ptpoul

Medlemmer
  • Posts

    7,686
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ptpoul

  1. Hvad med du får tjekket hvad det er? Det kan være alt fra adductor magnus (en af dine inderlårs muskler), til hoftebøjeren, til en led problematik.

    Hvis du er i kbh kan jeg undersøge dig og give et forslag på en diagnose.

    VH Poul (Fysioterapeut og personlig træner).

  2. Hej Tjockis,

    sjovt navn :)

    Når man går ind med en kikkert mister man meget styrke og koordination af quadriceps.

    Det smarteste er self du taget til en fys og bliver undersøgt, men du kan også prøve terminal knee extensions af. De fikser typisk et problem som dit. Ellers kan lidt mulligan eller klassik led behandling som Kaltenborns teknikker tit hjælpe.

  3. Du behøver ikke betale den pris for et program. Det er personlig træning din kæreste er blevet tilbudt.

    Et program kan alle få gratis, det er så 40min med en instruktør der har lært det basale.

    Med kun 40min til rådighed og den viden med sig at folk sjældent kommer tilbage til en opfølgning (selv om den er gratis) vil hun sandsynligvis få 6-7 øvelser primært maskiner 8-12 reps 2-3 sæt fullbody. Det er hvad man kan formidle videre på forsvarlig vis på den korte tid.

    Et godt program koster penge og kræver en god screening og tid til at lære øvelserne. Man må så håbe at det er en god personlig træner, ellers må du lede efter en der kan sit kram.

  4. Chris....

    Step1: get some balls

    Step2: få styr på hendes psyke

    2a: Hun fortsætter med at være neurotisk => afslut forholdet inden du ødelægger dit liv sammen med en neurotisk kvinde der kun kan give sig selv og dig ulykke

    2b: hun arbejder med sig selv og sin usikkerhed og vokser som menneske. Giver plads til du kan være dig selvog finder roen og glæden i moderskabet og parforholdet. => du vågner og indser det bare var en drøm. Kvinder ændrer sig ikke til det bedre (se mulighed 2a)

  5. Jeg er brændt inde med 2 biletter til dette awesome arrangement 2 juni

    http://www.copenhagenlive.dk/copenhagenlive.php

    Derfor sælger jeg dem nu til første der slår til for 1200 kroner.

    Du sparer altså:

    Forsendelse, 200 kroner på billetprisen (de koster 695 stykket nu), og billetnet gebyr + kreditkort gebyr + alle mulige andre gebyrer fra billetnet.

    Derudover får du et certificate of awesomeness for at have købt billeterne af mig

    seal.gif

    Først til mølle!

  6. Hej Jonas,

    The gym koster 60krog ligger på Østerbro lige ved VIbenhus runddel: http://thegym.dk/?pid=40

    På vesterbro finder du WT center som er noget BB orienteret men ganske udemærket:

    http://www.wtcenter.dk/info.htm Mener det koster 75kroner.

    Ellers kan du PM'e mig, så kan jeg hjælpe dig med en gratis tur til SATS parken på østerbro:

    https://www.sats.com/dk/start/Find-dit-center/SATS-Parken/

    VH Poul

  7. Sådan her cutter man vægt og bloater igen bagefter.

    Læg mærke til når de trykker på hans saltvandsdrop. Han får et ganske hidsigt bloat kørende.

    Man kanogså læse lidt om emnet fra Matt Krozhalewsky (sikkert staver forkert) han er ret ekstrem.

  8. Onsdag d.14/4

    Det er sært at, selvom jeg burde forstå dem, fordi at jeg selv har været ligesom dem, dengang jeg var yngre og mindre erfaren. Så kan jeg ikke andet end, afsky nybegyndere, der smider for meget vægt på. Jeg kan ikke andet hade at, se dem lave quatersquats, og så tro at, de er stærke. Jeg er dog glad for at, jeg til forskel fra så mange andre, fra starten havde nogen gode kilder til viden. Jeg har altid kørt fullbody. Jeg har aldrig brugt forced reps og vægtløftningsbelte. Jeg har heller ikke haft nogen partner til at, assister mig i bænkpressen. Jeg har altid trænet mine lægmuskler.

    Det er godt at du aldrig bruger tunge vægte. Så slipper du for problemet begynderne har med for tunge vægte.

  9. Man kan lave fuldkropstræning der giver overall træning uden at lave teknisk krævende øvelser der ikke lægger belastninger på udsattel led i uhensigtsmæssige positioner.

    Håndled/albuer og skuldre stresses i vægtløftning og ikke alle er skabt til at lave vægtløftning, slet ikke med så voldsom volumen.

    Ting som impingement i skulderleddet er i høj grad noget der opstår efter mange gentagende afklemninger som i repetetivt overhead work. Når træthed sætter ind og der bruges relativt tunge vægte så skal der ikke meget til før uhensigtsmæssige tilpasninger finder sted.

    At enkeltindivider vælger at træner sådan er vel et eget valg, men når en organisation promoverer det, så er det skuffende.

    Jeg hører dog at fornuftige crossfit gyms tilpasser workouts og tager en meget aktiv rolle i teknikudvikling og god indslusning af nye medlemmer. Jeg hører kun gode ting om Kirken f.eks..

    Det er ikke noget for mig, men hvis man gerne vil lege med træningsformen vil jeg anbefale det sted.

  10. Jeg har aldrig haft fake profiler men jeg tror at du hentyder til min nuværende bruger og et par indlæg engang hvor jeg fik fyret noget lort af.

    Vi bliver dog alle ældre.

