Graugart

Medlemmer
  • Posts

    405
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Graugart

  1. Der er rig mulighed for at træne og kæmpe MMA i Danmark. Vi har mange seriøse klubber med dygtige trænere og kæmpere efterhånden. Der ligger nogle klubber i Roskilde og Næstved, det er vist mit bedste bud til dig, hvis du ikke vil tage til København eller Odense for at træne :)

  2. Sjovt som jeg var følelsesmæssigt stort set ligeglad med mit eget comeback, kampe og placering i går - det jeg virkelig nød var at se dig og de andre CSA monstre æde jer igennem modstanderne én efter én - mega fedt og kæmpe kæmpe tilfredsstillelse at se lokomotivet eksekvere sit A-game til perfektion efter al det arbejde jeg ved du har lagt i det :superman:

  3. Jeg kan i hvert fald skrive under på, at Dan kommer så velforberedt indtil denne kamp som det overhovedet er muligt. Glæder mig ubeskriveligt meget til at se ham - og de andre kæmpere fra klubben - vise hvad de kan i ringen!! :superman:

    GO BRUTAL MACHINE!! :devil:

  4. Damn det er ved at være længe siden jeg har været inde på min blog her - læste lige lidt af den igennem, sjovt at se hvordan ens træning var for så lang tid siden :)

    Lige en update! Siden sidst har jeg trænet rigtig rigtig meget kampsport og suppleret det med styrketræning så meget som kroppen har kunne holde til. Bruger det meste af min energi på at undervise og forsøger at lave nogle turneringer og lign, bl.a. denne på lørdag:

    Se mere på www.adrenalinesports.dk.

    Dødløft, der ellers var min store passion, er blevet lagt lidt til side pga min hofteskade jeg har haft i to år. Har dog fået noget meget effektiv behandling på det sidste, så det går frem af og jeg har lavet min første eksplosive bentræning i laaaaang tid her for nylig. DAMN jeg blev øm! :D:D

  5. Nåh ville lige følge op på tråden herinde og give en update på min skade.

    Jeg har nu kørt udstrækningsøvelserne dagligt i 12 dage og jeg er forholdsvis sikker på at det har en positiv effekt. I hvert fald har jeg kun en enkelt gang (i går) følt smerte i hoften ved "dagligdags bevægelser", dvs. når jeg er inaktiv. Faktisk har jeg helt gået og glemt at jeg har skaden, indtil jeg er begyndt at træne eller skal op af trapperne på fjerde sal. Så det må i hvert fald siges at være en fremgang. Dog har jeg i min periode med skaden haft uger og måneder hvor det har gået godt lige som nu, så jeg skal nok fortsætte med øvelserne et godt stykke tid endnu før jeg ved om det har en effekt på lang sigt.

    Et sted hvor jeg tydeligt kan mærke en forbedring er, at jeg for 12 dage siden kunne trykke på at bestemt punkt omkring smerten og føle en meget stærk ømhed. I dag kan jeg ikke rigtig "finde" punktet, så det må vel næsten være positivt signal? :) Hvis jeg ligger på siden med højre ben strakt og venstre ben bøjet med venstre fod i højre knæhase (a la kiropraktor-knæk-positionen :)), var punktet der, hvor min hofteknogle var højest mod loftet.

    Jeg har desuden netop investeret i nogle træningselastikker ud til klubben så jeg mere jævnligt kan komme i gang med de øvelser en af fysioterapeuterne foreslog.

    Jeg har dog stadig planer om at forsøge med noget behandling rundt omkring, så jeg tror at jeg vil henlede nogle af de nævnte behandlere til denne tråd og høre om det er noget de har mod på at tage fat på, hvis jeg kigger forbi.

    Skulle andre være kommet ind i denne tråd senere og have erfaring med denne skade / behandling af samme, hører jeg stadig meget gerne fra dem!

    Det er uhyggeligt. Jeg har PRÆCIS samme problem og efter fysioterapeuter og kiropraktorer, så er der sket nada. I dag tager jeg til en seriøs sportslæge. Jeg skriver lige hvad han anbefaler. Jeg giver dog den nederste af min rygsøjle skylden, men jeg er ærligttalt rimelig blank om hvad det er.

