Parasitism

Medlemmer
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Parasitism

  1. Umiddelbart så ja.

    De beregnere som ligger rundt omkring på nettet går jo ikke efter, hvor meget muskelmasse man har, så de er aldrig specielt præcise. Jo mere muskelmasse du har, jo mere forbrænder du. Ved dog heller ikk hvordan den skulle beregne det med ;)

    Men for at finde ud af dit ligevægtindtag, så kunne du jo skrive og veje alt hvad du spiser i en uge, hvor du hverken tager på eller taber dig, så regner du dig frem til, hvor mange kalorier det er og divider med de 7 dage, så har du en god indikator for, hvor meget dit ligevægtindtag er.

    Så kan du jo så skære så mange kalorier af om dagen, som du nu har lyst til. Anbefalet 300-700 om dagen :)

    // Para

  2. Sorry, cba til at lede efter noget som modsiger din udtalelse. Det er dig, som kommer med en påstand, som jeg ikk er enig med dig i, hvilket Droopy heller ikk er ud fra hvad jeg kan læse i hans post.. Når du kommer med en påstand, som tilsyneladende ikk er velkendt (kan godt skyldes min egen stupiditet), så må du da komme med noget belæg for det, hvis andre skal tro din påstand..

    Jeg skal blankt erkende, at jeg bare ikk sys at din påstand virker særlig logisk.

    Rygning skulle sætte sig på maven, så vidt jeg ved, så øger rygning din forbrænding, men er self skidt for en masse andre ting. Har dog aldrig hørt, at det skulle sætte sig på maven..

    Mht. sukker og kulhudrater, hvorfor skulle disse to ting præcis sætte sig på maven. Så hvis jeg er i kalorieoverskud, så kan jeg godt forvente at min kulhydrater og sukker sætter sig på maven. Da man kun teoretisk set kan punktslanke sig, så har jeg bare en smule svært ved at forestille mig, at man kan gøre det omvendt. Punkt vægtøgning i det her tilfælde præcis på maven..

  3. Mine stænger er vist lige store, i hvert fald hvad jeg selv kan se.

    Men jeg er så heller ikk hverken højre eller venstre benet. Eller dvs. jeg mærker ingen forskel i fodbold eksempelvis. Sparker lige godt med begge ben.. Det har heller ikk nogen betydning for mig på skateboard, begge sider føles naturlig og foretrækker ikk nogen frem for en anden.

    // Para

  4. Hej.

    Jeg kender udemærket godt tendensen. Jeg havde det på samme måde lige inden, at jeg startede på cut. Min teori var, at fordi jeg er højrehåndet, så fik min venstre bicep bedre restutition. Det er dog kun min helt egen teori og har intet belæg for dette..

    // para

  5. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg heller aldrig har fattet konceptet i at belønne sig selv med at være endnu mere usund dagen efter, at man allerede har været et svin overfor sin krop.

    Jeg har større chance for at falde i fælden og spise junk på en alm. frem for dagene hvor jeg har tømmerbasser. Det hænger nok sammen med, at jeg har så utrolig dårlig samvitighed dagen efter i forvejen, at jeg slet ikk tør tænke på, hvordan jeg får det hvis jeg så også guffer den slags klamme kalorier :-P

    // Para

  6. Hej.

    Det er absolut en god idé, at styrketræne selvom du er igang med et vægttab. Dette hjælper til med, at du ikke taber for meget muskelmasse under dit vægttab..

    Jeg er selv for tiden igang med mit sommercut og har smidt 12 kilo foreløbig og dette kun med et kalorieunderskud om dagen på ca. 500 og fullbody 3 gange i ugen.. Og tunge løft for at tvinge kroppen til at tære andre steder end musklerne.

    // Para

  7. Ville oprigtigt gerne komme med en klog forklaring, men har desværre ikk rigtigt læst nogle undersøgelser omkring præcis dette :-/

    Hvis jeg var dig ville jeg sidde i mit stille sind og håbe på at AndreasH skriver ;)

    // Para

  8. Hvis du hverken har taget på eller tabt dig i den uge, som du har skrevet der, så er det jo ca. dit ligevægtindtag.

    Hvis du så havde vejet det, så ville det være nemmere at beregne.. Men så er det jo bare et spørgsmål om at få beregnet, hvor mange kalorier du indtager normalt, og så ligge 300-400 kalorioer overni, så begynder du stille og roligt at tage på, og så bare sørg for, at det er fornuftigt mad du spiser, så du undgår at tage for meget fedt på :)

    // Para

  9. Hej :)

    Medmindre din fedtprocent er ret høj, så får du nok kæmpe problemer med både, at øge din muskelmasse og tabe dig samtidigt :-/

    Men det er stadig vigtigt, at du får nok protein igennem vægttabet, da du self ikke ønsker at smide for meget muskelmasse i løbet af dit vægttab. Proteinen og styrketræning vil hjælpe dig til, at beholde muskelmasse, men du kan ikk helt undgå, at smide lidt af det alligevel, men det er her et spørgsmål om, at minimere skaden.

    Mht. nupo. Jeg har aldrig selv prøvet det og kommer nok heller aldrig til det. Men det kan sagtens lade sig gøre, at tabe sig, ligemeget hvordan du spiser/drikker, så længe at du er i kalorieUNDERSKUD. Teoretisk set kan du sagtens tabe dig selvom du guffer friture stegte pomfritter, så længe du forbrænder flere kalorier end du indtager på daglig basis.

    Find ud af hvad dit ligevægtindtag er, altså hvor mange kalorier du spiser uden at du tager på eller taber dig, så skærer du 300-600 kalorioer af og holder dig til dette, så taber du dig. Jeg ved godt, at det tager en del tid, men du kan minimere effekten af at tabe for meget muskelmasse, så du ikke bare ender ud med, at have tabt dig, men er blevet tynd-fed i stedet for :)

    Håber du kan bruge det til noget :)

    // Para

  10. Altså det er meget svært, at vurdér om du får nok protein etc. da du ikke skriver, hvor meget du får af de respektive ting. Men ja, som skrevet af personen ovenover er det til hvad? Vægtforøgelse eller vægttab. Umiddelbart synes jeg det virker, som om du gerne vil være sund, men bare failer en smule :-p og damn du får meget kage og slik !

    // Para

  11. Hej :)

    Nu ved jeg ikk, hvor stor din egen trænings erfaring er, men umiddelbart ville jeg mere anbefale dig til et fullbody program, hvis du er forholdvis nybegynder.

    Hvis du dog vil køre det program der, så er der noget, som jeg personligt ikke ville gøre.

    Jeg ville ikke køre både dødløft og squat samme dag, det er to øvelser, som virkelig er hårde for hele kroppen og sluger en masse energi.

    Jeg tror jeg ville køre squat hver anden gang, og dødløft hver anden gang på de dage, hvor du træner ben, ryg og biceps.

    Det ser umiddelbart fint ud, men jeg ville nok tilføje en øvelse for bagsiden af skulderen også. Du har jo en del skulderøvelser, men de går alle sammen primært i forsiden eller midten af skulderen..

    +1

    // Para

  12. Der er ret stor forskel på de forskellige kalorieberegnere (MOL vs madital.dk), idet du kan taste det mere præcist ind på mad-i-tal. Der er f.eks. ret stor forskel på om du vælger 6 timers fjernsyn på madital, eller om du vælger 6 timers "sidde" på MOL. For mig giver det en forskel på 167kcal om dagen. Det lyder ikke af meget, men hvis du regner med at have et dagligt underskud på 500kcal og reelt kun har et på 330kcal vil du ikke ikke smide 2kg om måneden som beregnet, men kun 1.4kg. Og har du, som de fleste, svært ved at overholde det hver dag så kan det være at vægttabet helt udebliver.

    Nu kunne man også lade vær med, at tage den "nemme" løsning til at beregne ens ligevægtindtag.

    Man kunne eksempelvis skrive alt ned, hvad du spiser på en uge, hvor du spiser, som du normalt gør. Så regne gennemsnittet ud og se hvad ens ligevægtsindtag er, og så trække det antal kalorier fra, som man ønsker :)

    // Para