Eruption

Medlemmer
 • Content count

  1,792
 • Joined

 • Last visited

About Eruption

 • Rank
  MOL's stiveste lem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  København
 1. Forbedring af mit primitive program ønskes

  De fleste er enige om, at frivægte er et bedre valg end maskiner ja. Men de har fri-vægte i alle centre af nogenlunde kvalitet. Ja, vægten skal passe, men der skal være plads til "korrekt" øvelsesvalg, og progression. Tunge basis-øvelser er det bedste sted at starte, og her er 22 kg's håndvægte nok lidt for lidt. Hvad med squat-variationer, tunge presse øvelser, tunge træk-øvelser? Nej, du skal ikke misforstå. Det handler ikke om hvad du kan løfte, det handler om mulighed for progression, og at vælgte nogle øvelser der tager dig fra A til B hurtigst muligt., Som du siger, vi skal alle starte et sted, og du er allerede kommet langt, med dit flotte vægttab. For det første, så vil du med 14 kg's håndvægte højst sandsynligt aldrig opnå dit mål, kroppen skal presses mere end det. For det andet - handler det ikke om, at opnå de resultater hurtigst muligt? Ellers spilder du i hvert fald tiden. Brug 2 år hjemme på stuegulvet med dine 14 kg's håndvægte, eller brug 3 måneder under vingerne hos kompetente folk i et træningscenter. Jeg ved godt hvad jeg ville vælge! Desuden, hvis målet er mere muskelvækst, så skær ned på de 6 timer, du bruger på cardio. Drop cardioen de dage du træner vægte, og hold styr på din kost. Du må bestemme dig for, om du vil have muskelvækst eller status quo. Og jeg kan godt forstå du sikkert er bange for, at skære ned på cardio - din historie og vægtab taget in mente - men du kan sagtens holde det i skakt med kosten - faktisk det vigtigste. Igen - du vil fra A til B, hvordan kommer du der, og hvordan kommer du der hurtigst og nemmest? Følge bodybuilding principper? Ja! Og nej, du bliver ikke BB'er overnight - men du opnår dit mål hurtigst muligt! PS. Jeg syntes vitterligt du har opnået et flot resultat, og du har en god og åben attitude for at modtage råd. bliv ved med det - og bliv ved med at arbejde hårdt!
 2. Styrketræning og problemer med maven?

  Usandsynlig sammenhæng. Måske har du fået bakterierne, som er grunden til diarré, i centeret. Vask fingre efter du har trænet, de fleste folk er ulækre.
 3. Forbedring af mit primitive program ønskes

  Fordi det er spild af tid. Sorry, no offence! Men meld dig ind i et center hvor de har ordentligt udstyr. Du vil ikke få nogen resultater af 14 kg's håndvægte.
 4. Erfaringer med Nano Vapor

  Produktet indeholder hovedsageligt maltodextrin, kreatin samt koffein. Det er en helvedes dyr bøtte for det du reelt får. Muscletech er kendt for, at have en alt for sindssyg markødsføring, der lover mere end det kan holde. Og netop rettet mod nybegyndere og teenagere som hopper på limpinden, fordi de vil have instant results. Jeg afskriver ikke kosttilskuds effekter, for jeg har haft mange positive oplevelser - men der er mange andre aspekter af træning, restitution og livsstil som kan "optimeres" førend det kan betale sig, at supplere med tilskud. Selv bruger jeg kun tilskud til pre-mid-post workout (og må ikke linke herinde), og så olietilskud samt proteinpulver til erstatning af nogle måltider for nemhedens skyld.
 5. Tilsvarende FB program

  FB er en udmærket måde at få bygget noget masse når man er begynder og kun træner 3 gange om ugen. Flere andre metoder bruger træning 3 gange om ugen, men er mere stilet efter mere avancerede folk. Hvad jeg forstår er, at du vil have et alternativ til nedenstående øvelser, og så skifte i en slags ABA-BAB stil. F.eks. tirsdag = A, torsdag = B, lørdag = A, næste mandag = B osv. osv. Iøvrigt ved jeg ikke hvordan du forstår 5x5, men foretrækker personligt at det ikke er statiske sæt, men man kører op til en 5'er. Har givet nogle eksempler på andre øvelser under, tjek om det er nogen du kan li' Squat: 5x5 (lunges i alle afskygnigner, leg-press, prowler push (vægtskiver på en bænk og så skub eller træk) Deadlift: 5x5 (rackpulls, stifflegged deadlift, good morning, pull through, cleans, etc.) Benchpress: 4x8 (incline bench, dumbell bench, dumbell incl. bench, decline press, floor press etc.) Bent-over Barbell row: 4x8 (dumbell rows, pendlay rows, kroc rows, cable rows, reverse row etc. MIllitary press: 4x8 (dumbell press, one hand db press, half top press, lateral raises i alle former?) Chinups: 4x8 (pull downs, pull ups håndflade ind og ud, etc.) Barbell Reverse Curl 4x8 (alle mulige former for curls - hammer curls, etc.) Barbell Curls: 3x12 (samme som ovenfor) Weighted Bench Dip 3x12 (har ikke mulighed for "rigtig" dips i mit trænings center -.-) Weighted Decline Crunches 3x10 - hanging leg raise, rope crunches, dragon flags, wood chops etc. etc.
 6. Muskeltab ønskes

  Helt seriøst. Se på hvordan man bygger muskelmasse, og så gør det omvendte - som i det jeg skrev i det første svar. Lad være med, at lave cardio som involverer de muskelgrupper, såsom roning, men begynd at jogge e.l. kom i kalorieunderskud, gerne ved indtagelse af mindre protein.
 7. Muskeltab ønskes

  Du kan også bare blive hipster, det er sjældent man ser en hipster der ikke er tynd og ranglet.
 8. Muskeltab ønskes

  Spis mindre, drik mere alkohol, sov meget mindre, få lidt mere stress, spis kaloriefattigt mad, spis mindre protein, spis en mindre varieret kost så du ikke får så mange vitaminer, drop fysisk aktivitet og hvis du laver fysisk aktivitet, så lad være med at spise før og efter. Helt seriøst, læg dig i sengen og lad være med at lave noget i flere uger, så skal du nok miste noget af dine freakishly muskuløse ben. PS. pics or GTFO.
 9. Antidomstræning

  Undskyld hvis det lyder hårdt, men mand op, og få nogen til at kigge på din teknik face 2 face. Der er flere kompetente folk derude, som hungrer efter, at få lov til at vise nogen noget teknik. Og så er der desuden masser af andre øvelser, som vil være mindst ligeså effektive, måske endda mere i din situation. Jeg får mindre doms hvis frekvensen er højere ja, og anekdotisk syntes det at være sagen for mange. Hyppig frekvens er ikke lig med mindre "skalle" btw. Ekstreme DOMS kan have forskellige årsager. En ting kunne også være din kost. Hvordan ser din pre-post træningsmåltider ud? Får du nogle simple kulhydrater og hurtigt protein ind som f.eks. valle? Hvad du får ind rager mig, for der er så mange versioner af protokoller, og de fleste er bedre end ingenting. Hvis jeg ikke får noget at spise inden og efter træning er jeg betydeligt mere øm. Ellers, kom i gang med at lave benbøj igen, få noget blod igennem, etc. Men forvent det tager lidt tid - du er begynder igen.
 10. Antidomstræning

  Hvis jeg har holdt pause på en uge eller mere mellem squat, eller andre lign. benøvelser, er jeg også øm i mange dage. Det hører man fra de fleste. Endnu en grund til, at jeg er tilhænger af højere frekvens. Hvis du ikke stoler på din egen teknik, så få for guds skyld nogen til at give dig råd face to face.
 11. Antidomstræning

  Hvor tit squatter du? (Eller træner ben (ikke incl. cykling)?)
 12. hypertrofi efter 10 dages pause

  Der er jo ikke meget information, at gøre godt med, men så længe du kontinuerligt smider flere skiver på stangen, og du vokser går det vel meget godt? Er du selv tilfreds? Jeg går ud fra, at din næste "cyklus" er med højere vægt end sidst du startede? Jeg foretrækker selv, at blive i nogenlunde samme rep-range i den samme øvelse over tid, så ved man også om man gjorde det bedre end sidste gang. Basisøvelserne i lavere rep-range og hjælpe/iso øvelser i højere. Ser dog ingen grund til at holde pause, vil hellere deloade med lavere vægt/volume i stedet.
 13. Hvor meget løb før jeg mister muskelmasse?

  "Jeg må sige, det er noget af det mærkeligste hjemmebryg, jeg nogensinde har hørt :D Jeg tror sku, jeg skriver den ned i min "Sjove hjemmebryggede motionstip"-bog :) Den er helt deroppe med.. Hvis du vil tabe dig, skal du kun træne i "fedtforbrændingszonen" på 65 % af max."
 14. Brugen af straps

  Jeg bruger straps så lidt som muligt ved dødløft/pulls, da jeg kan mærke det giver kød på underarmene og en god grebsstyrke. Det er så mål jeg gerne vil opnå. Kun ved tunge rackpulls, hvor grebet bliver en decideret limiterende faktor bruger jeg det, eller ved high-rep dødløft f.eks. Hvis du har et stærkt greb er jeg overbevist om, at det bliver overført til at du kan løfte mere i mange flere øvelser. Er enig i hvad tjr siger, at det er et godt værktøj, og brug dem så som det.
 15. Squat vs dødløft

  Lad være, at være tøsefornærmet. Du kommer ind på et træningsforum på interwebz og siger du er for doven til at indstille udstyret, hvilken respons havde du regnet med? HVER eneste gang man træner i et center piller man skiver af stangen (for ingen andre kan finde ud af at sætte dem på plads) inden man bruger den, loader sin egen stang, og piller skiverne af igen. Se det som ekstra træning. Hvorfor ikke lave et upper/lower-split? Det lyder da til at passe til dig.