Maja-Eline

Medlemmer
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Maja-Eline got a reaction from Arcus in mangler gode kostråd   
    tak smagte super og ungerne ku også li dem
  2. Like
    Maja-Eline reacted to JernHenrik in mangler gode kostråd   
    30 g Bulghur sættes i blød natten over gerne 10 timer.
    30 g tørrede abrikoser (skæres i mindre stykker) og 1 spise skefuld rosiner overhældes med kogende vand (dette kan også gøres om aftenen)
    Om morgenen blandes bulgur og de tørrede frugter.
    2 dl yoghurt røres sammen med en spiseskefuld flydende honning + en anelse kanel (kan udelades), som hældes over bulguren. Til sidst kan hakkede valnøddekerner drysses over.
    Du kan jo variere mængde af de forskellige ingredienser alt efter smag og portionsstørrelse.
  3. Like
    Maja-Eline reacted to Arcus in mangler gode kostråd   
    1 til 2 æg. 120 gram skyr. Bland det op med 10-20 gram loppefrø skaller. Tilsæt sukker fri marmelader, kanel eller sød alt efter smag og behag.
    (sirup kan bruges ovenpå når man slår sig løs)
    Steg dem som klat kager på en smurt teflon pande.
    Ikke for varm. De første pandekager er mere flydende en de sidste da frøkapslerne suger væske. Du kan evt spæde op med vand eller mælk.
    Du kan med fordel lave en stor portion om aftenen. Og de smager godt kolde.
    De kan holde 3 til 4 dage i køleskabet pakket ind i stanniol.
    Fordelen er at de har både kalorie fattige fibre. Og gode proteiner fra skyr og æg.
    Fromage frais kan bruges hvis du ikke kan skaffe skyr.
    Loppefrø skaller kan købes i Matas.
  4. Like
    Maja-Eline reacted to Flemming Nielsen in mangler gode kostråd   
    madlog.dk er rigtig god, den bruger jeg selv til at holde styr på hvad jeg spiser, både med kalorier, fedt/protein/kulhydrater
    den er super for den gør dit arbejde så meget lettere, når du først har sat dig ind i det, så kører det rigtig nemt og gnidningsløst efter min mening.
    Der skal du også veje maden, men det giver pludselig mening med begrebet at veje sin mad :-)
    Og man ser også ret hurtigt hvor ens usunde vaner ligger begravet, for hvis man taster ALT ind, dvs. får man 2 mariekiks om eftermiddagen, så tast dem ind, spiser man 5 stykker slik af ungernes fredagsslik, så tast det ind.
    Så får man ret hurtigt et klarsyn på hvad der er godt for en, og hvad man skal holde sig fra :-)
    Jeg har gjort det at jeg har en lille notesbog med mig rundt, på arbejde og lign. skriver alt op hvad der kommer indenbords, og taster det så ind efter aftensmaden og lign. så det ikke bliver en plage at skal ind på siden 4 gange om dagen.
    Motion er også godt, ingen tvivl om det, man man taber sig ikke af motion hvis man beholder sine gamle spisevaner, det oplever man også ret hurtigt hvis man begynder at kigge på hvor længe det vil tage en at forbrænde en marsbar eller en cola eller pizza.
    Men motion kan til gengæld være fremragende til at holde motivationen igang, og selvfølgelig også sætte mere fut i forbrændingen :-)
  5. Like
    Maja-Eline reacted to Retchen in mangler gode kostråd   
    Kan anbefale madital.dk - tast dine oplysninger og mål ind, vej al din mad og tast ind hvad du har spist hvornår. Programmet hjælper dig så med at se, hvor meget du rent faktisk spiser. Men i virkeligheden er sund fornuft vejen frem: Mere motion, mindre mad. Fx kunne jeg snildt før i tiden spise 125 g pasta til aftensmad (altså med fx kødsovs), bare fordi det jo smagte godt. Nu spiser jeg max 75 g pasta, og jeg er altså stadig mæt! Det samme med ris og kartofler. Tag den fedtfattige fløde i stedet for den helt slemme, drik light i stedet for alm sodavand, osv. osv. osv. Og så begrænses slik, kage og chips til et minimum, det siger sig selv. Jeg har indtil videre tabt mig 8,5 kg, og jeg får altså stadig ganske almindelig mad hver dag - jeg tænker mig bare om. Så rør dig og spis mindre, så skal du nok se resultater.
  6. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 104,5kg (-0,2/-6,5)
    Arm: samme/+1cm
    Bryst: samme/-4cm
    Mave: samme/-13,2cm
    Hofter: samme/-8cm
    Bagdel: samme/-5,7cm
    Lår: samme/-4cm
    Første dag af split Bryst og triceps i dag
    Opvarmning:
    Tid: 10 min
    Hastighed: 5,4km/t
    Hældning: 4%
    Gns. puls: 143 bpm
    Max puls: 155 bpm
    Kcal: 87 kcal
    Triceps ext. w/ rope
    5x12 a 15kg
    Triceps ext. w/ v-bar
    5x12 a 17,5kg
    One arm triceps ext.
    5x12 a 7,5kg
    DB benchpress
    5x12 a 7 kg
    Incline DB benchpress
    5x12 a 7kg
    Løbebånd
    Tid: 30 min.
