Lillefrø

Medlemmer
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lillefrø

  1. A local punching bag was beaten within an inch of its life last weekend by a small crazed assailant wielding the cutest pair of red gloves. "I don't know what happened," said the bag while holding an ice pack to its bruised surface. "All I know is that this grrl had the meanest right cross I've ever taken in my gut." Spectators who witnessed the unprovoked assault agreed that the female assailant laid some serious beatdowns. "I've seen her in this gym before," said one witness. "She's usually pretty quiet, keeps to herself mostly, doing squats and pullups and stuff like that. Nobody could have predicted she'd go nuts and open such a giant can of whupass all over this poor punching bag. Sure, we wondered whether it was good for her to develop all that upper body strength, but you never think something like this will happen in your own back yard." The female suspect, who goes by the alias Mistress Krista, has been arrested and charged with floating like a butterfly and stinging like a bee. Local officials are considering banning strength training in order to prevent future incidents.

    Det er en genial sjov side :rofl2: :1356:

  2. Nu kan jeg ikke kemien bag forklaringen, hvis det var det du mente.

    Men som Henning siger, er din forbrænding en del højere efter træningen end den er normalt..Hvilket selvfølgelig også manifesterer sig i større varmeafgivelse fra kroppen.

    Når du forbrænder ATP afgives der også varme, og der afgives meget varme, i det kroppen ikke er særlig effektiv til at bruge energien på at arbejde

    Du må jo tænke på at kroppen reélt set kun udnytter ca. 20% af den indtagne energi til at arbejde med, lige som en almindelig benzinmotor.. Resten fiser ud som varme - Dog er noget af varmen selvfølgelig nødvendig for at holde kropstemperaturen oppe, men det kunne sagtens være udnyttet meget bedre.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu udnytter en almindelig benzinmotor nok lidt mere end 20% :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nope

    Elbiler har én stor styrke. De er uovertrufne, når det gælder om at omsætte energi til bevægelse med en virkningsgrad på 87 procent. Man får altså megen transport for en given mængde energi. Til sammenligning udnytter en benzinbil kun omkring 15 procent af den kemiske energi i benzinen til at få hjulene til at rulle

    Miljøministeriet

  3. Hej Saint Pauli.  :wink:

    Tak for din mail om LIVOL TOTAL PLUS.

    Ja, hvis den ikke indeholdt jern, ville den være spændende for mænd. Man kunne jo bare nøjes med en om dagen.

    venlig hilsen

    Jan Hervig Nielsen

    Ideudvikler

    Projekt Smørhul

    Projekt Smørhul har endnu ingen økonomiske interesser.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg bruger New nordic multivitamin til mænd det indeholder ca. 50% af ADT pr tablet og ingen jern. Jeg mener at jeg fandt det i matas.

    Ellers Bruger jeg protein pulver og til tider kreatin.

  4. Det ser meget useriøst ud, jeg kiggede på nogle af de hjemmesider artiklen henviste til men der var ingen seriøs dokumentation. Jeg kiggede ikke dem alle igennem så det kan godt være at der er noget, men jeg tvivler.

  5. Jeg går så småt i gang med min forskning i den kommende uge - har just hentet et spændende statistik program, skal så lige lære det at kende og så skal jeg ellers i krig med at analysere rådata  :4thumbup:

    Et spændene statestik program???? Det har jeg aldrig hørt om og jeg kender ellers et par statestik programmer :tongue:

    Sørg nu for at sætte dig ordenligt ind i tingene. Statestik er noget forbandet lusket noget og selv anderkendte forskere laver fejl i det. :sneaky2:

  6. Ang. Eksamen...

    Så bestod jeg KERNEPENSUM i dag  :w00t::cheer:

    Nu er jeg officielt på 2. del medicin og skal fremover til at "lege" læge med jævne mellemrum  :4smartass:

    Det spiller bare så meget ... 2004 har bare været det fedeste år hidtil, kan næsten ikke forestille mig at 2005 kan blive bedre  :innocent:  :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu ikke så pessimistisk det kan altid blive bedre, du ved bare ikke hvordan inden det sker :smile: (Jeg mener det seriøst)

  7. (nu er det jo også sådan at jeg ÆÆÆLSKER at prakke folk det værste ragelse på i håb om at de spilder deres penge og ikke kommer videre i deres træning  :tongue: )

    Så må et job hos TVshop da lige være noget for dig, de skal bare finde en de kan bruge til før billede. :poking:

    "men så prøvede jeg Absving ultra plus og vupti" :cheer:

    MAVE - LIGE

    1set x 15reps @ 90lb

    1set x 15reps @ 1000lb

    1set x 15reps @ 110lb

    Jeg er som altid imponeret :laugh:

  8. Hej.

    Jeg er selv storforbruger af de kunstige "Light"-sødemidler. Det er da muligt, at det er skadeligt i så store mængder, som jeg indtager. Men det er nu engang min måde at undgå for meget sukker på.

    Jeg vil fortælle om en ide, som jeg foreløbig har skrevet  40-45 breve/emails om til aviser, kostvejledere og sodavandsfabrikanter.

    Min ide er en KOMBISØDET, SUKKERREDUCERET sodavand. De findes allerede på markedet, men er endnu ikke slået igennem for alvorlig.

    Man blander simpelthen 50 % sukkersødet sodavand med 50 % kunstig sødet "Light"-sodavand. På denne måde halveres sukkermængden.

    De personer, der ikke kan lide den kunstige smag af sødme i en almindelig "Light"-sodavand - og som samtidig ikke ønsker for meget sukker - kan så vælge sådan en cola.

    venlig hilsen

    Jan Hervig Nielsen

    Ideudvikler

    Projekt Smørhul

    Projekt Smørhul har endnu ingen økonomiske interesser.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg er bange for at det ikke bliver den store succes jeg er selv en af dem der ikke kan fordrage aspartam og det nytter altså ikke noget at fortynde det med almindelig sukker det smager stadig af BIIIIP.

  9. Lad os oversætte "at stamme musklerne op" med "At få mere markerede muskler"

    Det kan man enten gøre ved at tabe sig så der bliver mindre fedt i forhold til muskel eller ved at få størrer muskler så fedet ikke ser ud af så meget.

    Hvis man i forvejen er undervægtig så vil det som du selv siger være vandvittigt at forsøge at tabe sig mere og så vil styrketræning selvfølgelig være det bedste.

    Med hensyn til kickboxing så kan man sagtens opbygge lidt muskelmasse ved det´, jeg tog selv et par kg. på da jeg trænede kickboxing men det er langt fra så effektivt som styrketræning.

  10. Hmm... Det indlæg der...  Lugter langt væk af reklame for OBBC  :tongue:

    <{POST_SNAPBACK}>

    haha :laugh: (Men OBBC er ikke noget man spiser - mig bekendt :tongue: )

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej .. det er korrekt, men det er nu engang et firma... som jeg jo ved nærmere eftertanke har økonomisk interesse i som ansat :blink:

    ÅÅÅHHHH NEJ :crybaby: jeg dør hvis jeg ikke længere må nævne OBBC :crybaby: ÆÆÆLSKER jo mit center :wub:

    SÅ SIGER JEG ALTSÅ OP hvis jeg aldrig må skrive OBBC i min log igen :mad:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Så må du jo se at få din hjemmeside op og køre så du kan nævne BIIIIIP og BIIIIIP og fortælle om hvor godt BIIIIIP virker. Og selvfølgelig med en masse billeder af dine BIIIIIP og din muskuløse BIIIIIIP. :tongue4:

    (Undskyld jeg spammer din log men jeg lå bare flad af grin over alt det BIIIIP ) :rofl2:

  11. Dagens træning Fredag d. 21. januar
    Dagens træning Onsdag d. 22. januar

    Så er jeg tilbage fra mit eksil hos jyderne, og hvad er det første jeg ser? I har byttet rundt på rækkefølgen af ugedagene mens jeg var væk :blink::tongue:

  12. Jeg har 2 argumenter for at kreatin ikke skal på dopinglisten.

    Det første er et rent praktisk argument, nemlig at kød indeholder kreatin i så høje doser at man ville blive taget for doping hvis man spiste bare lidt for meget kød.

    Det andet er det rent medicinske nemlig at det er et utroligt harmløst stof, hvis man forbyder kreatin pga. en ubekræftet mistanke om at 25 års indtag af stoffet kan give problemer med nyrer eller forandringer i leveren. så bør man også forbyde langt farligere og dårligere undersøgte stoffer som rød sodavand og urtete.

