men kører IKKE af den grund hurtigere med fuld tank end med halvfuld! Mere er IKKE altid bedre, - som oftest er det helt lige meget, - og nogen gange er det endda direkte skadeligt! Det er der dog INTET, der tyder på er tilfældet mht. L-carnitin, - det er "bare spild af penge!
 4. Vægttab

  mdk: Nej, det har du misforstået! Du var selvfølgelig en af dem, jeg primært tænkte på, da jeg skrev: "For fysisk aktive pragteksemplarer som MOL-læsere er det derimod næppe et problem" :D PS: Bemærk venligst, at jeg "kun" udtaler mig om det fysiske, - og diplomatisk undlader at tage stilling til beskaffenheden af et evt. til pragtfysikken tilhørende intellekt!
 5. Pullover

  DSB Harry: På trods af at man kun kan være enig i TJ´s principille teoretiske biomekaniske redegørelse, hører jeg også til dem, der får et umanerligt godt riv og pump i brystet, når jeg i ny og næ hygger mig med en umanerlig tung gang dumbell pull-over, som afsluttende brystøvelse! Jeg kan også godt lide den afledte effekt på savtakkerne, - serratus, - men nu er jeg foruden at være en "kosmetisk ballerina", jo også en detaljernes mand! :lol: (Det synspunkt er man selvfølgelig nødt til at indtage, når man vedhængsmæssigt er så sparsomt udstyret som jeg fra naturens side! :( )
 6. Hempolje

  Som sædvanligt er jeg aldeles uenig med PBM! Blandingsforholdet er slet IKKE pointen, - udover at det i modsætning til andre olier tilvejebringer generøse mængder OMEGA-3/alphalinolensyre af bedste kvalitet, som også PBM selvmodsigende erkender vi er underforsynede med! Pointen er primært den lousy kvalitet vores spiseolier forefindes i, - de er IKKE fremstillet med henblik på vores sundhed, men UDELUKKENDE udfra kommercielle hensyn til holdbarhed og pris! Dette forhold kan man godt vælge fuldstændigt at negligere, - nøjagtigt det samme forsøgte man med held i mere end tyve år med transfedtsyrerne! Fra de første latterliggjorte uafhængige forskere råbte vagt i gevær, - og til nu, hvor selv de mest "støvede" forskere fra integritetsmæssigt tvivlsomme foretagender som ernæringsrådet, nølende har indrømmet, at netop transfedtsyrerne er en alvorlig selvstændig risikofaktorer ved bl. a. hjerte/kar-sygdomme, har industrien haft frit spil og optimal profit, - og så er alt jo som det skal være! Glemte jeg at nævne, at der fremdeles er masser af transfedtsyrer i vores fødevarer på trods af, at det overhovedet IKKE er noget problem i at fjerne dem, - udover selvfølgelig nogle omkostninger til industrien? Derudover, - og hvis vi urimeligt dumdristigt ser bort fra kvaliteten, - er der IKKE "meget" alphalinolensyre/OMEGA-3 i rapsolie! 7% er i småtingsafdelingen og retter IKKE op på det stadigt skævere forhold, der er mellem OMEGA-3 og OMEGA-6 i vores kost! PS: I artiklen FEDT NOK på GET BIG finder du i skema I en gennemgang af de mest almindelige, - og også nogle ret ualmindelige, - oliers sammensætning. Muligvis vil en venlig PC-kyndig sjæl forsyne denne tråd med et af disse moderne, men for mig helt uforståelige, - LINKS?
 7. Vægttab

  Pasta er også meget energitæt og fylder derfor godt op i energiregnskabet uden at bidrage med noget særligt af ernæringsmæssig værdi! For det fysisk inaktive moderne menneske kan det derfor godt udgøre for meget af en kaloriebombe, hvis man skal undgå overvægt og fedme! For fysisk aktive pragteksemplarer som MOL-læsere er det derimod næppe et problem. Vælg gode fuldkorns- og fibertyper. Samme betragtnihger gør sig gældende for ris, hvor man i bekræftigende fald "kun" bør vælge upolerede naturtyper, som f.eks, brune ris!
 8. Den absolut sundeste måde at drikke sig fuld på?

  Hvorfor moderne dybt frigjorte og fantastisk selvstændige samt imponerende individualistiske danske menneskebørn behøver at drikke sig fulde for at turde gøre noget som helst og/eller for at holde sig selv og omverdenen ud, forbliver et helt centralt men ubesvaret spørgsmål! Også på dette punkt anser den moderne dansker enhver tanke om en fornuftsbaseret modificering af egen adfærd og egne valg samt af vores opkastfremkaldende kulturarv, for at være rent åndstyrani! Danskerne drikker som svin, - vi har verdensrekord i ungdomsdruk, - og vi betaler som samfund en kolossal pris i både kroner og ødelagt livskvalitet for vores kvalmende laissez faire holdning og slappe la-la indstilling til denne samfundssvøbe!
 9. HJÆLP!

