Lasse P

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lasse P

  1. Træning - 25. august 2008

    Opvarmning 5 minutter

    Chin-ups

    4x6

    1,2,3,4,5

    Dips

    4x8

    1,2,3,4

    Langsom excentrisk og eksplosiv koncentrisk igennem alle reps... Det var hårdt...

    Mave

    Udstrækning 10 minutter

    Til idræt om formiddagen på gymnasiet: løb :crazy: 2,5km :tongue:

    Jeg overvejer faktisk at begynde at løbe igen. På efterskolen meldte jeg mig til halvmaraton løb, men måtte sige fra pga. jeg fik for ondt i skinnebenene (sikkert skinnebensbetændelse). Men kunne godt tænke mig at tage fat i det igen, og måske løbe halvmaraton til foråret. Who knows :bigsmile:

    Jeg valgte håndstanden fra idag. Godt nok havde jeg en kæmpe succes oplevelse igår mht. mit første strakt strakt stem. Men det kan ligeså hurtigt gå ned ad bakke, hvis jeg overbelaster mine håndled igen.

  2. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

    Jeg lavede endelig det forbandede lorte stem! Endelig! for første gang nogensinde, og så to gange i træk :bigsmile::bigsmile:

    For bare et par dage siden føltes det SÅ langt væk, men pludselig, så satte jeg bare hænderne i gulvet, og begyndte at hive benene op, og så var den der bare!

    Det er kraftedeme en dejlig fornemmelse! yes!

    Håndstand

    2x stem med strakte arme, og strakte samlede ben !!! :bigsmile:

  3. Træning - 21. august 2008

    Opvarmning 5 minutter

    Chin-ups

    4x4xBW+10kg

    5,4,3,2,1,2,3,4,5,4,3,2,1

    I alt 55 reps

    En god omgang chins i dag. Jeg kan virkelig føle at jeg bliver bedre til den her øvelse fra gang til gang. Men jeg synes ikke mit max bliver presset, jeg bliver bare bedre til at udføre mange.

    Håndstand

    Bare hurtigt op og stå nogle gange. Et par almindelige stem, og 2-3 stykker over strakte arme. Strakte arme og strakte ben føles utrolig langt væk i øjeblikket.

    Ingen udstrækning :nonono:

  4. Træning - 19. august 2008

    Opvarmning 5 minutter

    Chin-ups

    4x6

    Dips

    3x10

    Handstand-pushups

    5x5

    Mave

    Jajajajajajjajajjajajajajja

    Igen en kedelig træning. Jeg tror jeg bliver nødt til at få nogle flere øvelser ind i mit program. Egentlig laver jeg kun chins, dips, lidt mave og (alt for lidt) håndstand for tiden :nonono: Mine ben burde jo egentlig fylde halvdelen af mit program, men jeg har ingen mulighed for at squatte her hvor jeg træner, og jeg gider ikke maskiner. Det er for uinspirerende. Jeg havde tænkt mig at begynde at dødløfte, men vi har hverken fri stang eller skiver :dry: Jeg tror jeg må komme med nogle forslag til indkøb.

    Jeg bliver også nødt til at lægge mere vægt på udstrækning. Hvis jeg nogensinde skal lave det stem med strakte arme og ben bliver jeg nødt til at gøre noget ved mine haser.

  5. De små springfyre er sku unreal. Noget af det vildeste jeg har set længe! :w00t:

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    Ja og det værste er vel, at da Krylov satte verdensrekorden og blev verdensmester var han kun 18 år :crazy: Gymnaster peaker i en meget ung alder.

    Det er mig dog en gåde hvorfor powertumbling ikke er en olympisk diciplin. I øjeblikket er der ikke nogen penge i at dyrke tumbling pga. det ikke er særlig udbredt. Hvis det blev en olympisk diciplin, ville sporten blive meget mere kendt, og flere og flere ville begynde at dyrke det. Men vi må vente til 2012 :tongue: Sporten kom først til Danmark i 90'erne.

    Faktisk skal man ikke langt for at se vilde springere. I Danmark har vi jo spring/rytme gymnastikken. Her er en video af gymnasterne fra hulby/slagelse :smile: Enjoy

  6. Træning - 17. august 2008

    Hurtig opvarmning 5 minutter

    Håndstand

    Lidt hurtig træning. Et par stem over strakte arme og samlede ben. Mine forsøg på at stemme på strakte arme og strakte ben lykkes ikke, men det føles som om der ikke er lang vej igen. Højest en måned, så er den der.

