The_Pump

Medlemmer
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The_Pump

  1. Jeg har ikke brugt hele pakken. :xmas:

    Men mit arbejde for at udrette mine problemer med kropsholdningen kommer fra dem.

    Jeg har ikke indlagt en masse ekstra workouts og andet gøjl, som det siger at man kan, men jeg har lagt væk på få ting, der virkelig har givet mig meget "bang for my buck".

    Kunne du måske lokkes til at give mig et udkast af dit prg. endten her i tråden, pr. mail eller PM her på forumet? Ville være super lækkert med lidt mere inspiration. :xmas:

  2. Hey allesammen,

    tak for interessen i tråden, håber alle jeres indlæg kan hjælpe mig lidt på vej til en bedre holdning.

    Ååh nu jeg med. Det er mig, der så har kludret i tingene. Undskyld hvis det bragte forvirrig for trådstarter.

    Går nok, fik pointen :nissegrin:

    Jeg er færdig med at læse Mike og Erics artikler. Synes det var "skræmmende" hvor godt nogen af tingene ramte mine problemer. Er dog stadig lidt forvirret på et par pkt.

    1. har lidt svært ved at holde alle de muskler ned / områder adskilt som de snakker om, men der er nok ikke andet for end at studere anatomien nærmere.

    2. Mike og Eric taler om knæprb. i forbindelse med holdningen. Jeg har knæsmerter i squat, lounges osv. det er som om det "knaser" i mine knæ. Smerterne aftager desto "varmere" mine knæ bliver. Har været hos en speciallæge med mine knæ efter jeg fik en henvisning af min læge. Speciallægen mente ikke umiddelbart det var noget man kunne gøre noget ved eller skulle gøre noget ved. Tror i de knæproblemer kan føres tilbage til min holdning?

    Jeg skal helt klart have gjort noget ved det. Har også kigget lidt på deres træningsprogram. Der blev jeg til gengæld lidt "skuffet", er jo lidt pjattet med de store basisøvelser :cool: , men kan se på det hele, at jeg skal lave om på lidt af hvert. Dertil tror jeg jeg behøver hjælp af en med mere styr på tingene end jeg selv har og får. Derfor ville jeg lige høre jer alle af, om der er nogen som kender en kiro / fysio med styr på tingene. (gerne Århus området, at least jylland)

    @dpo da du trænede for at rette op på S holdningen, brugte du da 100% deres program eller strikkede du selv noget sammen som tog udgangspkt. i Mike og Erics idéer?

    @Guarden må jo lige få kæresten til at tage nogen billeder af mig fra siden, så kan du se hvor skidt / godt det står til.

  3. Hey igen,

    jeg er nået lidt længere i læsningen, når dog ikke læse så meget som jeg gerne ville - desværre, men jeg har meget travlt i disse dage. Jeg studsede dog over at Mike og Eric nævner, at den dårlige holdning ofte skyldes Scheuermann syndrom. Jeg kan huske, at jeg som omkring 16 årig fik dette konstanteret da jeg havde rygproblemer og fik taget røntgen billeder deraf. Lægen forklarede mig da, at det drejede sig om Scheuermann. Nu da jeg så ordet kom jeg i tanker om det.

    Dvs mit lændesvej og min dels rundrykkethed skyldes ikke kun musklulære problemer, men i stor grad er det "sygdommens" skyld. Læste derfor lidt mere om Scheuermann og fandt frem til at en af mulighederne for at afhjælpe er, at man ligger på maven med armene strakt ud til siden, løfter overkroppen og armene en lille smule og holder stillingen så længe man kan. Det hele må gerne laves med en pude under maven.

    Mike og Eric er ved at få lidt lys i sagen :santa2:

  4. Det er mig du ser i billedet i den tråd du linker til. Idag er mit lændesvej udbedret helt.

    Du kan starte med den artikel fra t-nation, der hedder 'Hip's don't lie: Fixing your force couple' af Mike Robertson.

