SarahF

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SarahF

  1. Jeg er lige begyndt at styrketræne efter en knæskade. Jeg har styrketrænet mere eller mindre useriøst i nogle måneder inden skaden.. Jeg vil gerne høre jeres mening :) Jeg træner for at komme i en generelt overall god form.

    Træner styrke tirsdag og torsdag og cardio/kredsløb mandag, onsdag og fredag.

    Mit program lige nu ser sådan ud:

    Squat 3 x 8

    Lunges 4 x 8

    Bænkpress 3 x 8

    Militarypress 3 x 8

    Cable pull-down 3 x 8

    Dumbbell rear delt row 3 x 8

    Lænd 2 x 15

    Mave (veksler mellem forskellige øvelser) 3 x 10

    Planken 3 x max

    Har i nogen ideér til progression i dette program?

    Jeg takker for jeres tid og venter spændt på nyt input :)

    Du mangler noget vertikalt træk som fx. pull ups.

    Og så vil dødløft også være en god idé at tilføje.

  2. Sarah

    Du skal simpelthen til læge med det samme.... Du har et meget alvorligt problem, som ikke går væk af at drikke mælk eller fokusere på noget andet.

    Hvis du ikke selv fremtvinger opkasten, er det bestemt ikke for sjov, og det skal der en kompetent fagperson til at kigge på.

    Held og lykke med det!

    Bare lige så vi er enige er det ikke mig der har problemet.

    Jeg mener bestemt også hun skal til lægen, ved ikke lige hvorfor jeg ikke fik skrevet det. Det andet er ment som en midlertidig løsning eller en hjælp.

  3. Jeg har ikke haft sådan helt rigtigt kontakt med lægen, pga. det. Men jeg har dog en anden sygdom, som lægerne ikke ved hvad er, som bliver testet tit. Men den har aldrig gjordt nået imod hvordan jeg spiser.. Må prøve at drikke mælk, et forsøg er ihvertfald værd!

    Husk at vende tilbage med resultatet.

  4. Jeg har prøvet at singe singstar (Der kom det), prøvet at gøre rent (Kom.. igen).. Prøvet at løbe en tur, men det kom da jeg var kommet hjem.. I dag da jeg gjorde det, kom der virkelig meget.. Mere end der plejer, ud over hele mit gulv(Godt det er trægulv!)

    Har du haft kontakt til en læge mht. din anoreksi?

    Et sidste råd kunne være at drikke et glas mælk inden du spiser.

  5. Heij, første komentar : Tak for svaret!.

    Men, jeg for det ikke dårligt ved at spise, bliver bare hyper. (Altså meget aktiv). Jeg har prøvet at slappe af, men det kom alligevel. Har lige spist aftens mad, nam smagte godt. Men, jeg har det rigtig godt nu.. Og føler mig tilpas, men jeg var at om nogle få minutter, vil det hele komme op igen. :(

    Har du prøvet at lave noget, efter du har spist for at få opmærksomheden væk fra maven og tænke på noget andet?

  6. Hej, unskylder meget vis emnet ikke passer helt ind her, men var ikke sikker hvilket sted :/..

    Jeg er en 14 årig pige, som ... Nogle siger jeg har haft anoreksi. Dog har jeg taget på her på det sidste, efter at begynde ikke at ville leve det grimme liv.

    MEN.. Vis jeg bare spiser kun 1 stykke rugbrød, venter i omkring 5-10 minutter, kommer det automatisk op igen(Jeg er virkelig ikke stolt af det.) I dag har jeg spist 1 grov bolle, og 1 stykke rugbrød. Begge er kommet op, og det gør mig ret trist.. Den lidt bedre nyhed, er at jeg har valgt at motionere (Zumba, Yoga og løbe/gå med min hund). Og ViL spise normalt, jeg har spurt mine veninder, om de kunne hjælpe mig, men.. De fleste af mine veninder har ikke tænkt så meget på deres vægt som jeg gjorde. Så ville spørge, er der nået jeg gør forkert? Og, hvad gør jeg så forkert? Jeg kunne godt have spist meget mere i dag!!. For det ViL JEG!. Meen.. På den anden side, er det vel ligemeget vis jeg alligevel kaster det op. Håber der er nogle lidt ældre herinde som kan hjælpe mig, har snakket med min mor om det. Men da jeg er hendes 3 og eneste datter datter(De andre er brødre) ved hun ikke helt hvad hun skal gøre, kan jeg forstå på hende. Vis der ingen er herinde som kan hjælpe lidt, så vælger vi lægen. Tak fordi DU gad at læse det, håber du har et svar. :( Hilsen, den lidt humørsvingende pige..

    Et meget forsigtigt bud kunne være at din mave først skal vænne sig til de mængder mad du tilfører, da det ikke umiddelbart lyder som noget psykisk. Næste gang du skal spise noget så tag en bid ad gangen og vent, får du det ikke dårligt så tag en bid mere. I længden ville du forhåbentlig kunne vænne din mave til at spise noget mere.

  7. Hey Folkens,

    Jeg har sammensat et fullbodyprogram, som gerne skulle opbygge lidt styrke. Men jeg kunne godt tænke mig at få noget feedback, i forhold til om jeg kommer hele vejen omkring og om jeg evt. har for mange øvelser med og hvilke jeg så kunne droppe eller evt. skifte ud.

    Jeg kører programmet 3 gange om ugen, ABABABA...

    A:

    - Squat (5x5)

    - Benchpress (5x5)

    - Bent over Barbell Row (5x5)

    - Military Press (4x8)

    - Barbell Curl (4x8)

    - Flyes (4x8)

    - Pullups (4x8)

    - Dips (4x8)

    - Pulley Rows (4x8)

    B:

    - Dødløft (5x5)

    - Incline Barbell Benchpress (5x5)

    - Bent over Dumbell Row (5x5)

    - Lateral Raise (4x8)

    - Barbell Curl (4x8)

    - Flyes (4x8)

    - Chinups (4x8)

    - Dips (4x8)

    - Pulley Rows (4x8)

    hvor er læggen? :wink:

  8. Alt afhængigt af dit formål med styrketræningen - det giver jo ikke styrke, som det du træner hjemme med de få gentagelser. Det giver udholdene muskler omkring "korsættet", og på den måde kan det hjælpe dig til at huske på en god holdning under tunge løft og i din hverdag generelt.

    Hestbech

    Men kan man opnå en tilsvarende effekt med "almindelige" øvelser, og derved slippe for at hoppe rundt på en bold?

  9. Det kommer jo an på din nuværende status og nuværende træning.

    Min nuværende træning foregår udelukkende hjemme, med håndvægte, med mange sæt med få gentagelser og høj vægt, og øvelser med egen kropsvægt. Jeg ville nok betegne mig selv som rimeligt veltrænet.