Lagoon

Medlemmer
 • Posts

  3,103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Posts posted by Lagoon

 1. Jeg vaagnede foerste gang kl. 10 og blev enig med mig selv om jeg havde fortjent en time mere. Det er dejligt at sove laenge, naar det regner udenfor.

  Tak for god service i loerdags, hold da op en aften...

 2. Marcus Aurelius. <3

  Hvor kom det dog fra? :)

  BRO6Bach forsoeger at sige, at hvis du foerte an og stod i spidsen, trak han gerne sit svaerd ud af skeden for at stikke det i en anden mand.

 3. Det lyder jo til at du sidder ret godt i et på jobfronten :smile:

  Præcis! Brasilien er helt klart også først prioritet. Har en kammerat som tager et semester i Rio og han har det for fedt der nede. Så det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Du svarede aldrig på om jeg ramte rigtigt med billederne :wink:

  Har ogsaa en ven som har boet og arbejdet i Rio i nogle aar nu og han lever fandme droemmen. :smile:

  Og Spoer er ikke paa det billede.

 4. Ja du har fat i noget der. Jeg tror, at det er rigtig sundt at prøve at bo et andet sted, så man lærer at sætte pris på alle de ting man tager for givet som dansker.

  Jeg vil rigtig gerne til eller Brasilien eller eventuelt NY. Nu må jeg se se hvad mulighederne er når jeg kommer dertil.

  Hvad arbejder du egentlig med? Det lyder jo som et rigtig spændende job.

  Mit gæt er, at de 2 aber er Ulrik og Christianspøer?

  NY er helt sikkert en fed by og du ville bestemt have det godt der, men af de 2 ville jeg anbefale Brasilien. Nu er jeg ogsaa lidt en kamikaze pilot, saa kan godt lide at goere alle de lamme ting, som andre ikke vil. Jeg er en sucker for udviklingslande og det kan man vel tildels stadig kalde Brasilien, saa det lyder spaendende. Og saa har de laekre piger i g-strenge og gode boeffer.

  Jeg arbejder for et firma der producerer plastickort (taenk kreditkort, SIM kort, koerekort osv.), og jeg er saa salgsdirektoer for vores afrikanske trummerum.

 5. Hehe jeg synes bestemt ikke du lyder bitter, du lyder såmænd bare fornuftig og kommer med et godt råd. Jeg har besluttet mig for, at jeg på min kandidat vil bo et semester i udlandet. Så det er såmænd bare at vente på det og glæde mig til den oplevelse :smile:

  Hvor længe har du i øvrigt boet i udlandet (og hvor?) og hvorfor er du blevet så glad for Danmark af at bo i udlandet?

  Hvem er de to beefcakes i øvrigt :cool:

  First of all, saa laeser du ikke nok i "fyr den af"-traaden hvis du ikke kan genkende de to. :nonono:

  Som studerende er der nemlig masser af muligheder for at komme udenlands, bare se paa Essensen, han har efterhaanden studeret mere i US end han har herhjemme. Hvor vil du gerne hen?

  Jeg flyttede fra DK i juni 2010, saa snart 2 aar siden. De foerste 6-7 mdr. boede jeg i Bangkok, men i januar 2011 flyttede jeg til Tanzania i Oestafrika, hvor jeg stadig bor. Gennem mit job rejser jeg en del, samtidig er min kaereste i skole i Boston, saa faar efterhaanden set lidt af hvert.

  Naar man foerst flytter vaek, og specielt til U-lande som jeg har gjort, saa laerer man lynhurtigt, at der er en masse ting man tager for givet i Danmark. Og her snakker jeg ikke bare om leverpostej og lakridser, men helt basale ting. Sundshedsvaesen, ikke-korrupte offentlige instanser, infrastruktur, laekre blondiner, osv.

  Ferie i Koebenhavn paa en solskinsdag er the shit. Naar det saa begynder at regne og blaese, saa kan man altid rejse tilbage til sine 32 grader og negerrumper. :tongue:

 6. Bare lige en hurtig kommentar fra en udlandsdansker, som er traet af at hoere paa folk brokke sig over hvor trist Danmark er. :smile:

  Verden er blevet saa lille nu, at hvis man virkelig ikke kan holde sin hverdag ud, saa er det altsaa no biggie at rykke teltploekkerne op.

  En klog flotmand sagde engang til mig, at naar du har et problem er der 2 ting at overveje; kan du goere noget ved det eller ej? Hvis ja, saa enten goer det eller stop med at graede. Hvis nej, saa er det alligevel ude af dine haender og du boer ikke spekulere over det.

  Mit raad til dig er derfor - flyt! Bare for en periode. Jeg har aldrig elsket Danmark mere end efter jeg flyttede. Du er stadig ung og dygtig, du har intet at miste ved det.

  *EDIT*

  Kaeft, jeg lyder som en bitter idiot, det var ikke meningen. Jeg ville bare lige slaa lidt paa tromme for det at bo i udlandet.

 7. Måske træning i morgen, men måske tømmermænd, da Flette Flex er hjemme fra Bangkok over weekenden, hvilket betyder, at Team Fyr Den Af er samlet (minus Lagoon) for første gang længe.

  Jeg tager en spiller paa hotelvaerelset in your honor.

 8. Polsky, det er selvfoelgelig superfedt at se du har fundet noget du er saa glad for og samtidig har talent for, men slap auw med en kop kakauw det goer ondt i maven at laese 2 hele sider om raad til hvordan du skal miste muskelmasse... :unhappy:

  Man kan jo for fanden ikke engang flytte til Afrika, uden hele verden pludselig kollapser om oererne paa en. :tongue:

  Btw. hvis du faar tid i Denver, boer du overveje noget river rafting, naturen er for vild i Colorado!