zaa

Medlemmer
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

 1. Squat og forlår

  Hvad synes I om squat i forhold til front lår? Jeg er begyndt på squat of har givet det et par måneder. Jeg kan mærke det rigtig! meget i baglåret men synes slet ikke at min forlår aktiveres. Ifølge mange steder på nettet så skulle den meget gerne aktiveres. Har I andre prøvet noget lignende? Er baglåret det primære og forlår det sekundære, eller?
 2. Skide gode indlæg. Tak for det. Jeg har valgt at lytte til jer, og er startet ud med en enkel intervaldag.
 3. For meget sukker gennem frugt og grønt

  Tak fo svar. Det tænker jeg sgu egentligt også. Det ville da være fuldstændig at blive bedt om at spise færre gulerødder for at være sund :p
 4. Forleden gennemgik jeg en hel uges målrider ved at måle alle mine måltider for at få en føling på sund jeg er og er overordnet set meget er jeg tilfreds: 2200 kcal om dagen hvor jeg i gennemsnit forbrænder ca 2600 og jeg får 1,2 g protein pr kg kropsvægt. Får heller ikke noget transfedt. Dog synes jeg at jeg får lidt for meget sukker gennem frugt og grønt. I gennemsnit spiste jeg 32g sukker om dagen hvor den daglige anbefaling er maks 25g. Jeg spiser ca 400g frugt (æbler, appelsiner, bærer, honningmelon,vandmelon). Derudover får jeg sukker fra gulerødder (som jeg spiser mange af), løg, tomater etc. Jeg drikkerén glas skummet mælk om dagen også. Hvad tænker I om det? Skal jeg spise andre former grøntsager eller er det ok med at overskride sukkergrænsen nu hvor det kommer fra frugt og grønt alligevel.
 5. Jeg løber (moderat tempo) 8-9 km 4 gange i ugen. Nu vil jeg gerne blande intervaltræning ind over så jeg interval træner 2 dage og løver moderat tempo i to dage. Jeg løber som regel i hverdage og holder pause om onsdagen. Mit intervaltræning kommer til at vare ca 15 min hvor jeg sprinter i 30 sekunder og lunter i 60-90 sekunder med 20 min opvarmning i form af løb i lavt tempo. Mit spørgsmål: skal jeg løbe interval dagen før almindelig løb eller dagen efter? Hvad synes I er mest optimalt og hvorfor. Som beskrevet oven over så løber jeg jo i 2 dage i streg hver gang jeg løber. tak :)
 6. Kort fortalt. Jeg skal bruge én triceps øvelse der rammer alle tre muskler og to skulder øvelser der rammer alle tre muskler til sammen? Kom med forslag. Lidt længere: Jeg styrke 2-3 gange om ugen i kort tid (ca 40 min) og skal nå det meste af kroppen igennem. Ved de klassiske fitness øvelser har jeg svært ved at finde info om hvilke muskler der aktiveres.
 7. Jeg har fået et ny Polar pulsur, som jeg bruger til løb. Det måler rigtig mange spændende ting og heriblandt viser det også en såkaldt "fedtforbrændingsprocent". Ved mit sidste løb lå det på 10%. Hvordan skal det tal forstås?
 8. DGI svømmekursus: Er det pengen værd?

  Tak for svar. Kan du anbefale et forum for svømmere med aktivitet?
 9. Hej. Jeg vil gerne have hjælp til at finde den optimale svømmehal i KBH. Når jeg siger optimalt, så mener jeg at der ikke er så mange mennesker. Jeg arbejder hjemmefra et par gange om ugen (er selvstændig) og har tænkt mig at svømme i arbejdstiden da der nok er størst sandsynlighed for at der ikke er så mange. Så, mellem kl 11-14 ca i hvilken svømmehal skal man gå efter så der ikke er for mange mennesker? Hvor sandsynligt er det at man kan have en hel bane for sig selv i en times tid? Jeg bor ved Dr byen og svømmehalen skal helst ikke være mere end 45 min cykeltur. Dvs det meste af byen København og Amager. Jeg overvejer pt Sundby Bad
 10. https://www.dgi-byen.dk/laer-at-svoemme-crawl/ Ovenstående link viser et svømmekursus af DGI. Jeg overvejer det men økonomien får mig til at tvivle om det er en god ide. Derfor vil jeg spørger råds hos folk der ved noget om svømning. Er kurset pengene værd eller er det simpelt selv at træne de basale tekniker? Vha nettet som youtube videoer for eksempel. Lidt Info: Jeg er mand på 24 og har prøvet at svømme MEGET lidt. Jeg kan kun crawl og kan i svømmebasin nok max svømme 25m da min teknik er elendigt. I åbent hav kan jeg ikke svømme mere 5-10 m.
 11. Råd til udarbejdet kostplan

  Ups!! Beklager, det må jeg have glemt. Her er det: https://dl.dropboxusercontent.com/u/17974596/madplan.pdf
 12. Råd til udarbejdet kostplan

  Jeg har oprettet under ernæring, det syne jeg passende. Men jeg kigger rundt for at se om andre steder er mere passende
 13. Tak for jeres input. Jeg begynder træningen og hvis det bliver for meget for mig løber jeg ikke i år. Det har altid været planen. Hvad er jeres råd? Løbe 3 gange eller 4 gagne ugentligt. Når jeg ikke er så trænet er det så ikke bedre for mig at løbe 3 gange i starten?
 14. Hej MO Jeg har brug for råd fra folk der har forstand på kost og ernæring. Jeg har lavet en kostplan for de næste 4 måneder hvor jeg indtager omkring >1800 kalorier. Jeg vil gerne tabe mig - både når det kommer til fedtprocent og vægt. Jeg løber jeg 7-8 km 4 gagne ugentligt og styrkertræner 2 gange. Hvad synes I? Er 400g gulerødder for meget? Får jeg for lidt energi? Smid så mange kommentarer som muligt Der er ikke mange kulhydrater, men jeg har sørget for at jeg de 75 g fuldkorn dagligt og jeg får jo masser af fibre i alle de grøntsager :) Takker på forhånd
 15. Hey MO Jeg skal løbe marathon i maj 2014 og vil finde mig et program. Jeg har fundet følgende på nettet: http://marathonguiden.dk/portfolio/marahonprogram-16-uger/ umiddelbart ser det godt ud, men det er til "øvede" personer og jeg ved ikke om jeg kan kategoriseres som øvet. Jeg har løbet hist og her i mange men ikke mere end 5 km. For det meste 3-5 km et par dage om ugen og det sidste års tid har jeg ikke rigtig løbet. Hvad mener I så, kan det blive for stor en mundfuld for mig, hvis jeg begynder på det program? Jeg har også tænkt mig at styrketræne 1-2 gange om ugen ved siden.