Emil Bak

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Emil Bak

  1. Så vil jeg da give det et skud

    Hvorfor giver du det ikke bare et skud? Det koster ingenting og eventuelle væskeophobninger (som i øvrigt ofte sætter sig pænt) forsvinder igen så snart du stopper

    Nu siger du at det ingenting koster, hvor handler du da selv?

  2. Prøv. Det virker på nogle mens andre intet får ud af det. Det er ikke til at sige på forhånd.

    Da jeg hører til dem som det preller af på, har jeg ingen praktiske erfaringer :dry:

    Hvis ikke kost og selve træningen er tæt på at være optimeret, får du dog meget mere ud af at arbejde med de to parametre.

    Så har jeg vist stadig nogle parameter at optimere på da jeg ikke har sat mig ind i det store omkring kost og træning. Jeg kan da de basale ting og kører hverken split eller andet blot et full-body program og så det jeg vil kalde "almindelig" kost.

    Så hvis du eller andre har nogle gode links eller noget vil jeg da gerne se dem.

    Dog er jeg stadig interesseret i at høre andres mening omkring kreatin. F.eks. har jeg læst mig til at man kan forvænte en vægtforøgelse på ca. 5 kg af ren væskeophobning. Det lyder da ikke så rart :tongue:

  3. Hej MO, jeg vil gerne høre lidt til jeres erfaring og meninger om brug af kreatin da jeg overvejer at prøve det for en periode (3-6 måneder). Jeg har selv trænet 2 års tid 2-3 gange om ugen og vil gerne prøve at gøre noget ekstra for styrketræningen før jeg vil til at gå over til almindelig vedligeholdelse af muskelmasse (Use or lose :wink: ) og mere kondi orienteret træning.

    Jeg har læst meget godt om kreatin og brugen af det, men kan det betale sig og er det noget der kan gavne mig. Bare for at gøre det helt klart er mit mål at på de næste 3-6 måneder at opnå "topformen" før jeg skal til at cutte og konditræne.

    Mvh. Emil Bak

  4. Du må lige prøve at kigge lidt på forum og så stille et spørgsmål vedrørende det du ikke forstår. Folk vil hellere end gerne hjælpe men du må være lidt mere afklaret med dine spørgsmål.

    Igen 2 sec søgning:

    http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_artikler/styrketraening%3a_optimal_traeningsdosering_for_begyndere_og_traenede/

    Og med hensyn til det pulver der, hvis du spiser godt og ikke går sulten i seng så tror jeg nok det skal gå. Protein pulver er noget man kan tage som supplement hvis man ikke mener at man får nok protein til at restituerer. Det er dog mest en smagssag om man vil drikke sine proteiner (pulver) eller spise dem.

    Håber det kan hjælpe dig lidt, hjælpeløse dreng :wink:

  5. Hejsa Motion-online folk,

    Jeg er en af de heldige som for tiden har læseferie, men den skal ikke kun gå med at læse i bøgerne.

    I de sidste to års tid har jeg trænet sådan jævnligt 1-2 gange i ugen med et fullbody-program. Sagen er den at nu hvor jeg jo har en del tid til overs har jeg tænkt mig at komme afsted så ofte jeg kan. Mit spørgsmål er da vil det være for meget at gå igennem et fullbody-program 5 dage i ugen og så holde fri i weekenden?

    Basis tingene i programmet er følgende:

    Runder/reps

    Squat: 3x8

    Bænkpres: 1x10 + 3x8

    Ryg skråstativ: 3x15

    Chinups: 4x8

    Dips: 3x8

    Diverse maveøvelser: 135 reps i alt

    + Det løse alt efter humør

    En af de ting jeg gerne vil opnå er en sænket fedtprocent i det at jeg gerne vil kunne se resultatet af al den træning. :wink: Er der da evt. nogle af jer der har nogle gode råd eller links til hvordan man sådan lige så stille kan sænke fedtprocenten uden at skulle starte med at afveje maden og tælle kalorier osv?

