chanelkamma

Medlemmer
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chanelkamma

  1. Jeg tror det hele ligger i hvorledes man bruger denne "sulte mode" .. på et eller andet tidspunkt tærre man på andre dele af kroppens muskler og fedt end hvad var formålet så som hjerte.. så det man skal overveje er jo nok hvornår bliver det usundt.. heraf ligger den vejledning man generelt får omkring man ikke skal gå på kur, men derimod lave en kostomlægning.. og jeg tror ikke som sådan at hvis man går ned i et lavt calorie tal for en kortere periode, gør det ikke meget andet, end at man jo self. taber sig.. men med den konsekvenser at man bliver uoplagt og får svært ved koncentration.. ang. det med at spise ofte så vidt jeg er informeret tager det ca. 2 timer for kroppen at forbrænde et måltid. kroppen arbejder mens den gør det ... der for hvis du spiser et måltid så stopper kroppen med at arbejde med det når der er gået 2 timer .. du kan herved holde din krop på arbejde ved at spise hver 2 time, altså 6 gange dagligt... hvis du så spiser små fedt fattige måltider, vil du forbrænde mere end du indtager og herved forøge dit vægttab.

  2. Det er svært at vide at du mener "vejer du din mad" når du skriver "hvordan vejret du din mad"

    Kh

    Lingvisten

    Ps: flere store bogstaver -de får dig til at fremstå som en ydmyg person, det værdsætter den hjælp du får.

    Altså hvor er i sjove .. man kunne også bare dreje emnet tilbage til originalen... "he he" og mange gang undskyld, at jeg fik sat caps'lock til da jeg skrev beskeden.. jeg ved det godt jeg er en værre en.. skal nok prøve at dy mig med mine voldsomme tendenser ..

  3. Jeg synes du skal holde op med at træne, da muskler vejer mere end fedt. Og så lade være med at spise, så tærer du på både muskler og fedt.

    Det er jo ganske normalt, at ville være undervægtig.

    Ironi er måske anvendt her også.

    Jeg har ingen ambition om at stoppe med at spise da jeg jo så dør af sult.. bogstaveligt talt ! og min træning er meget vigtig for mig .. kan godt se ironien ... men jeg har jo som nævnt et ønske om at stille op i en konkurrence hvor visse kriterier skal opfyldes

  4. tjae, jeg føler bare ikke jeg har taget fedt på over det sidste års tid, men derimod vokset et par centimeter, og blevet større, tror jeg har taget 7-8 kg på, men ja, det er også derfor jeg gerne ville have målt fedtprocent ;-) et ordentligt sted.

    Ja jeg er enige pas på med det hvide brød, skær ned på portioner , men endnu et råd .. pas på hvad du indtager af sukker herunder frugtsukker .. det sidder sig på maven :)