Trixi

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Trixi got a reaction from Heikichi in Intermittenet fastening - Information?   
    Sødeste Chabber, hvad er det du vil med denne tråd?
    Du starter med at sige at du gerne vil have at det ikke er så surt og ikke ønsker at det påvirker dig så meget at skulle tabe sig. Samt at du bliver ved med at falde i og så tager et par dage med ædeflip.
    Ved du hvorfor? Fordi du spiser for lidt! 1200kcal er ikke nok, hverken for dig eller for mig. Det er naturligt at man falder i og bliver trist når man sulter sig selv og ikke giver kroppen det den har brug for.
    Men du virker fast besluttet på at du ikke skal have mere end 1200kcal om dagen og så kan vi ikke hjælpe dig
  2. Like
    Trixi reacted to Jaaanie in Intermittenet fastening - Information?   
    Både og Trixie...
    Jeg kan godt forstå din frustration ved at når man oprigtigt prøver og hjælpe og folk så tilsyneladende ikke "vil" lytte, men...
    Jeg synes ikke der er nogen grund til at læne sig tilbage og sige "hvis du ikke vil gøre det på vores måde så kan vi ikke hjælpe dig", så skal du i hvert fald ikke inkludere mig i dit vi.
    Folk gør ting på deres egen måde og fordi de ikke lige præcis gør det efter den model som jeg synes er rigtig, betyder ikke at jeg vil hjælpe dem så godt jeg kan. Folk er på forskellige stadier i deres projekt og tingene er noget anderledes når man ligger tæt på sin idealvægt end når man ligger 20 kilo over den.
    Jeg kan godt forstå Chabbers brændende ønske om at ligge meget lavt i kcal lige nu. Han er lige gået i gang med sit projekt og jeg vil tro han endnu er meget motiveret hvilket kan holde ham brændende på meget få kcal i et stykke tid. Jeg er enig i at på et tidspunkt vil han "crashe" og denne metode vil ikke længere virke for ham. Jeg har selv ligget meget lavt i kcal i en lign situation og for en tid kan man opretholde det, hvis ens motivation er stærk nok. Mads oppe i logverdenen formår sgu også at gøre det. Ud fra det han skriver lyder han som om han lige nu er "fired up" og ikke blot klar til at gå igennem ild og vand for sit projekt, men også som om han har et behov for det. Har behov for at lægge så meget som mulig distance fra sit startpunkt som muligt på kortest mulig tid. Man kan nok sammenligne dette stadie med det som man inden for afhængighedsverdenen snakker om som at have ramt bunden. Der er en vej frem og det er op, og det kan ikke gå hurtigt nok.
    At forsøge at sige til ham at han ikke må skynde sig, ikke må sætte alle sejl lige nu, er faktisk nok mest bare modproduktivt. Han gør som han gør og sådan er det. Det er præmissen i alle former for hjælp man kan ønske at give.
    At han lægger ud med en spurt og kører en tid på fuld blus til han styrter det tror jeg faktisk er helt normalt og ikke nødvendigvis problematisk. I sidste ende er det vigtigste i et langvarigt projekt som dette jo ikke at han "gør det på den rigtige måde" men at han gennemfører.
    Det er ikke alle erfaringer man kan overtage fra andre, nogen skal man selv skaffe sig. Så mit håb er egentlig at når han styrter så har han læst nok her til at vide, at det var et resultat af at lægge en strategi som ikke var langtidsholdbar frem for et udtryk for fejl ved ham selv. Og han der så er klar til at lægge en mere langtidsholdbar strategi som kan bære ham den sidste seje vej til hans mål. Hvis dette er tilfældet så synes jeg faktisk at vi har givet mere og bedre hjælp end jeg kunne håbe på.
  3. Like
    Trixi got a reaction from Arcus in Intermittenet fastening - Information?   
    Sødeste Chabber, hvad er det du vil med denne tråd?
    Du starter med at sige at du gerne vil have at det ikke er så surt og ikke ønsker at det påvirker dig så meget at skulle tabe sig. Samt at du bliver ved med at falde i og så tager et par dage med ædeflip.
    Ved du hvorfor? Fordi du spiser for lidt! 1200kcal er ikke nok, hverken for dig eller for mig. Det er naturligt at man falder i og bliver trist når man sulter sig selv og ikke giver kroppen det den har brug for.
    Men du virker fast besluttet på at du ikke skal have mere end 1200kcal om dagen og så kan vi ikke hjælpe dig
  4. Like
    Trixi reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Lytter gerne til råd og de er yderste velkommende! Samtidig er der så forskellige erfaringer, meninger og holdninger, når det kommer til vægttab, at jeg for det mest vil vælge at følge min mavefornemmelse.
    De 1400-1500 kcal er som sagt på normale dage med skole/arbejde og træning. Der er selvfølgelig unormale dage, hvor kosten er anderledes og derfor er indtaget også nogle gange højere end 1400-1500 kcal af forskellige grunde. Og her skal det nævnes at hele den sidste måned har været unormale dage fordi jeg har haft ferie og har haft meget lidt lyst til mad, så jeg har spist underligt, hvilket også kan ses på vægten.
    Er yderste tilfreds med at tabe mig 500g om ugen. Jeg har ikke travlt og det skal kunne holde i længden, så den tid i mit liv handler også meget om at få nye vaner, som jeg kan leve med.
    Nu til dagens træning..
    Opvarmning (på verdens værste løbebånd)
    Tid: 10 min
    Hastighed: 5,4km/t
    Hældning: 3%
    Gns. puls: 140 bpm
    Max puls: 150 bpm
    Kcal: 86 kcal
    Lat. pulldown
    5x12 a 40kg
    Rygøvelse i maskine
    5x12 a 40kg
    DB curls
    5x12 a 6kg
    Hammer curls
    5x12 a 6kg
    Løbebånd
    Tid: 30 min
    Hastighed: 15 min ved 6km/t og 15 min ved 5,6km/t
    Hældning: 4%
    Gns. puls: 142 bpm
    Max puls: 154 bpm
    Kcal: 269 kcal
    Havde hovedpine og slet ikke lyst til at træne og var lige ved at kun tage 15 min. på løbebåndet, men tænkte at 5,6km/t i de sidste 15 min. var bedre end ingenting. I morgen står den på tidlige træning inden skole og arbejde.
    Dagens optur: Første sæson af Doctor Who er nu på vej, efter jeg var begyndt at frygte at den ikke vil være til at få fat i
    Dagens nedtur: Min bedsteste bedste veninde, som jeg ikke har set i lang tid, kan ikke komme til min fødselsdag
  5. Like
    Trixi got a reaction from JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Fedt at se at du er så motiveret med din træning!
    Hvordan ser din kost ud på en normal dag? Tænker at man måske kunne korigere lidt på den så dit vægttab kom til at gå lidt hurtigere