Kim Steinmeier Rasmussen

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kim Steinmeier Rasmussen

  1. De fysiske krav er en ting for at være jæger eller frø, men de andre ting er de mentale ting og så de militærer færdigheder, godt råd hold dig i god form og styrk dine svage sider hele tiden, ved at der bliver brugt meget tid på træning med kettlebells og krav Maga i forsvaret, men basis. løb, marchtræning(gerne med vægt) og svømning.

  2. Steven, ladværmedat købe nogen gi før du har prøvet træningen, plus der skal også være et logo på. Mht til pris og udgifter så ved jeg ikke hvad kontingentet er i Kbh. Jeg lægger 150kr om måneden, inkl. Fri fitness. Der udover er der lidt udgifter til graduering og hvis man vil deltage i gasshaku (kæmpe fælles træning to gange årligt) for mit vedkommende i Nykøbing hedder regnestykket sådan her 12×150kr + 2×100kr + 2×400kr,udgifter til træning, to gradueringer og to gange gasshaku plus 100 til nyt bælte en gang årligt samlet pris 2900 om året.der ud over kommer en gi, kan mange gange købes brugt i klubben ellers ligger en god gi på ca 700,- inkl. Logo

  3. Det er ikke nødvendigt at styrketræne i starten, jeg gør da jeg ved hvilke muskelgrupper der er svage hos mig.

    Der starter nye hold i gujo ryo til februar. Nu ved jeg ikke hvor i landet du er fra. I Nykøbing falster karatecenter, hvor jeg træner, kan en nybegynder efter den første måned træne op til 6,5 timers karate om ugen hvis man vil.

    Efter en måned hvor zensei har været på ferie vær han tilbage identitet her uge og træningen intensiveres frem mod vores graduering her i midten af december. Fra i næste uge så er det planen at øge træningstiden til 4,5 timer om ugen.

  4. Find dig en klub og snak med en træner. De lægger træningen efter dit niveau og husk at lige , eget hvilken sport du vil være verdensmester i så kræver det, træning, viljestyrke og den rette psyke.

  5. Der er forskellige stil arter inden for karate, der i blandt gujo ryo. Forskellene kender jeg ikke så meget til men besøg karateklub.dk. der kan man læse om gujo Ryo.

    Træningen giver meget til udholdenhed. Stort set alle øvelser er med spænding i musklerne.

    Jeg træner under den højeste gradueret i Danmark og pt ligger jeg 2-2,5 timer i karate plus 2timers styrketræning om ugen.

    Da jeg startede havde jeg problemer med en gammel ankelskade, nu mærker jeg ikke noget til den.

  6. Den 1.9.13 begyndte jeg at træne gujo ryu karate. Og starter op fra uge 43 med styrketræningen da jeg kan mærke at der muskelgrupper der have gå n af styrketræningen ved siden af karate.

    Lidt baggrundsstof.

    Tidligere håndboldspille, stoppede i 2009 med håndbold daefter først en skulderskade og efterfølgende at have fået konstateret to kileformet ryghvirvler. Siden da har jeg trænet fitness on/off.

    Er nu startet op med karate i form af 2*1 times træning en uge og den anden uge 1*1time plus 1*1,5 time.

    Min plan er at supplere karate med styrketræning to til tre gange om ugen.

  7. Barefoot running er ikke den hellige gral og kan i sig selv medføre skader. Men nogle andre skader end med normale kondisko, så det måske hjælpe, da det ændrer belastningen.

    Tænker nu mere på styrke træning jeg har selv haft problemer med ankel og efter at jeg har droppet løbesko til styrketræning og fået analyseret min løbestil til når jeg løber mærker jeg ikke min ankel og blevet anbefalet five fingers sko til styrketræning

  8. stacker skal bruges med omtanke og hvis du vil bruge dem så du skal holde dig til dem der er godkendt i DK. husk dog at det er en kur og at du skal holde dig til den anbefalede periode og dosis. bivirkninger kan være svede ture, forhøjet blodtryk, øget puls.. men ja de er effektive. har selv prøvet en kur. og i dag vil jeg ikke bruge dem igen. jeg har fundet løsningen på den effektive måde at tabe sig på, afpas energiindtaget med forbruget

  9. hej M-O

    for ca 7 år siden kom jeg tilskade med min ene ankel og fik genoptrænnet den og har ikke mærket noget tilden i en del år men nu er jeg begyndt at få problemer med den når jeg har været til fitnessboksning, hvor den bliver øm og har en enkeltgang været hævet lidt.

    jeg er begyndt at bruge mit vippebræt igen for at styrke den så jeg ikke får så ondt.

    Men kan problemerne evt skyldes arvæv og har i nogle gode råd til øvelser både smidigshedsøvelser med også styrkeøvelser for ankel??

    på forhånd tak for hjælpen og godt nytår

  10. personligt foretrak jeg Jolly støvlen, har brugt den i min værnepligt iog efterfølgende uddannelse til sergent. anskaffede mig et par da jeg startede som MOTINF i HJV og de har været rigtig gode. lige meget hvad du få et par standart støvler som forsvaret har afprøvet i 2005, var selv med til at prøve dem, og helt ærligt de passede ikke til min fod hellere ikke med indlægssåler. men skal du gå langt så kig efter jolly eller eco s frømandstøvle, Iowa er også et godt bud.

  11. hej

    har tidligere gjort meget i styrketræning, men har den sidste måned primært trænet kettlecross, bodypump og boksetræning til sat lidt styrketræning og det har gjort at styrken i min ryg og mave region virker stærkere men synes ikke at resten af kroppen er kommet med.

    skal man stadigvæk styrke træne med et spiltprogram 3 gange om ugen ved siden af eller køre et fullbody program på dage hvor jeg ikke har kettlecross, bodypump eller boksetræning?