EmilSJ

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EmilSJ

  1. Efter min logik ville man hvis mælk binder fedt til kroppen undlade al mælk i sin kost, det lyder forkert for jeg har altid fået af vide at mælk er sundt, og så er der jo også en lille smule extra protein i din shake. Jeg har desuden også hørt at shakes med mælk smager langt bedre, så jeg ville nok blande mine shakes med mælk..

    Emil

  2. vil dette ikke kunne løses digitalt? Eller har vedkommende skavanker der skal udbedres, rådgivning over nettet burde godt kunne hjælpe eller er der en specifik grund til at det skal være en fra Vejle området? ;D Held og lykke med at finde en

    Emil.

  3. Hej Hansen, nu hvor vi snakker fodbold er det bedste du kan gøre øve dig i temposkift. Jeg løber normalt og laver interval træning engang imellem det er meget vigigt. Du skal bare være tålmodig og lytte til din krops signaler hvis der er noget der gør ondt eller bare føles forket, så stop og tænk.

    Emil

  4. Hej jeg har også en gang haft problemer med farten, men det eneste du kan gøre, er efter min mening, at løbe imellem dine træninger. DVS træning onsdag og mandag og så løbe tirsdag og torsdag. Ikke nødvendigvis begge dage, men en er god. husk at få nogle intervaller på, dvs 50 sek løb 10 sek spurt 20 sek gå. Dette er dog blot et eksempel. God fornøjelse med træningen.

  5. Det er et meget svært sted at komme til at strække ud så det er nok det.. Du kan prøve at stille dig på den fod det gør ondt i og så lægge vægt over på foden(foran) indtil det begynder at strække rigtig dejligt.

  6. Ja, med styrketræning :)

    Du siger du er en dreng, så pas på med at klø alt for hårdt på med styrketræning for det kan, hvis du er uheldig, langsommeliggøre din vækst. Spis en masse kylling, hytteost og æg. Drik mælk til.! Protein vil være godt.

  7. Gør jeg i forvejen, men synes dog ikke der er nogen speciel fremgang! :-)

    Hvor mange kan du tage? jeg kan tage 50 i et huk og træner ifølge app'et 3 gange i ugen, og kan mærke at min brystkasse er blevet meget "hård" og når jeg spænder kan jeg se "profit"

  8. Jeg har selv tænkt at det nok var noget med skoene, da jeg ikke har problemer når jeg spiller fodbold, jeg strammer aldrig mine sko for stramt, for det gør ondt.. Jeg har dog besluttet at jeg skal have købt mig nogle nye løbesko.. Tak for hjælpen

  9. Hej MOL.

    Jeg er 15 år 177 cm høj vejer 75 kg, og løber hver tirsdag, torsdag og lørdag. Mandage og onsdage træner jeg fodbold, og spiller ofte kamp om søndagen. Her i lørdags da jeg løb mine sædvanlige 4 km. Satte jeg ny rekord, men opdagede også at min fod begyndte at sove da jeg havde løbet ca. 3.5 KM, og da jeg igår, tirsdag, løb 5km (Wohoo) begyndte min fod igen at sove.

    Jeg ved ikke om der er noget galt med mig, om mine løbesko er forkerte/ for gamle etc. (jeg har haft dem i et par år) eller om det er for langt at løbe. Jeg vil gerne høre hvad folk der har forstand på sådan noget siger/ vil gøre hvis det var dem.

    På forhånd tak Emil.