    Så er jeg igang med at læse på lektien. Det er hård kost må man sige, mange begreber jeg skal have på plads inden jeg forstår hvad dælen de snakker om :blink: Men det er sku meget spændende! :xmas:

  5. Nu har du jo fået et par brugbare svar, så jeg vil bare sige tak for dagens latterkrampe.. Nogengange kan en typo være helt genial. :nissetunge:

    glad for at kunne bidrage med lidt stemning :nissegrin:

    @christianspoer

    well, tror også det med at strække en del ud hjælper. Har lige købt en måtte hjem til, så må jeg jo bare komme igang med det om aftenen sammen med nogen ab crunches :cool:

  6. Hey allesammen,

    jeg har lidt knas med ryggen til tider. Specielt i lænden. Jeg gik derfor til en kiropraktor for at få et godt råd til hvad der var galt. Han målte derfor af flere gange styrken på mine lavemuskler og mine lændmuskler. Det viste sig at min mave ifølge ham er enorm stærk. Min lænd derimod halter lidt. Derfor skal jeg træne mere lænd og mindre mave siger han.

    Dette er jeg så begyndt på. Jeg kører 2x så meget lænd som mave. Pga. mavemusklerne er markant stærkere svejer jeg meget i lænden når jeg træner. Dette har så nu resulteret i, at jeg har problemer med squat og dødløft. 2 øvelser jeg ellers har været meget glad for at køre. Jeg er bare bange for at få knas med ryggen igen, da det kaster mig langt tilbage hvergang det går galt. (er sket 3 gange nu)

    Så nu ville jeg prøve hente nogen råd her. Nogen som ligger inde med nogen guldkorn til hvordan jeg kan stabilisere lænden asap. Vil igang med tungere træning igen, men tør pt ikke i hverken squat eller død...... :blink:

  7. Det skulle gi god hypotofi i brystet.... men selvfølgelig ikke et prg. man bliver ved køre..... forresten skal du også lige huske at det er en god idé med noget pause i op til 10 dage efter et hårdt træningsprg. inden du starter på et nyt!

  8. Fået kigget på sheiko prg.?

    Hvad så med et split prg. hvor du ligger fokus på bryst.... dvs. bryst/skulder/triceps/mave 3 gange om ugen...ryg / ben / biceps 2 gange... og så skifter du brystøvelserne ud hver gang?

    Men det kommer jo igen an på om det kun er dine pecs der halter efter osv.

    Men tror du nok de kommer efter også uden spcifikt brysttræning

  9. Jamen hvorfor vælger du preacher curl 3 gange fremfor at variere.... og hvis du vil ha større bryst burde du måske prøve et decideret bryst prg. engang hvis du har lyst til det....

    Kan en ryg blive for bred ;) ??

    Hvor meget bænker du?

  10. Jamen ehmmm, hvorfor ikke køre HST 3 gange i ugen i stedet... fordi den sammensætning der synes jeg ser lidt underlig ud.... Preacher Curls 2x og engang DB curls

    Og alt efter hvordan du kører Dips går den jo også mere eller mindre til bryst.. og du har delvist noget af ryggen kun en gang i ugen.... så det ville jeg lige overveje lidt det der hvis jeg var dig, ser ikk så fornuftigt ud igen <_<

  11. Ville også mene at maven bliver brugt lidt ved chins..... bare forskelligt hvor meget, alt efter hvor meget man løfter benene selvfølgelig...

    Hvem laver chins til andet end front?? :blink:

  12. Jamen det ved jeg alt med punktforbrænding, og jeg har længe prøvet at tabe mig.... har også engang tabt 13 kg bare ikk noget derfra hvor det skulle.... og jeg var i forvejen ikk tyk, så 13 kg var meget! ofr meget... har også igen taget 7 kg på fordi det var for meget de andre steder!

  13. Ja ja, det ved jeg også men det nytter jo ikke at der ikk er andet end skind alle andre steder..... derfor jeg vil vide om det er muligt at få dem væk ved hjælp af IL6 eller sådan, eller om man ved hjælp af sådan noget eller noget andet kan punktforbrænde eller ej.

  14. Kan man træne fedtdepoter væk? Hvis man på resten af kroppen ikke har særlig meget fedt og absolut intet som ikk skal være der, men har et enkelt sted f.eks. hofterne bollehåndtag eller hvad ved jeg, hvor der er et fedtdeopt som ikk går væk. Kan det overhovedet trænes væk???