jegertyk

Medlemmer
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jegertyk

  1. du er 183 cm høj og vejer 52 kilo, og så snakker du om delle på maven :blink:

    Du har anoreksi

    Søg hjælp

    Helt seriøst, min mave stikker 2cm ud, og ligner ikke et udsultet lig, har stadig sul på kroppen.. Ved godt at vægten er MEGET forkert. Men hvis jeg skal tage på så bliver det i muskler, som tager et stykke tid for mig.. Vil gætte på at min fedt % ca er 16.

  2. Det er flot, det er næsten de samme ord jeg råbte af min mor da hun sagde jeg skulle indlægges for anoreksi! Få uger efter var jeg tæt på at dø...

    Jeg er heldigvis rask nu, skal det lige tilføjes.

    kan du så forklare min hvorfor jeg stadig har en lille delle på maven?.. og Ja for første gang i mit liv kan jeg spænde mine armmuskler så den kan ses, så ja jeg stryketræner..

  3. Du skal ikke lytte på "jegertyk" - han har ingen forstand på kost og motion og har en sygelig tilgang til sin egen krop.

    Kom igang med at løbe, begynd at cykle til skole, venner, arbejde osv... Sørg for at spise flere, sunde måltider.

    Sværere er det faktisk ikke :)

    What??? mener nu ikke selv jeg har et sygeligt forhold til mad, har faktisk aldrig haft det bedere!

  4. Hej jeg vil tillade mig at spise lidt slik i weekenden, fordi at jeg skal til noget lan.

    Jeg vil købe

    1 Plade marabou 200 gram

    1 pose haribo

    1-2 poser chips gram??

    og lidt cola..

    men hvor meget vil jeg ca tage på, med med min normle kost oven i? slikket er nok ca 2300cal i alt, og vil det påvirke min vægt stort?

    tak xD

  5. Jeg tager mavebøjningerne der hjemme så har ikke muglighed for det med vægte. men køber nogle når der kommer penge ind :tongue:

    forresten laver mavebøjninger på sengen (for bedere ryg underlagn) fordi jeg er svejrygget og gør det mindre pinefuldt. Er der et problem i det?

  6. Der er vidst noget jeg har glemt at fortælle, det med de 1500 kcal, er slut for længts, jeg spiser sådan set det jeg skal de fleste dage, er begyndt at spise morgenmad efter jul samt at spise ordenlig frokost. Så synes ikke at jeg spiser for lidt? Er ALTID mæt efter aftensmad.. Hvor jeg normalt spiser 2 portioner af det der bliver lavedet som normalt er relativt sundt..

  7. Tillykke, du har nu et BMI på 18 og kan betegnes som undervægtig.

    58 / (1,79^2) = 18,1018071

    Helt seriøst - du burde virkeligt få nogle muller på kroppen!

    Jeg er personligt alt for tynd og kæmper med at tage på, men vejer alligevel 8kg mere end dig, fordelt over 5cm mindre...

    Er det dit mål?

    Nej, men hvem siger at jeg ikke prøver på at få muller på min krop? Har jeg sagt at jeg sulter mig? Ikke hvad jeg ved...

    Men her i julen har jeg ikke trænet.. Men til gængel ikke overspist, som de fleste.