    Fik du nogensinde snakket med sportslægen? Hvad kom I frem til, er meget spændt på at høre om det :)

  6. Ok jeg fandt denne Piriformis test:

    Hvilken jeg føler er POSITIV! Når jeg googler Piriformis synes jeg egentlig også placeringen passer meget godt med hvor jeg føler smerten:

    piriformis_muscle.gif

    Så nu giver jeg mig i kast med disse øvelser:

    Jeg har lige prøvet at køre 20 reps af den første udstrækning hvor man sidder ret op på stolen og strækker benet lige frem. MEGA smerte fra hoften og udstrålende i benet!

    Nu krydser jeg bare alle mine fingre for at dette kan have en effekt.

    På forhånd tusind tak for hjælpen

  7. Jeg skal ikke kunne sige præcis hvilken type skade det er, det sidder sådan "midt inde i det hele", så jeg synes det er meget svært at føle sig til præcis hvad det er som gør ondt.

    Kiropraktoren snakkede om at det var mit bækken der sad skævt. Jeg har en mistanke om at det kan være opstået fordi mit ene ben er længere end det andet.

  8. Hej alle

    Jeg skriver her i semi-desperation over en skade jeg har døjet med alt for længe nu. Jeg tænkte om der måske var nogle herinde som har prøvet det samme eller noget lignende og har erfaringer med noget behandling der kan komme det til livs. Jeg er ved at være GODT træt af det i hvert fald. Ved det er et lidt langt indlæg, men håber I vil tage jer tid til at læse det og måske komme med et bud på hvad jeg kan gøre.

    For snart to år siden fik jeg et lille ryk i hoften i forbindelse med et dødløft max forsøg. På det tidspunkt havde jeg dødløftet seriøst i ca. et år og følte mig virkelig stærk i øvelsen både teknisk og styrkemæssigt (176 kg 1RM). Da jeg løftede gav min venstre hofte et lille "ryk" og jeg stoppede øjeblikkeligt med træningen. Det føltes egentlig ikke særlig slemt, bare som en lille forstrækning og jeg lagde ikke meget i det.

    Til daglig træner og underviser jeg kampsport på fuld tid (MMA og Brazilian Jiu Jitsu), så det at holde totale træningspauser er en decideret umulighed for mig. En meget stor del af træningen er brydning både stående og på gulvet, og især i den stående brydning kan det ikke undgås at man konstant løfter i skæve positioner, hvilket selvfølgelig er det værste jeg kan gøre for min skade.

    Jeg gjorde ikke rigtig noget ved skaden i starten da jeg troede det bare var en forstrækning som ville gå væk af sig selv. Men i forbindelse med kampsportstræningen, hvor der konstant har været pres på min hofte og lænd, blev smerten bare værre og værre og til sidst tog jeg til en kiropraktor, der "knækkede" mig nogle gange. Det hjalp også rimelig godt, men efter lidt tid tilbage til træning med flere skæve løft kom det igen. Jeg tog til kiropraktoren igen, men synes ikke rigtig det havde nogen effekt denne gang

    Siden sidste behandling (ca. et år nu), har det været sådan at smerten er kommet og gået i perioder. Jeg kan gå et par måneder uden at mærke det mindste og så kan det komme igen og gøre så ondt at jeg bliver sindssyg. Smerten er egentlig ikke særlig stor, men det er mere den konstante smerte der er psykisk hårdt at håndtere. Jeg mærker det meget når jeg går på trapper (bor på 4. sal) og dødløft/squat/løb/sprint/burpees/kettlebell swings - som normalt har været en stor del af min fysiske træning ifm. kampsport - har været helt umulige for mig i hele perioden. Jeg savner at lave den træning!!!

    Jeg har været til en fysioterapeut der anbefalede mig at lave nogle øvelser med elastikker samt bygge min squat langsomt op fra bunden. Det har jeg kørt i en periode, men hver gang jeg har lavet squat, har jeg haft ulidelige smerter i hoften i mindst en uge efter. Det tager lidt af motivationen ud af dén træning :,(

    Stort set al cardio træning er umulig for mig, hvilket også har gjort at jeg helt har droppet al konkurrencetræning siden jeg fik skaden. Det begynder sgu at klø lidt for at komme ud og kæmpe lidt igen, men så længe jeg ikke kan sprinte og lign. er det en umulighed for mig.

    Hvis jeg lige skal prøve at beskrive skaden, så føles det som om jeg konstant har en lille nål siddende, der prikker lige under min venstre balle i midten. Jeg kan ikke helt vurdere om det er i hofteleddet eller hvor det er, men jeg har prøvet at illustrere det:

    post-2076-1215685750_thumb.png

    Jeg har egentlig ingen smerter ved bestemte bevægelser, det er kun ved belastning jeg føler noget. Smerten føles som om jeg konstant er øm i et lille punkt.

    På nuværende tidspunkt er jeg bare SÅ træt af den smerte og meget opgivende efter de mislykkede behandlinger jeg har fået, at det er lige før jeg udlover en dusør til den der kan behandle det eller lede mig til en som kan :unhappy: Det går virkelig meget ud over min kampsportstræning, hvilket er det jeg brænder for og lever af, så nu må jeg simpelthen komme af med det her.

    Nogle, der har bud på hvad jeg kan gøre? Erfaringer? Kontakt til gode behandlere?

    På forhånd tak for hjælpen

    Christian

  9. BOOOM!!! Du var on a roll i dag, godt at se :superman: Så snart jeg lige har fået fixet mit knæ, nakke og hofte skal jeg dog nok hoppe på måtten og pille den selvtillid af dig igen, du skulle nødigt blive for kæphøj a la din favorit-"kæmper" Tyson!!! :laugh:

  10. Jeg startede på ca. 36,5 på begge arme og regner stærkt med at ende over 40.

    Har selvfølgelig trænet både biceps og triceps rigeligt i de sidste næsten to måneder, så muskelvæksten er på plads. Mit issue er nærmere selve "pumpet" på dagen. Finalen foregår (selvfølgelig) på stranden og jeg har naturligvis en håndvægt med til hjælp. Men vil jeg opnå maksimalt pump ved at lave mange lette eller få tunge reps?

  11. Jeg har en lille årlig drengerøvskonkurrence kørende med nogle venner om, hvem der kan opnå den største forøgelse at overarmsomkreds på to måneder. Finalen skal stå på lørdag om en uge og jeg ved at det pump jeg kan opnå på dagen har stor betydning for det endelig resultat.

    Konkurrencen om sejren er benhård, og selvom jeg vandt sidste år (forøgelse +7,7%), er intet sikkert i år. Sidste år sørgede jeg for lige inden "indvejningen" at tæske armene grundigt igennem og så drikke en cola med EKSTRA meget sukker i.

    Jeg træner stort set aldrig for muskelvækst, så jeg kunne godt bruge nogle råd til at opnå det maksimale pump på dagen.

    Nogle bud??

  12. MMA: 1,5 time

    Tja, var længe om at komme i omdrejninger og var endnu mere træt end til BJJ. Vi kørte nedtagninger mm. Sparring var ikke helt så godt som de sidste par gange. De sidste par runder fik jeg dog taget mig sammen og gav den gas, selvom jeg var træt. Kom til at tilbyde mig til sparring med Godzilla på 130kg! :crazy: Hårdt men fedt!!

    Hahaha ja jeg var også lidt overrasket over at du meldte dig der, men friskt nok :4thumbup: Glæder mig så meget til efter Adrenaline, hvor der bliver plads til lidt hippie-teknik-træning igen :wink:

    Adrenaline-2-plakat-sRGB-500px.jpg

  13. MMA: 1,5 time

    Total fed træning. Kørte en masse clinch, nedtagning og forsvar op ad væg. Kørte også nogle vildt fede sparringsrunder med rigtig gode modstandere. Synes det gik godt, især når man tager modstandernes niveau i betragtning. Det er så lækkert med 1,5 time, hvor man slet ikke tænker på andet end træningen og bare giver den gas!! :devil::cool:

    Det var fedt du var med til MMA, rigtig god sparringsrunde vi havde. Du mangler lidt commitment i din boksning, men din brydning er god. Jeg fik i hvert fald lov til at arbejde lidt med konditionen :tongue: