GainX

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GainX

  1. Heey folks :) Efter jeg er hoppet på en ny kostplan (BULK) er jeg begyndt at opleve en del sure opstød igennem dagen, hvilket jeg føler ret irriterende. Tænkte om i havde nogle forslag til hvad det kunne skyldes, og hvad man evt. kan gøre ved det? :)

  2. Du har ret men ærlig talt tror jeg ikke jeg kan behandles er helt færdig gider ikke bruge mere tid på det idag har jeg grovædt for at faste imorgen :S men tak for at i prøvede at hjælpe jeg ikke stærk nok til at klare det, skal nok lade være med at skrive mere tak til jer allesammen og et sidste farvel.

    Fordi en given bruger påpeger at han/hun ikke synes at MOL er kompentente til at hjælpe på det givne område, behøver du ikke trække dig. Dog er der ingen tvivl om at du behøver mere end MOL's hjælp, søg professionel hjælp, men ønsker du stadig at stille spørgsmål og være aktiv på forummet, synes jeg bare du skulle blive ved - det skader ikke.

    Du har ret men ærlig talt tror jeg ikke jeg kan behandles er helt færdig gider ikke bruge mere tid på det idag har jeg grovædt for at faste imorgen :S men tak for at i prøvede at hjælpe jeg ikke stærk nok til at klare det, skal nok lade være med at skrive mere tak til jer allesammen og et sidste farvel.

    Selvfølgelig kan du behandles, tag kontakt til nogle kompentente mennesker, der ved hvad de snakker om, så skal du nok komme i bedring. Ingen grund til at opgive, du lever kun én gang, så få det bedste ud af det - Søger du professionel hjælp kommer du ikke til at fortryde det!

  3. Rigtig kost - Hård træning - Tiltrækkeligt med søvn

    Hvis du overholder disse tre punkter skal du nok vokse :weight_lift:

    En proteinshake med tilhørende carbs blandet i, eller et stykke frugt eller 2 lige efter træning, burde være at foretrække. Sørg ydermere for at ligge i kalorieoverskud hvis du ønsker at vokse, ellers er det kort sagt umuligt :wink:

  4. Du er syg i roen, sådan pænt formuleret.

    Ser på ingen måde hvorfor sådan en udtalelse er nødvendig? Manden har tydeligvis problemer, og du synes det er nødvendigt at påstå han er syg i roen? Unødvendigt og direkte idiotisk indlæg. Sorry for OT, men sådan et indlæg fik mig lige op af stolen.

  5. Jeg vil bruge proteinpulver som måltid 2-3 gange om dagen. Og ja, jeg tog faktisk på de måneder, jeg tog det. Men det var egentlig bare muskelmasse. Har en såkaldt "luksusforbrænding" som lægerne kalder det. Kan ikke tage på medmindre jeg træner og bygger muskelmasse op.

    Så wheygainer ville være idéel til mig ? Man skal jo spise 6 gange om dagen. Og det har jeg ikke rigtig tid til.

    Hvis du vil bruge det som mellemtider, så er weightgainer (Ikke wheygainer) idéel for dig :)

  6. Edit: Jeg vil dog til hver en tid anbefale nybegyndere at køre enten fullbody eller 2split. Det mener jeg efter hånden samtlige forskningsresultater er bevis på.

    Helt enig, vil altid anbefale en nybegynder at starte med et fullbody, få kroppen trænet igennem nogle gange ugenligt, og se lidt deres begyndergains og få blod på tanden.

    3- og 4-split synes jeg præsenterer en alt for lav frekvens, samtidig en for lang restitutionstid mellem træningspassene for enkelte muskelgrupper, og i andre tilfælde en for kort resitutionstid mellem passene. Det problem vi ser i 3- og 4-split, er at hver gang der trænes en given muskelgruppe, kan man således observeres en stigning i proteinsyntese aktiviteten. Hertil kan vi kæde proteinsyntese aktivitetens intensitet sammen med vækstprocesserne. Efter et sted mellem 36-48 timer starter vores proteinsyntese med at finde tilbage til sit tidligere/oprindelige niveau. Sagt kortere; Jo længere tid der går udover de nævnte 36-48 timer før en muskelgruppe trænes igen, desto mere tid spildes der, og vi ser ydermere en større risiko for dekompensation.

    Personligt anbefaler jeg altid fullbody eller 2-split, med tilrettelagt progression.

    Har man fået bedre resultater ved 3-split end eksempelvis 2-split, kan det have noget at gøre med ubalance mellem restitutionstid og volumen/intensitet.

    Hvorfor mange af de kendte BB'ere, kun aktiverer deres muskelgrupper én gang ugenligt, smider jeg lidt viden om senere, got to go :pumpin:

  7. Det med løb styrker ryggen er ikke noget jeg tør sige med 100% sikkerhed, bare noget jeg har læst et sted.

    Jeg har heller ikke selv kendskab til så mange benøvelser, men selv kører jeg ihvertfald Lunges, Reverse Lunges, Calf Raises og Nordic Hamstring. Alle sammen super øvelser som jeg virkelig kan anbefale. Ud fra dit træningsprogram, virker det som om du har mod/tid til lidt mere træning end mig. Hvis du så skulle have lyst til at køre nogle flere/andre øvelser end de 4 jeg har nævnt, kan du lave nogle traditionelle som at sidde med benene i 90 grader op ad en dør.

    Held og lykke med det hele.

    Klik dig igennem de her øvelser, og se om der er nogle du har mulighed for at lave derhjemme :)

    Link til benøvelser

  8. Et meget simpelt spørgsmål om styrketræning :dry:

    Jeg har nogle 5x2 kgs håndvægte, så jeg vil gerne høre om hvad er bedst.

    At træne lidt af gangen, fx. træne hver 3 time eller sådan noget ?

    Eller

    At træne meget på en gang og så holde cirka 2 dages pause eller sådan noget ?

    Hvis du er ny, så hop på et fullbody program, og træn hele kropppen igennem nogle gange om ugen. Dog kommer du ikke langt med din 2 x 5 kg håndvægte, sorry to say, find et center i nærheden af dig og meld dig ind :4thumbup:

    Fullbody program = Et program hvor du kører alle muskelgrupper igennem i løbet af én træning.

  9. Lige en adskillelse:

    Hurtige kulhydrater, såkaldte tomme kalorier, er ikke det samme som Maltodextrin.

    Hurtige kulhydrater er som regel fruktose.

    Maltodextrin der imod er langkædede langsomtoptagelige kulhydrater, som man især bruger til udholdenhedssport, dvs. langdistanceløb, -cykling og -svømning.

    I weightgainer er der sædvanligt en blanding af både hurtige og langsomme kuhydrater.

    Vil meget gerne se noget dokumentation på at maltodextrin er langsomtoptageligt, da jeg er lodret uenig.

    Istedet for at skrive en længere videnskabelig roman, vil jeg begrænse mig i form af et link:

    Maltodextrin hurtigt optageligt, hvorfor?

  10. Jeg skal bestille noget nyt proteinpulver her på fredag, men er lidt i tvivl - ved ikke hvilket slags det skal være.

    Jeg plejede at bruge wheygainer fra nutramino, men har hørt, man bliver for tyk af det ?

    Skal bruge noget, der er godt lige efter træning og som kan fungere som måltid ... Hvad kan I anbefale ?

    Tak på forhånd ;)

    Det at man bliver tyk af weightgainer, kan jeg ikke rigtig forholde mig til. Som det fremgår af ordet weigtgainer (Vægtforøger), burde man kunne sige sig selv at der er tilsat kulhydrater, men dog på ingen måde noget man bliver tyk af. Ydermere kan det være et fornuftigt kosttilskud at tage lige efter træning, selvom ens formål ikke er at tage på, da kroppen både behøver protein og kulhydrater.

    Om man bliver tyk eller ej, har alt sammen noget at gøre med kaloriebalance, ligger man i kalorieunderskud eller kalorieoverskud, vil man henholdsvis tabe sig eller tage på. Ganske rigtigt kan weightgainer bidrage til man får lidt ekstra kalorier indenbors, men det er dog ikke hovedårsagen til at vægten øges. Selvfølgelig inddrager vi også "Alting med måde" her, for smider man en del shakes weightgainer ind i løbet af dagen, kan kalorierne sagtens blive til en del.

    Jeg ville uden tvivl investere i en omgang weightgainer, eller selv blande proteinpulver og Carbs (Maltodextrin), især hvis det skal fungere som et lille måltid.

    Hint! Måske skulle tråden være placeret under Kost og Kosttilskud :blahblah:

  11. Du har med al sansynlighed "forearm splints" (google det evt.). Det er skinnebensbetændelse i underarmen. Umiddelbart kan det skyldes at styrken i dine underarme er for lav og ubalanceret - og så tror jeg i høj grad der er forskel på folks modtagelighed overfor det. Det lader til at især preacher curls med EZ er en af de store syndere.

    Min anbefaling til din tilgang: Back off - det kan blive meget værre end det er pt. Der er masser af andre biceps-øvelser, du kan vælge i mellem. Vær kreativ. Det har tidligere hjulpet mig over problemet. Grundet anden træning er det desværre startet igen og pt. kan jeg kun lave robe curls, hvis jeg helt vil undgå smerterne.

    Rehab/prehab forslag:

    wrist-circles i en spand løse ris: Hold armen og håndled så stille som muligt, mens du laver cirkler eller 8taller med knyttet hånd (begge retninger). Du kan også knuge ris som afveksling. (denne bruger jeg selv)

    Powerball er også en mulighed.

    Eller kig på de tråde der er om forearm strength under styrketræningsforummet.

    Super godt og velskrevet indlæg, præcis det jeg ønskede :4thumbup: Som jeg nævnte opstår problemet kun ved brug af BB eller EZ stang, hvilket gjorde, at jeg igår smuttede en tur i centret og kørte lidt DB Curls og DB Hammercurls, for at bekræfte min påstand om at det kun er BB og EZ stangen der er synderen. DB Curls kunne jeg mærke ganske lidt, og DB Hammercurls kørte helt uden problemer. Burde jeg give mine underarme en pause eller blot holde en pause fra øvelser der fremkalder smerte?

    Ydermere har jeg over en længere periode kørt Wrist Curls, og hertil følger ingen smerter.

    drop biceps øvelser de næste 6 mdr. og start til den tid langsomt op, med eks. 1 øvelse a 3x15 rep. 3 x om ugen.

    indtil da: giv den gas med div. rygøvelser, hvis dette kan lade sig gøre uden at der opstår ømhed efter træningen.

    Det er kun BB/EZ Curls der fremkalder smerterne, så som beskrevet ovenstående, er jeg splittet om hvorvidt jeg skal give mine underarme en pause, eller blot være alternativ hvad angår øvelsesvalg til biceps?

  12. Heey folks :bigsmile:

    Som beskrevet i titlen, plages jeg i øjeblikket af smerter i mine underarme når jeg slipper grebet efter at have udført BB Curls, at jeg benytter en EZ stang er uden indflydelse på smerterne :unhappy:

    Nogen der har en idé til hvad disse smerter kan skyldes? Og hvilken tilgang bør jeg have?