    Hastighed: 5,4km/t
    Hældning: 4%
    Gns. puls: 146 bpm
    Max puls: 153 bpm
    Kcal: 273 kcal
    Rigtig dejligt med kun 5 øvelser! Har meget mere overskud og energi til cardio
  7. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 105,4kg (-1,2/-5,6)
    Arm: -0,5cm/+0,5cm
    Bryst: -1cm/-5cm
    Mave: samme/-12,2cm
    Hofter: -1,5cm/-8cm
    Bagdel: -1,5cm/-5,2cm
    Lår: samme/-4cm
    Så har jeg tabt de første 5 kg
  8. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 106,6kg (-0,4/-4,4)
    Arm: -0,5cm/+1cm
    Bryst: -1cm/-4cm
    Mave: -2cm/-12,2cm
    Hofter: +3cm/-6,5cm
    Bagdel: -0,5cm/-3,7cm
    Lår: samme/-4cm
    Ganske godt tilfreds med ugens resultat, men er dog lidt usikker på hoftemålet.. Om jeg målet forkert sidste uge eller om den er god nok, men det betyder sgu egentlig ikke så meget.. -6,5 cm er det også helt fint med mig Kun 600 g og så er de først 5 kg tabt, så det er målet for næste uge, hvilket betyder at jeg vil på træne fuldt program hver anden dag og resten af dagen vil jeg tage 30-45 min gang på løbebåndet, lige med undtagelse af søndag.
    Havde planer om at et smut i centret i morges inden arbejde, men var virkelig træt og i dårligt humør (pga. en dårlig afslutning på dagen i går), da jeg skulle op, så sov lidt længere og det hjalp på både træthed og humøret. Efter arbejde var det så et smut forbi centret og en tur på løbebåndet. Måtte tage en af de dårlige løbebånd og satte tiden til 45 min., men fornemmelsen af at gå på det løbebånd var helt forfærdelig, så besluttede mig for at 30 min. også var helt iorden, men efter 15 min. blev et af de andre ledige, så skyndte mig at snuppe det og fortsatte i 30 min., så 45 min. i alt
    I morgen står den på fuld program
    I øvrigt en underlig oplevelse at komme ind i centret i dag. Ham bag disken sagde Hej som altid, men i dag var det mere et godt-at-se-dig-hej end bare et job-hej og en af de andre på arbejde skulle også lige sige hej, hvilket jo er meget normalt når man lige får øjnekontakt, men havde ikke opdaget ham, hvis ikke han har hilst. Bliver vist set som en af det faste kunder nu, fremfor en nu-skal-der-ske-noget-type, som er væk igen efter 3 uger
  9. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Vægt: 108,2kg (-0,7/-2,8)
    Arm: samme/+1,5cm
    Bryst: samme/2,5cm
    Mave: samme/-8,2cm
    Hofter: -1cm/-8cm
    Bagdel: samme/3,2cm
    Lår: samme/-2cm
    Egentlig ganske tilfreds med ugens resultat, efter en smule terapi fra kammeraten (jeg er godt nok glad for at jeg har ham ) Resultatet bekræfter mig jo bare i at det er på tide at smide nogle flere kg på nogle af øvelserne.
    Træning i morgen! Havde en halv aftale med "træneren" om at træne kl.6 , så vi kunne få trænet sammen, men kan vist ikke lade sig gøre alligevel, men hvis det bliver lige så varmt i morgen, som det har været i dag, så tror jeg måske jeg vil træne kl.6 alligevel.
    Fik lige en lille snak med min chef om træning.. Synes det er lidt sjovt, at han kommer og spørger mig til råds om træning og kosttilskud, især når man tænker på den størrelse jeg har
  10. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Et center der hedder fitnees i Horsens
  11. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Det er også lidt det jeg tænker
    Vægt: 108,9kg (-0,1/-2,1)
    Arm: -0,5cm/+1,5cm
    Bryst: -1,5cm/2,5cm
    Mave: -1cm/-8,2cm
    Hofter: -2cm/-7cm
    Bagdel: -0,5cm/3,2cm
    Lår: samme/-2cm
    Er rigtig godt tilfreds med ugens resultat! Havde forventet at jeg havde taget på i forhold til sidste uge, så er super glad for at jeg faktisk har tabt mig mere (selvom det kun er 100 g). Og -5,5cm på en uge? Ja, det kan jeg da bestemt ikke tillade mig at klage over
    Træning om en times tid
  12. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Hurtig opdatering
    Vægt: 109,0kg (-1,4/-2)
    Arme: samme/+2 cm
    Bryst: -1cm/-1cmsamme
    Mave: samme/-7,2cm
    Hofter: -1,5cm/-5cm
    Bagdel: -0,5cm/-2,7cm
    Lår: samme/-2cm
    Er meget tilfreds med resultatet, men tror ikke på at -1,4kg er et varigt vægttab.. Det virker af ret meget på en uge og især med de forrige uger i tankerne. Tror det er pga. væskemangel eller noget i den retning
  13. Like
    Maja-Eline reacted to JustALittleBit in A pair of Levi's   
    Arcus: Jeg har tænkt som en gal på hvilket delmål jeg kunne sætte mig selv, siden jeg læste dit svar.. Har ikke lyst til kun at kigge på vægten og aner ikke hvor hurtigt jeg forvente det kommer til at med tab af cm eller forbedring af kondition, men så slog det mig i dag.. Jeg har en træningsbluse og et par træningsbukser, som lige er et nummer for lille, så første delmål må være at kunne tage dem i brug :-)
    Føler jeg er ved at have okay styr på træningen, så næste punkt er, at jeg vil kigger lidt mere på kosten. Har haft kosten liggende i baghovedet hele tiden, men nu vil jeg gøre mere ved det. Mit største problem har altid været morgenmaden.. Er virkelig dårlig til at spise morgenmad, så skal have en fast rutine om morgen. Min morgenmad kommer til at bestå af yoghurt med en hjemmeblandet musli med havregryn, all-bran, gojibær, tørret bananer og evt. nødder og rosiner. Min næste udfordring bliver at finde noget pålæg til rugbrødet.. Synes det meste pålæg er kedeligt, så må se om ikke jeg kan finde noget der ikke er helt så kedeligt..