    Jamen de fleste dopingpræparater findes jo allerede i kroppen, testosteron kommer jo også fra kolesterol. Jeg er ved at skrive opgave om det, og jeg synes det mindre mere og mere om noget som skal på dopinglisten, da det mindre meget om de produkter som allerede er der.

    Testosteron optages ikke fra kosten men fremstilles i kroppen efter behov hvorimod kreatin optages direkte fra kosten.

    Der er blevet lavet en undersøgelse på mus, hvor de gav mellem 0,05 eller 0,025 g kreatin pr kg kropsvægt, hvor de efter 2 måndrede så at musende havde fået skader på levervævet.

    Mus er primært vegetarer og mangler derfor sandsynligvis de enzymer der skal til for at nedbryde kreatin, hvilket selvfølgelig kan medføre skader på leveren.

    Bachelor i biologi Christian Brandt

  13. Nå ud over en masse træning :dumbbell_lift: så fik jeg også cyklet en ambulance ned i dag  :blink: ARGHHHHH - forvirret som jeg var, så jeg ikke at den bremsede op da jeg var på vej uden om ... og så ... BAAAAM  :dry: var Englen mast helt op bag i ambulancen, cyklens forhjul krøllet, fik lidt hudafskrabninger og mit knæ blev vredet rundt :crybaby: men ellers var det vist mest min selvtillid der led et knæk  :tongue:

    Du går vist lidt for meget op i det medicin hvis du er begyndt at jage ambulancer :laugh: Du kan da vente til de kommer ud på sygehuset :laugh:

    (Flot avartar men måske skulle den være lidt lysere.)

  14. Hej Norah og tillykke.

    Jeg ville have skrevet noget før men jeg har haft temmelig travlt på det sidste. Det er dejligt at se at det ikke kun er os der mener at du er den sejeste.  :dumbbell_lift:

    <{POST_SNAPBACK}>

    HEEEJ Christian :w00t:

    EJJJJJJ :blush: sikken en skøn morgenhilsen at få :w00t:

    Håber alt går godt med din "karriere" og at du ikke har brækket noget undervejs :tongue: nu er det er vel også snart slut??!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej jeg har ikke brækket noget, jeg har kun været på sygehuset 3 gange og kun en af gangene lå jeg mere end 24 timer :4crutches:

    Jeg er først færdig den 28.jan så jeg kan nå at slukke mange fyrværkerifabrikker inden da :tongue:

  15. Hej Norah og tillykke.

    Jeg ville have skrevet noget før men jeg har haft temmelig travlt på det sidste. Det er dejligt at se at det ikke kun er os der mener at du er den sejeste. :dumbbell_lift:

  16. Mon ikke Omega-3 er en precursor til kønshormoner! Det ville da være en forklaring. Der kunne selfølgelig også være en indirekte mekanisme, men det ved jeg heller ikke noget om :tongue:

  17. Kød mætter meget bedre end kulhydrater så derfor er der mange der har lettere ved at tabe sig hvis man spiser meget kød, men der er ingen grund til at fravælge gode grove kulhydrater. Med hensyn til fedt så er det også ok så længe man tenker på at det indeholder meget energi, faktisk mener jeg at det er en fordel at få en god del energi fra sundt fedt.

    Med hensyn til kurer hvor du kun må spise en type fødevarer så mener jeg aldrig det kan være lige så sundt som en god varieret kost, hvor man tæller kalorier, kombineret med lidt motion.

  18. Igen man kan vende og dreje det som man vil. Men trøjen er her, styrkeløft er mere populær end nogen sine før.

    Jeg tror mere at det skyldes at forbundene er blevet bedre til at sælge varen og at flere mennesker bruger de tre store i deres almindelige træning.

    Som det flere gange er blevet nævnt så bruger man også udstyr i andre sportsgrene f.eks. svømning men effekten er normalt meget mindre, du svømmer ikke 25% hurtigere fordi du har en bedre dragt. Jeg syntes mere at trøjer svarer til at man tillader brugen af svømmefødder i svømning.

    Jeg er ikke selv styrkeløfter man jeg bruger de tre store i min træning og jeg syntes at MOLs RAW list er meget mere interassant end de officelle rekorder fordi jeg kan forholde mig til hvad de løfter.

  19. Fedt: Her er eneste problemet vel at få den sunde fiskeolie - hvad pokker gør vegetarer ??

    Jeg tror ikke det er noget problem at få dækket sine behov for fedt med de forskellige planteolier.