    Min indstilling er at livet er for kort til at bære nag. Jeg gider det ikke. Det er ligesom noget man er vokset fra.

    Du skulle tage og prøve det. :wink:

    Jeg holder stadig på at folk skal lukke røven i Morakas log hvis ikke de har andet at bidrage med end spydige kommentarer.

    Godt at høre du er blevet mere voksen og har lært noget af fortiden. At prikke til folk og kalde dem ud er ikke det samme som at bære nag :wink:

    Jeg forstår udemærket godt folk prikker til Moraka. han har vist sig komplet ude af stand til at modtage kritik.

    Nu løfter han pludseligt næsten respektable vægte for en mand med hans kropsvægt og 3-6 måneders træningserfaring. Det bliver naturligvis bemærket.

  11. Det sker faktisk også, at aspiranter til både bassinprøven og E-prøven dumper på manglende færdigheder i svømmehalsrelateret førstehjælp. Det er et krav til begge prøver, at man har solidt kendskab til genoplivning med en kombinatin af HLR, hjertestarter (AED)og ilt (Oxygén). Herudover kræves solide færdigheder i førstehjælp der dækker hele svømmehals-området - herunder parkeringsplads og græsarealer foran svømmehallen. Desuden skal man i de to prøver kunne redegøre for svømmehallens alarmeringsplan og evakueringsplan samt særligt farlige områder. Det er en rigtig god idé at tage et kursus, hvor man både får trænet svømmehalsrelateret førstehjlælp og teknikkerne i vanddelen, hvor der bl.a. er krav om at kunne 12 frigørelsesgreb, som er en slags selvforsvar i vandet samt bjærgning af panisk medie på sikker måde. Ud over dykningerne er bjærgning af panisk medie og manglende førstehjælpskunnen de største "dumpe-områder".

    Det er helt sikkert fint nok at kunne, jeg har dog aldrig oplevet nogen blev dumpet på de ting du taler om. Prøven er nærmere et opfriskningskursus end en egentlig prøve og man kan tage den om hvis man dumper den under sin ansættelse.

    Du får det til at lyde som man skal være ekspert med 12 frigørelsesgreb man skal køre af på kommando, sådan er virkeligheden ikke i nogen af de svømmehaller jeg eller mine kolleger har arbejdet i.

  12. Du kunne også bare vælge at være ligeglad. Men du skal lige ride med på bølgen ikke? Du MÅ bare finde nogen du kan trampe lidt på.

    Så tag nu og voks op forhelvede.

    Skriv noget konstruktivt og hvis du virkelig går i så små sko at du ikke kan tåle at Moraka ikke vil lytte, så indstil de spydige kommentarer hold dig væk fra hans log.

    Fede ord fra Mr Konstruktiv/ Fake profiler for at svine folk til/Banned for gentagende dårlig adfærd og personangreb :4thumbup:

  13. Praksis er folk der søger job og svømmehallerne gerne vil anvende som vikarer eller lignende tager prøven og ansættes efterfølgende hvis de består.

    Tværdykket eller det andet lodrette dyk er der de fleste dumper. Øv jer på vinklen i tværdykket og øv jer ca i en 45min 1time på at dykke, så får en en anden rytme og ro i kroppen og det er afgørende. Hvis man puster al luft ud, slapper af og nyder at dykke, så går det utroligt let med e prøven. Jeg sad da og vinkede til den prøveansvarlige på bunden inden jeg kom op fra tværdykket.

  14. I lørdags var jeg til familiefødselsdag. Her gik det hverken værre eller bedre end at min halvfætter, der i besiddelse af Arnolds BB encyklopædi, begyndte at bladre i denne. Mine fætre kiggede i den og sagde: "Sikke nogle store mænd". Ved en lejlighed pegede jeg på et billede og sagde: "Det er jo Franco Columbo", og mine fætre sagde: "Øddd! Du så at navnet stod der". "Nej", sagde jeg. "Jeg kunne kende ham". "Hvem er så det?", spurgte de nu kække fætre og viste et billede af en MSSW læg, mens de dækkede for billedteksten, der afslørede hans navn. "Det er Dorian Yates", sagde jeg og mindedes Englebassen, der engang så Dorian Yates' lægge komme gående forbi irl og tænkte: De lægge - det kan kun være Mr. Yates. Og ganske rigtigt - det var Dorian. Sikke de unge fætre var fyldt med imponade.

    Hvilken udgave af Encyklopædien var det? Den gamle med gult cover eller den nye med sølvfarvet cover?

  15. Man fjerner eller educerer kraftigt GPP imod en konkurrence for at sikre alle ens restitutions ressourcer går til at tilpasse sig konkurencens specifikke krav og for at peake. GPP vil erstattes af ren aktiv restitution i højere eller lavere grad alt efter hvor atleten er i sin udvikling som atlet (set i forhold til atletens aktive karriere).

    Det er ret logisk, dog vil jeg sige inden for styrkesport kan man lave meget mere GPP lang henne i fasen end i mange andre sportsgrene. Særligt i forhold til hvad der har været normen i Danmark.

  16. Steven Segal er Jutsu champ, behøver vi diskutere videre? :cool:

    Jeg vilvære enig med Troels i at Taekwondo er tæt på værdiløst til selvforsvar (dyrkede det selv i 2 år).

    Skulle jeg vælge (med begrænset erfaring) ville jeg gå efter MMA, thaiboksing eller nogle af de millitære kampsystemer der vokser i popularitet nu.

    Det skal jo også være sjovt og god træning og der er MMA og Thaiboksing absolut noget af det der rykker.