trine1007

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by trine1007

  1. Nu ved jeg I er mange fyre herinde, men mon ikke I også ville kunne svare på dette? ;)

    Jeg skal til at igang med at følge en kostplan som jeg har fået lavet af en kostvejleder, men har hørt at det vil være godt at få noget proteinpulver også.

    Hvad vil I råde mig til?

    Der findes jo 100000 forskellige slags produkter

  2. Jeg har et lille spørgsmål vedr squat.

    Er det bedst at lave dem i "stativ" eller i fri?

    Har dårlig knæ (blevet opereret for 2 år siden, men stadig problemer) men har fået meget ud af at lave squat og er "allerede" oppe på 60 kg efter at have startet fra 0.

    Men har det senere tid tænkt over hvad der er bedst og hvad der giver mest

  3. Hej.

    Jeg har nu været inde og kigge på forskellige hjemmesider, hvor der bl.a. sælges produkter til proteinpulver, kosttilskud og fedtforbrænding.

    Er der nogen der kan anbefale nogle produkter indenfor fedtforbrænding?

    Til information så er jeg en aktiv pige, som går meget i fitnesscenter. Jeg vejer 60 kg (VIL GERNE NED PÅ 56 KG som tidligere!), og er 173 cm høj. Jeg er selvfølgelig ikke tyk, men jeg mangler stadigvæk at komme af med det sidste hvalpefedt som træning ikke hjælper på længere. Er godt klar over at kosten også er en vigtig del af det, men der burde da findes noget der kan hjælpe mig med det sidste?

  4. Hej.

    Jeg er en pige på 20, der er 173 og vejer 58 kg.

    Jeg træner ofte, gerne 3-4 gange i ugen, men alligevel er jeg ikk tilfreds..

    Jeg synes selv jeg er tyk og vejer for meget, vil SÅ gerne ned og ligge på 55 kg. Er det forkert at have sådan en tankegang?

    Lidt beskrivelse: lidt store lår, topmave og for meget på siderne..

    Synes selv det ligner jeg er gravid på billedet :(

    post-54842-0-28966200-1363722169_thumb.j

  5. Hej.

    Jeg vil egentlig bare høre om der er nogen der har nogle rigtig gode tricks/øvelser til træning af maven.

    Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, men kunne godt bruge nogle øvelser der VIRKELIG sparker røv til den nederste del af maven.

    Laver en masse forskellige øvelser, samt løbetræner.

  6. Hej igen folkens.

    Er der nogen der kan komme med nogle virkelig gode øvelser der sparker røv til ben, lår, numse, ryg og mave?

    Har prøvet de fleste øvelser men synes desværre ikke rigtig der komme nogle resultater ud af det.

    Træner som regel hver dag så længe det er muligt.

  7. Er det på sådan en der måler kroppens ohmske modstand? De er notorisk upålidelige. Kig dig selv i spejlet. Det er det som virkeligt betyder noget. Ikke et eller andet tal på en vægt.

    Ved godt sådan nogle test ikke er 100 % sikre. Desværre hjælper det ikke at kigge mig selv i spejlet,da jeg kun kan se hvor mange ting der skal laves om på.
  8. Trine, vil du beskrive din nuværende træning + din træning de sidste 6 måneder? Hvis du holder fast i en træningstid på 5 x 2 timer ugenligt burde du kunne få nogle virkelig gode resultater i løbet af 2-4 måneder.

    Jamen min nuværende træning består i at træne med "en af de store drenge" for at få afprøvet nogle øvelser på kroppen. Men som regel består min træning af 20 min løb, 20 min cykel, derefter er det så forskelligt hvad der bliver trænet, men det bliver oftest ben og mave samt en lille smule arme der bliver trænet.
  9. Hej folkens!

    Er en pige på 20 år, 174 cm høj og vejer mellem 55-60 kg.

    Jeg er tidligere håndboldspiller, så jeg har førhen været rimelig trænet på både ben, mave og arme. Jeg rendte dog ind i en knæskade som satte en stopper for min håndboldkarriere :/ Det sidste års tid har stået på genoptræning at mit knæ i fitness samtidig med træning af mave og arme.

    Jeg føler mig dog slet ikke tilfreds med de resultater jeg får ud af træningen, det er som om det hele er gået lidt i stå.

    Jeg vil allerede nu indrømme at jeg er meget fokuseret på min vægt, vil helst ikke over 60 kg, da jeg anser det for at være for meget for en pige på min "størrelse". Og ja, jeg ved det er en dårlig indstilling at have.

    Det jeg egentlig vil høre jer ad, er om nogen af jer kan give mig nogle gode råd til hvilke øvelser der givet meget. Det skal lige nævnes at jeg har været igennem diverse træningsprogrammer i det fitnesscenter jeg træner.

    Jeg synes selv min mave er "fyldt" med fedt. Jeg har den typiske topmave som andre piger også har, og det er et af mine mål at få den væk eller i det mindste reduceret.

    Så hvis der er nogen der kunne komme med nogle gode øvelser som jeg kan tilføje til mit træningsprogram som træner mave, ben, ryg og arme - så ville det være alletiders! :-)

    Vedhæfter et billede fra forrige sommer hvor det er muligt at se min såkaldte topmave.

    post-54842-0-90779800-1343035450_thumb.j

  10. Hej alle!

    Jeg vil egentlig bare høre om der ikke er nogen der har nogle lækre opskrifter på proteinbarer som er nemme at lave?

    Er på jagt efter nogle gode opskrifter på dem, da jeg har nemmere ved at spise en proteinbar end at drikke en proteindrik.

    Håber der er nogen der har nogle lækre opskrifter :-)

    God weekend!