Nowa

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Nowa got a reaction from Damme in At komme igang.   
    I december var jeg ligesom dig... :) Lidt for doven... Men det skal også siges jeg i december vejede 157 kg fordelt på 1.90 m. Jeg har altid været en basse, og en dag i midt december tænkte jeg "Nu prøver jeg sgu lige en uge med sund mad, og fitness, bare lige for at seom det er noget for mig, og hvis ikke, så kan jeg altid bare stoppe igen". Den ene uge satte skub i et fantastisk forløb, og da jeg allerede efter første uge havde smidt et par kilo var jeg hooked... :) På 75 dage tabte jeg 20 kg, og jeg er først lige gået i gang...
    Jeg ved det kan være svært at overkomme den frygt for at gå i træningscentret, da jeg selv startede med at tænke "Så, nu står de sikkert alle og glor på mig mens jeg sveder og ser lasket ud". Men faktum er, at de fleste nok i virkeligheden tænker "Sådan. Han kunne have siddet derhjemme foran sin computer med en roulade i hånden, men det er er han ikke. Han er her nu, og det ser ud som om han mener det. Respekt." Så med den i baghovedet begyndte jeg at træne i fitness world og det har totalt givet pote.
    Bare giv det en uge, og så skid på hvad DU tror de ANDRE tænker... ;)
    (Og btw, jeg har aldrig fået så meget female attention som jeg har nu... Det er virkelig det hele værd, at pigerne begynder at lægge mærke til en og kommer med dejlige kommentarer...! ;) Det er by far den bedste motivation)
    Held og lykke med det knejt, bare giv det et forsøg og se om det er noget for dig. Hvis ikke, så vend tilbage, så kan vi sikkert finde på noget andet :) Jeg hepper på dig!
  2. Like
    Nowa got a reaction from Christian B in A whole new life - Er jeg på rette spor...?   
    Bare en hurtig sejr-update:
    Startede officielt d. 12 december 2011 på alt det her, og nu 60 dage senere har jeg smidt 15,7 kg, og synes jeg kan se nogle gode muskler på min overarm... :)
    On the down side, har jeg nået et form for plateau, hvor vægten går meget langsomt derned af... Taber mig stadigt dagligt, men kun 100 g på en god dag...
    Når jeg træner, ser mit program nu således ud:
    Varm op med 10-15 minutter v. 5,5 km/t på løbebånd.
    Crosstrainer: 10 minutter, 50% intensitet.
    Benpres: 130 kg, 3 sæt a 12.
    Abdominal (siddende mavebøjninger): 50-60 kg, 3 sæt a 12
    Ryg maskine (hvor man retter sig ud): 65-70 kg, 3 sæt a 12
    Lat Pull: 45 kg, 3 sæt a 12
    Chest Press: 30 kg, 3 sæt a 12
    Motionscykel: 20 minutter interval; 5 minutter med intensitet på 10, og derefter 1 niveau op hver 30. sek. indtil 10 minutter. Gentages.
    Jeg spiser havregryn til morgenmad, og sørger for at få masser af protein og grønt ved middagstid. Om aftenen er jeg dog faldet lidt af på den, hvor jeg ofte stopper dagens kalorie indtag efter en let eftermiddags snack (multikernebolle eller knækbrød).
    Er der noget iøjenfaldene ved min situation lige nu, som kan have forårsaget det plateau jeg ligger på...? :)
    Vil jo gerne videre i processen og der er ingen fare for at jeg mister motivation, for jeg har fysisk aldrig haft det bedre, og selvom vægten står irriterende stille, så kan jeg dog mærke jeg får flere muskler hist og her...