Rikki

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Rikki

  1. Hvis der er forskel på tempo og man gerne vil løbe intervaller sammen (og man ikke er helt nye i det med løb) så er min erfaring, at det fungerer kanon godt at have en runde på fx 1000m. Bruger man eksempelvis den til 30/20/10 eller distanceintervaller hvor man har x i pause, vil de hurtige indhente de langsomme. Det kan være en motivation for begge parter ift. at give den lige 10 % mere gas.

  2. Tråden har bevæget sig i en lidt anden retning, men jeg har noteret at jeg skal være obs hvis jeg dødløfter 340 kg. Og det er jo rart at vide, skulle den dag komme..

    Det lyder ikke umiddelbart til at trådstarter og jeg slipper for enten straps eller mixed grip, men jeg er nu ikke helt klar til at overgiv mig endnu, så jeg vil give træning af mit greb en chance :smile:

    Jeg gav det en chance med mixed grip i dag. Gjorde at jeg nu tog 50 kg i alle sæt uden problemer (og kunne være gået op, men ville ikke lige stramme skruen alt for meget i dag). Så tænker at jeg skal bruge det primært fremadrettet - men også træne mit greb.

  3. Jeg kørte mixed grip en overgang, men synes ikke det hjalp mig det store, det generede bare min ene albue. Men det kan da være det skal have et forsøg mere.
    Altså, stærkt greb/stærke underarme er en god bonus, så er ikke meget tilbøjelig til straps. Plus det får én til at se så frygtelig seriøs ud :P

  4. Hej

    Jeg er for nylig flyttet og skiftede i den forbindelse træningscenter. I mit gamle center var der små vægtstænger (10 kg) og løse skiver, som jeg brugte til dødløft. Her kunne jeg løfte 65 kg (3 x 8). I det nye, et standard FW, er de eneste små stænger nogle med fastmonterede vægte og går kun til 35 kg. Der er så 20kg stængerne og vægtskiver. Problemet er bare at jeg er en pige med tilhørende små (og svage) hænder. Jeg kan simpelthen ikke holde fast i de der store stænger med den vægt på. Det er altså træls når det er hænderne (og underarmene) der sætter begrænsningerne for mine dødløft. Det' jo ligesom ikke dem, der er i fokus der.

    Er der nogen der enten ligger inde med det magiske trick til at gøre underarme og hænder stærke nok eller gøre stangen mindre?

    Andre gode ikke-magiske råd skal også være velkomne :)

  5. Hvis hun er en pige skal hun lære at løfte tungt. Selvfølgelig skal teknikken være der, men selvom jeg har trænet on/off i en del år var det en kæmpe øjenåbner for mig at begynde at træne med nogle drenge der faktisk pressede mig derud hvor det var lidt ubehageligt og samtidig konstant rettede min teknik. Gjorde jeg rykkede mig temmeligt hurtigt.

    Indtil en pause pga. et knæ der blev overbelastet i forbindelse med noget o-løb så mine kg således ud:
    - Squat: 3*8 65 kg

    - DL: 3*8: 65 kg

    - BOR: 4*5: 35 kg

    Oog så chin-ups. 4 stk i træk nåede jeg op på. Mega stolt.