  Idet jeg naivt antager, at hele den tråd, - både spørgsmål og svar, - IKKE er en ren joke, så kunne man måske forestille sig, at man fik sig en anden doktormand, - og muligvis en psykolog/psykiater, - når man nu IKKE føler man finder forståelse for sit "problem" hos den nuværende læge? Igen under forudsætning af, at alt det forgående IKKE er en absurd joke, kunne man måske samtidigt fraråde den håbefulde pode med den muligvis alvorligt syge lever, at han IKKE søger råd på nettet, hos fiskehandleren eller i den lokale bodega, men henvender sig til individer der har reel indsigt i problemet samt mulighed for muligvis at gøre noget ved det! Men du løber selvfølgelig den risiko, at disse fagligt kvalificerede personer vil fortælle dig noget du IKKE bryder dig om at høre, - for såvidt du altså har tilstået dit tåbelige misbrug, så de ved hvilken type person, de har med at gøre! (Det kan nemlig indledningsvis være svært for pæne fornuftige mennesker som læger at gætte sig til, at nogle mennesker kan være så vanvittige, at de frivilligt påbegynder ødelæggelsen af deres egen krop med potentielt dybt helbredsskadelige dopingstoffer indkøbt hos den lokale pusher) Forhåbentligt finder du i tide ud af, at en rask lever er sjovere end noget i den forbindelse så aldeles ligegyldigt, som et par midlertidigt større overarme!
 10. Hempolje

  Det, der er afgørende er hvad man totalt set indtager og kvaliteten af samme! Da de fleste danskere får masser af linolsyre/omega-6 - omend som oftest af tarvelig kvalitet, kan man godt argumentere for, at der IKKE er nogen grund til at hælde ekstra omega-6 i løgnhalsen! Den bedste løsning hvis man søger en olie med meget højt indhold af Alphalinolensyre/omega-3, er FLAX-olie, hvilket IKKE er det samme som den kvalitet hørfrøolie man kan få kastet i nakken stort set alle steder! Den egner sig til gengæld glimrende til at male havevinduer med! FLAX-olie fra Canadiske Flora er nok det bedste bud på det danske marked, - i USA findes en række fremragende produkter, - herunder bl. a. Barleans, men FLAX fra Flora kan jeg kun anbefale! UDO`s er et godt valg, hvis man paralelt nedskærer sit øvrige indtag af omega-6! Husk også et par solide laksebøffer ugentligt, evt. tilskud af fiskeolie, hvis man IKKE er fiskespiser pga. indholdet af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, som har selvstændige helbredsmæssige fordele!
 11. Billigste proteinpulver

  DSB HARRY: "Husk - du får hvad du betaler for" Jamen det skal man da vist iøvrigt også have ifølge købeloven, - eller hur? :D Nogle gange får man desværre IKKE ret meget for sine kroner andet end varm luft og hype, - og andre gange får man god valuta for sine hårdt beskattede danske lommepenge! Lommepenge = løn - konfiskation (skat) :angry: Det ENESTE, der IKKE er interessant, er hvem der har flest 4-farvede dobbeltsider prydet af struttende hormonsvin i fordummende amerikanske muskelblade. Onde tunger påstår endda, at den gigantiske udgift til en sådan tæppebombning af det konfekt- og protein- samt tilsyneladende alt-ædende publikum, i sidste ende finansieres over en ublu merpris, - samt via besparelser realiseret qua den ofte ret ordinære produktkvalitet. Men det er nok bare tomme rygter?.................................... :lol:
 12. Billigste proteinpulver

  Viking Whey er billigt, blandes utroligt nemt, smager godt og indeholder betydeligt MINDRE fedt og laktose end andre betydeligt dyrere mærker. DANLAB CFM WHEY er også et glimrende produkt, - omend i en højere prisklasse, selvom det er prismæssigt gunstigt sammenlignet med andre rene isolat-typer!
 13. vommen, ak ak

  Træningsmæssigt lyder det indledningsvis fornuftigt, men du bør gøre dig klart, at der IKKE er nogen "automatik" indbygget i et sådant program! Altså, - "blot" fordi man træner hårdt og spiser "sundt", så vil man IKKE automatisk ende med den ønskede fysik! Hivs du IKKE har smidt noget fedt i den periode, du har været igang, - så har du IKKE været i negativ energibalance! Da det nok IKKE er voldsomt realistisk at øge træningsmængden betydeligt, bliver du under alle omstændigheder nødt til at holde omhyggeligt øje med din kost, - både indhold og total mængde! Jeg har skitseret nogle retningslinjer for, hvordan man kan gribe "projektet" an i artiklen CUTS, som du kan finde på www. getbig.dk
 14. Botox

  Som om vi IKKE allerede havde masser af problemer pga. FOR LANG transittid, hovedsageligt fordi vi spiser for ringe, for findelt og for fiberfattig affalds/industri-kost, - og rør os for lidt! Yderligere kunstigt at forlænge transittiden skal nok få endnu mere gang i divertiklerne, tarmkræften og alle de andre pudsigheder vores slappe og usunde livsstil har ført med sig! :teachingfinger:
 15. L-carnitin - virkning?

  Problemet med L-carnitin og en masse andre kosttilskud er, at når de bliver testet i et meningsfuldt videnskabeligt set-up, kan man IKKE konstatere den postulerede effekt! L.carnitin i forbindelse med ønsket om fedttab er spild af penge!