    Chin-ups

    4x6

    1,2,3,4,5

    Jeg forsøger at sætte reps lidt op. Her den anden dag var jeg for sjov nede og se hvad mit max er. Jeg kom op på 10 stk. uden at være tæt på failure overhovedet. Mit mål må være at komme op på 15 reps.

    Dips

    4x8

    Lidt mave

    Udstrækning 5 minutter

    Kort og kedelig træning uden de store højdepunkter. Dagens succes må være, at jeg endelig kan nå gulvet med hele håndfladen på strakte ben :tongue: Jeg er ikke særlig smidig, men det går fremad!

  7. Vild video. Det hjælper selvfølgelig, at han ikke er så tung, men super imponerende alligevel. Kan godt forstå, at du gerne vil træne dig op til sådan noget.

    Held og lykke med det. :smile:

    Rock'n Roll :strat:

    SaintPauli

    Ja det han laver er jo også noget af det bedste af det bedste :smile: Det er god inspiration, når man er gået død over at tingene bare ikke lykkes.

    Youtube er fyldt med gode videoer af gymnastik, akrobatik, rytme, håndstand, spring, tumbling osv.

    Jeg elsker især at se tumbling videoer :bigsmile: I maj var jeg i Arena Fyn i Odense for at se EM i stortrampolin, DMT og tumbling. Jeg var dernede sammen med en masse venner fra efterskolen, og vi havde fået billetterne gratis fordi vi havde meldt os til at rydde op efter stævnet. Tumblingen var klart det fedeste, stortrampolin er ikke særlig imponerende i virkeligheden synes jeg. Vi så verdensmesteren Andrey Krylov fyre de mest sindssyge spring af, og efter stævnet mødte vi ham også. Jeg har faktisk et billede hængende på min væg hvor jeg står sammen med ham :tongue: Ud over ham var Josef Wadecki, Andrei Kabishev og en masse andre der også.

    I den her video er der en masse klip med Krylov, men også lidt af Wang Jiexu som er den tidligere verdensmester. Krylov er ham som springer i en blå dragt og har sort hår.

    I den her video springer han til sidst, hvor man kan se hans spring i slowmotion :smile: Det er fra VM i Quebec i vinters, hvor han vandt de individuelle finaler. Her laver han dog "kun" rondat full full whip flik full in whip whip tripple back.

    Denne video er fra hold finalerne i Quebec hvor han sikrer Rusland sejren, og samtidigt slår verdensrekorden for sværhedsgrad. Dette spring ligger på 14,6. Han laver Rondat full full whip flik full full whip whip tripple back.

    God fornøjelser med videoerne :tongue:

  8. Træning - 13. august 2008

    I tirsdags flyttede jeg til Nyborg for at gå på gymnasiet. Jeg er flyttet ind på kostskolen som ligger lige ved siden af. Jeg er blevet indkvarteret på et 9 kvadratmeter stort værelse med en seng, skrivebord, skab og reol. Der er ingen plads til at stå på hænder :dry: Til gengæld har kostskolen et trænings rum til fri afbenyttelse :4thumbup: Det skulle selvfølgelig lige hurtigt afprøves.

    Opvarmning 5 minutter

    Chin-ups

    6x5

    Dips

    4x8

    Mave

    Ikke noget jeg gider skrive ned

    Udstrækning 10 minutter

    Desværre kunne jeg ikke stå på hænder idag pga. en hudafskrabning på højre hånd :unhappy: Dips'ne gjorde også en smule ondt, men jeg formåede at fordele trykket så det ikke gjorde ondt. Ellers var det en fin hurtig træning. Det er et hyggeligt lille styrkerum de har sig nede i kælderen, den eneste fejl er bare, at de har alt for mange maskiner! De har en maskine til alt, det skulle ikke undre mig om der er en maskine til venstre rotering af lillefingeren :blink: Men de har ikke en fri bænkpres! Det er noget jeg bliver nødt til at klage over :tongue:

  9. Træning - 3. August 2008

    Efter jeg lige har været på 7 dages hård druk, synes jeg lige jeg ville træne lidt før jeg skal på en uges ferie med kæresten.

    Opvarmning 10 minutter

    Chin-ups

    10x3

    Superset

    Dips

    10x5

    Armstrækkere

    20, 20, 20

    Udstrækning 15 minutter

    :crazy: OMFG det var en lorte træning. Jeg havde slet ikke den samme styrke som før, blev forpustet af ingenting, og svedte som bare fanden. Men hvad kan man også forvente efter en uge på festival. Jeg tror sku ikke jeg gør det en anden gang :tongue: Jeg holder mere af at være i form, end jeg holder af at være fuld.

  10. Træning - 22. juli 2008

    Opvarmning 10 minutter

    Håndstand

    Lidt arbejde med stilen og balancen.

    Chin-ups

    7x5

    Stem

    20 blandede på bøjede arme. Ville ikke forsøge over strakte arme, har for ondt i mine håndled.

    Pistols

    7x1 på højre ben

    4x1 på venstre ben

    Det begynder så småt at ligne noget

    Dips

    4x8

    Udstrækning 10 minutter

  11. Hjemme hygge - 21. juli 2008

    Jeg fik lige lyst til lidt hjemme træning :smile: Det er det der er så fantastisk ved håndstand og kropsvægtstræning, man kan gøre det lige når man har lyst, stort set lige meget hvor man er.

    Håndstand - Ingen skridt tilladt

    25 sek, 15 sek, 25 sek, 50 sek :superman: , 30 sek, 15 sek

    Den på 50 sekunder føltes god og stabil :bigsmile: Men til sidst syrede triceps for meget til, til at jeg kunne holde den længere.

    Stem

    10 stk. på strakte arme og samlede bøjede ben :bigsmile: Det går fremad, men hold da kæft hvor har jeg ondt i håndledene nu :crazy: Jeg burde nok have ladet være.

    Udstrækning 20 minutter

    Det er i videoer som denne jeg finder min inspiration :smile: De pike press han laver lige i starten er helt sindssyge :crazy: At stå på en hånd er slet ikke noget jeg vil rode mig ud i endnu :blink:

  12. Træning - 20. juli 2008

    Opvarmning 15 minutter

    Håndstand - Ingen skridt tilladt

    15 sek, 15 sek, 30 sek, 15 sek, 20 sek, 35sek

    Sikke en gang lort :dry:

    Pistols

    Rulle pistols: 5x3 på hvert ben

    Ægte pistols: 3x1 på højre, 2x1 på ventre

    Dette var helt klart træningens højdepunkt. I starten kunne jeg ikke holde balancen idet jeg skulle presse mig op, og faldt bagover på røven :tongue: Jeg fandt ud af, at når jeg begyndte at presse med benet, begyndt jeg automatisk også at presse med foden, hvilket resulterede i at jeg faldt bagover. Dette lod jeg så ganske enkelt være med, og forsøgte at holde vægten på hælen, så gik det hele meget let :bigsmile: Til næste træning skal jeg bare lade være med at lave dem hvor jeg ruller bagover først, og koncentrere mig mere om den ægte vare.

    Stem

    20 blandede - Stadig bøjede arme. Vil ikke forsøge over strakte før mine håndled har det bedre.

    Chin-ups

    5x5 Til sidste træning skulle jeg virkelig kæmpe for at få dem op, men denne gang gik det utrolig let, og jeg besluttede at prøve med ekstra vægt.

    1x4xBW+5kg Jeg troede det ville være meget hårdere, mere vægt!!

    2x3xBW+10kg

    1x2xBW+10kg

    1x1½xBW+10kg Her måtte jeg opgive :tongue:

    Dips

    5x5

    Jeg valgte kun at tage nogle få denne gang. Jeg brænder alle mine kræfter af på dips, istedet for håndstanden som egentlig burde være det primære.

    Mave

    4x10xBW+10kg

    Udstrækning 10 minutter

    Jeg følte mig utrolig energiforladt i dag, men hvis man kigger på pistols og chins var det en god dag :smile: Tiden løb fra mig til sidst, så udstrækningen blev lidt hurtigt. Jeg snupper nok 20 minutter mere i aften.

  13. Træning - 18. juli 2008

    Jeg fik min powerball igår, og har leget med den både igår og idag. Mine underarme syrer fuldstændigt til på ingen tid hvis jeg giver den gas. Jeg glæder mig til at se om den gavner mine håndled :bigsmile:

    Opvarmning 15 minutter

    Håndstand - Ingen skridt tilladt

    20sek, 20sek, 35sek, 25sek, 15sek, 40sek

    "Rulle pistols"

    5x3 på hvert ben

    Anden gang jeg kører øvelsen, men der er allerede store fremskridt. Jeg mangler stadig lidt styrke på venstre ben, men det kommer jo ligeså stille og roligt. Det hele blev straks lidt lettere når man begyndte at tænkte over teknikken.

    Stem

    20 blandede - alt sammen bøjede arme desværre.

    Chin-ups

    5x5

    1,2,3,4,5

    I alt 40 reps

    Handstand push-ups

    5x5

    Dips

    8x8

    I alt 64 reps

    Mave

    4x8 +15kg

    3x8 +10kg

    20 minutters udstrækning

    Dejlig træning, der er bare ikke en sjæl i det "motions-center" jeg træner i derhjemme, så det er lidt uinspirerende :dry:

  14. Astanga er lidt specielt, fordi jeg kan finde på mange mange andre ting der er "sjovere", men når man kommer lidt ind i det er det utrolig kraftfuldt og en rigtig dejlig måde at bruge kroppen.

    Mit håndstands-gøgleri har været temmelig meget on-off og jeg kan desværre ikke påstå jeg har en rigtig stabil håndstand endnu. Jeg er så småt gået i træning for at styrke kernen som jo er umådelig vigtigt, og så kan man jo næsten ikke træne håndstand tit nok for at blive rigtig god. :wink:

    Ja ligesom med alt andet skal man lidt ind i det, før det begynder at blive sjovt :smile:

    Hvis man virkelig vil noget med sin håndstand, så skal man også regne med at skulle træne meget. Men ligeså snart man har haft en periode hvor man kan holde sin håndstand 20 sek + hver gang, uden at tage skridt, så er det faktisk svært at glemme igen :wink: På efterskolen havde vi en fyr, som aldrig havde prøvet at stå på hænder før, men i den sidste måned af skoleåret lavede han en håndstand på 2 min 15 sek uden at tage et eneste skridt. Det var imponerende så meget den fyr trænede :tongue: Men det kunne da være fedt hvis ud tog fat i det igen, som jeg forstår det er håndstanden (Adho Mukha Vrksasana? :tongue: ) en ret essentiel del af yoga?

  15. Ja, det er ingen hemmelighed at jeg i øjeblikket bor lidt langt væk fra alting. Men om en måneds tid flytter jeg til Nyborg for at starte på gymnasiet, og mon dog ikke de har noget i enten Nyborg eller Odense :wink: Det ser alt sammen meget interessant ud, men det virker også som noget man virkelig skal ind i for at kunne bruge det. Jeg tror lige jeg vil kigge lidt mere på det :smile:

    Jeg kan huske at du på et tidspunkt begyndte at øve dig i at stå på hænder, hvor langt nåede du egentlig med det? Nåede du at få en god fritstående håndstand?

  16. Hey MaxPower :smile:

    Nu har jeg fulgt din log i et stykke tid on and off, og har nu besluttet selv at oprette en bruger og en logbog (jep, dette er skamløs reklame af min egen log :tongue: ). Jeg gør rigtig meget ud af min håndstand og bodyweight øvelser generelt, men har også tænkt mig at træne noget mere smidighed. Jeg har selvfølgelig lagt mærke til at du dyrker yoga, men du skriver aldrig hvad det rent faktisk er du laver. Hvilke øvelser? Hvor mange set og reps? Er det hele bodyweight eller udføres solhilsnen med en 45 kg. sandsæk på nakken? :tongue: Ej det jeg efterlyser er: hvordan dyrker man rent faktisk yoga? :smile: Kan du henvise til nogle gode artikler på nettet, jeg har intet imod at ofre et par timer dér. Jeg synes bare, at hvis man rent faktisk skal gøre noget, så skal man også gøre det fuldt ud. Så jeg ville undersøge om yoga var noget for mig :bigsmile:

  17. Træning - 16. juli 2008

    Jeg har rimelig ondt i mine håndled for tiden, så jeg får ikke stået så meget på hænder. Igår købte jeg mig en powerball over nettet, som jeg regner med kommer i morgen. De siger jo at den skulle være god for håndledene, så jeg tænkte jeg ville prøve den. Om ikke andet er den vel meget sjov at lege med :tongue: Lidt træning blev det dog til alligevel :smile:

    10 minutters opvarmning - nogle mavebøjninger, rygbøjninger og armstrækkere, lidt hopperi på et ben, et par gange op på hænder og 2-3 stående baglændere på gulvet.

    "Rulle" pistols
    3x3 på hvert ben
    Jeg har egentlig aldrig lavet denne øvelse før, så har ikke den nødvendige råstyrke til at lave den ægte vare endnu. Men det skal ikke forhindre mig i at lave dem.

    Dips
    3x3
    1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
    I alt 64 reps

    Stem
    Spredte strakte ben, bøjede arme: 4x3
    Det er måske en god idé at lave sine stem inden man brænder sine arme af på dips :dry:

    Chin-ups
    12x3
    I alt 36 reps
    Jeg har ikke lavet denne øvelse i 10 måneder nu, så tænkte det nok ville være en god idé at få lidt volumen i kroppen før jeg virkelig begynder at give den gas.

    Fritstående håndstand - Så clean som muligt og bandlyst at tage skridt!
    25 sek, 30 sek, 15 sek, 20 sek.

    Handstand push-ups
    4x8

    Mave
    10 kg. bag nakken i sådan en disko-ting hvor man smider benene op og ligger i 20-30 grader
    8,8,8,10 reps

    15 minutters udstrækning
  18. Jeg vil også prøve det der med en log

    Jeg opdagede MOL i januar 2007. Siden har jeg læst utallige artikler på diverse websites omkring styrketræning, og har fulgt med i masser diskussioner om samme emne her på MOL. Nu har jeg besluttet selv at tage del ved at oprette en bruger og en træningslog :bigsmile: Egentlig gider jeg ikke skrive en lang smøre om mig selv, pga. jeg ikke tror der er nogen der gider at læse det :tongue: Jeg har oprettet denne log så jeg selv kan følge med i min træning, men hvis andre vil følge med og lade sig inspirerer er de meget velkomne :smile:

    Alligevel kommer der en smule om mig selv

    Alder: 17 år (1991)

    Højde: 178 cm.

    Vægt: 66 kg.

    Fedt %: who cares?

    I år har jeg gået på en gymnastik efterskole der hedder Vejstrup Ungdomsskole, hvor jeg blev fuldstændigt hooked på gymnastik. Jeg dyrkede både rytmisk gymnastik, springgymnastik og powertumbling. Rent skemalagt havde jeg 11 timers gymnastik fra mandag til fredag, udover det vi lavede i fritiden. Da jeg startede på skolen kunne jeg lave en meget grim håndstand og en halvdårligt rondat (araberspring). Da jeg sluttede lavede jeg dobbeltbaglænder til hård til sidste opvisning (tag jer ikke af tøjet, pigerne og drengene byttede opvisningsdragter :tongue: )

    Mine træningsinteresser

    Før jeg tog på efterskole dyrkede jeg en smule vægttræning - bænkpres, lidt squat, lidt dødløft og disko-øvelser. Jeg har ikke tænkt mig at opgive vægttræningen helt, men jeg er blevet mere opsat på kropsvægtsøvelser, og har tænkt mig at gøre noget seriøst ud af min håndstand. I øjeblikket følger jeg denne artikel, hvor mit mål er "standing pike press to handstand", på strakte arme ligesom i artiklen selvfølgelig. Jeg kan udføre stort set alle stem (det de på engelsk kalder et handstand press), bare de foregår på bøjede arme. Lige nu er min status, at jeg lige nøjagtigt kan trække et stem op på strakte arme, men det er med samlede bøjede ben.

    Bortset fra alt gymnastikken ved man aldrig hvad jeg kan finde på at smide af mig af løb og andet galskab :smile:

    Det var så en lille intro til min logbog. Håber der er nogen der vil lade sig inspirerer og give en kort kommentar engang i mellem :bigsmile: