Mai Fynbo

Medlemmer
  • Posts

    186
  • Joined

Reputation Activity

  1. Like
    Mai Fynbo got a reaction from RuneN in Unge mennesker i et fitness center :S   
    Skønt at læse lidt angry ranting herinde for en gangs skyld
    Jeg er sgu nok en af de omtalte som ikke aner et klap om korrekt teknik ud over det jeg har set, læst og fået forklare at den 18årige fitnessinstruktør i centeret. Kender en som prøver at forbedre min teknik med bænkpres og har også prøvet at få ham til at kigge på mit squat+dødløft, men på dette punkt indrømmer han selv at han ikke ved nok om teknikken. Jeg har igen prøvet at spørge instruktørene i fitness world og svaret var "det ser fint ud".... når jeg spørge om mit lændesvej er ok og om jeg er for foroverbøjet i de tunge sæt. Skal jeg så tro på det? Det bliver jeg nød til for der er ikke andre som siger noget til mig!! Ja ja glo skal fyrene nok gøre, men rette på mig hvis jeg er en total spasser er der ingen der gør. De har sikkert prøvet at hjælpe folk før og fået svaret "nej jeg har styr på det" selvom det tydeligvis ikke var tilfældet. Jeg savner virkelig kompetente mennesker som ved hvad de laver og som ikke er bange for at rette teknikken når jeg fejler.
    "du kan da bare lægge en video ind her" - Det kunne jeg godt, og vise jer et enkelt sæt hvor jeg tænker 100% på teknikken, istedet for et som et taget efter 1 times cardiotræning og 3 forudgående sæt dødløft. For det er jo her det går galt.
  2. Like
    Mai Fynbo got a reaction from KåreS in Vægtøgning ved træning   
    Om man tager på i muskler kommer jo altid an på en helt masse faktorer - din evne til at opbygge muskevæv, din træning og din kost. Personligt har jeg oplevet både små, hurtige vægttab og på det seneste også vægtforøvelse pga. min træning. Har istedet for at kigge på badevægten besluttet mig for at bruge andre hjælpemidler. Den nemmeste løsning er tøjet og spejlet. Passer tøjet stadig? Eller er bukserne lidt løsere? Og hvordan ser det ud i spejlet. Tag evt. et billede af dig selv - det er nemmere at bruge som sammenligning.
    Derudover er der målinger med målebånd og fedtprocentmålinger - kræver lidt hjælp, men er super gode måder at finde ud af om det er vægten der snyder dig.
    Sidst men ikke mindst - nyder du at træne? For så gør det fordi du har lyst og nyder det i stedet for at gøre det til en pligt som det ofte er ved kure. Fokuser på velværet og selvtilliden efter en hård time og bliv ved med at træne jævnligt. Så skal vægten nok følge efter (eller billedet i spejlet )
  3. Downvote
    Mai Fynbo reacted to Fredrik in Politiets optagelsesprøve   
    Trådstarter, hedder du også Larsen?