    Til oplysning er min fedtprocent pt. 13-15 % (målt med tang og maskine), har et ønske om at nå ned på en 10 % ca.

    Mvh. Emil Bak

  6. Undskyld jeg ikke lige har fået svaret tilbage men jeg har lige været et smut på skiferie :bigsmile:

    Cat du har helt ret i at jeg kommer til at skifte rækkefølge i set og gentagelser. Normalt kører jeg relativt mange gentagelser ved ca. 70 % belastning og et lavt antal set.

    Mht. romaskinen vil jeg da helt sikkert tage den med i programmet som opvarmning (10-15 min) i stedet for cyklen.

    De der jeg kalder (armene ud til siden) er lat raise, når du anbefaler at jeg skal lave skuldepres i stedet hvad er begrundelsen så? Sådan som jeg lige kan læse mig frem til er der mange der skriver at denne øvelse skader mere end den gavner.

    Hvis jeg skal foklare hvorfor mit program er indelt sådan som det er vil jeg sige at 2 første øvelser er for at forberede kroppen på den "egentlige træning" bare lige for at varme de resterende dele af kroppen op.

    Men jeg er rigtig glad for de ting i har påpeget og vil meget gerne hører flere forslag til ændringer f.eks. til rækkefølgen i programmet som i omtaler.

  7. Hvorfor træner du ikke dine ben? Der er folk herinde, der ved meget mere om det end mig, men jeg vil sige, at du har for mange maveøvelser og mangler noget til ben og øvre ryg. Tilføj fx dødløft og squat, så kommer du langt. Og skær nogle maveøvelser fra..

    Som du siger mangler jeg helt sikkert noget til ben og jeg har defor også begyndt med squat her de sidste par gange, men er der andre øvelser end squat der f.eks. kunne hjælpe på sådan noget som sprint og springævne?

    Hvis jeg skulle skære en maveøvelse fra tænker jeg selv at det bliver "mavebøjninger med fødder i gulvet"? og så kunne squat presses ind her istedet. Men hvilke øvelser er der når du siger øvre ryg?

  8. Hej forum

    Jeg vil gerne hører om i kunne komme med nogle forbedringer til mit program da det har stået lidt stille med hensyn til resultater igennem den sidste stykke tid. Programmet er lavet ud fra ideen om at få opbygget en solid grundform og for at få makeret "sommer musklerne" :shades: (mave, biceps, triceps, bryst osv.) Der bliver trænet ca. 2 gange hver uge udover diverse sport ved siden af.

    Det skal lige siges at jeg ikke kan alle de rigtige betegnelser men i ved hvad jeg mener...

    Programmet:

    Opvarmning:

    5-10 min på cykel / romaskine

    Øvelserne: (i nævnte rækkefølge)

    - 15x3 Ryg på skråt stativ

    - 12x3 Triceps øvelse i maskine 6,5 Kg (kender ikke lige navnet)

    - 10x4 Bænkpres

    - 3x15 Mavebøjninger med føderne i gulvet

    - 3x15 Mavebøjninger med ben løftet

    - 3x Minimum 7 chin ups

    - 3x12 Frivægte hvor arme holdes stærkt ud til siden

    - 3x12 Brystøvelse i maskine (wing kalder jeg den)

    - 3x12 Træk til bryst i maskine

    - 3x15 Mavebøjninger på skråstativ hvor en vægt føres til hver side

    - 3x12 Biceps curls

    - 3x12 Chin ups i maskine (igen kender jeg ikke lige navnet)

    Sådan ca. er programmet med lidt veklsen alt efter hvordan humøret er. Altså det skal nok lige siges at der hvor de største forbedringer ønskes er vedrørende maveøvelser, gerne noget til lårbasserne så man kan få forbedret sit løb og nogle nye øvelser til armene. :pumpin: