Snigende-Sutsko

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Snigende-Sutsko reacted to SportsFys in Dårlige/svage knæ...   
    Hej Snigende Sutsko
    Min erfaring som sportsfysioterapeut er at der er gode muligheder for at træne knæ som er plaget af øget løshed eller smerter op på en fornuftigt niveau når træningen bliver startet på det rigtige niveau og der er fornuftigt progression i træningen. Men det vigtigt at træningen tager udgangspunkt i flere dimensioner, så som styrke og balance, evt. kombineret med eksplosiv træning sidst i forløbet. Jeg kan desværre ikke sige at du skal lave en specifik øvelse, da øvelsesvalget for mig tager udgangspunkt i hvad du kommer ind i klinikken med.
    Så mit råd til dig, er at søge hjælp hos en fysioterapeut med idrætsfagligbaggrund og som kan lægge en fornuftigt plan for dig.
    Held og lykke.
    Med venlig hilsen
    Nicolai
  2. Like
    Snigende-Sutsko reacted to Blondie Dundee in Hjælp en nybegynder! :)   
    Proteinpulver: Er ikke et must. Regelen siger at du skal have dobbelt så mange proteiner som kropsvægt for at vokse.
    F.eks. Hvis du vejer 80 kg, skal du have 160 g proteiner, 320 g kulhydrater og 80 g fedt. det vil i alt give 2640 kcal. Hvis dit ligevægtsindtag ca. ligger på 2100 kcal, er dette perfekt. Men jeg tror du skal have mere. Nok ca. 3.000 kcal for at vokse.
    Det er bedst at få sine proteiner gennem rigtig, sundt mad, men det kan være svært at få nok til at vokse. Så det kan være godt at supplere med proteinpulver
    Træningsprogram. Søg på Google efter 'Større muskler, back to basic'. Det er et godt program at ligge ud med.
    Sæt osv. Det kan du også finde i det program jeg skrev om før.
    Mange får efter 5x5 til basisøvelser som bænkpres, dødløft og squat. og 3x12 til biceps, triceps og skulder.
    Men hæng dig ikke i de regler. Det vigtigste er at du trætter (og dermed ødelægger) musklen, og du reparere den med rigelig sund mad.
    Til bodybuilding siger man 3-4 sæt og 6-15 reps.
  3. Like
    Snigende-Sutsko reacted to Schroinx in Hofter - fedtet.   
    Hvis du af en eller anden årsag skal ligge på gulvet, så var det måske nemmere at ligge på et gulvtæppe eller et liggeunderlag?
    Når du tager armbøjninger, er der ingen grund til at dine hofter skal ramme gulvet. Tvært om skal du have opspænd i maven så de ikke gør og brystkassen skal være laveste punkt og når du sænker dig ned, så skal det være til den er er par cm fra gulvet.
    Hvis du gerne vil tage på, så fortsæt med at spies sundt (dvs grønt, groft og alt det der) men skift nogle madvarer ud, så du får flere proteiner og mere fedt, da begge dele inderholder mere energi. Smør på brødet og fuldfed ost og drop alle ligt-produkter og alt der er fedtfattigt. Man kan ikke tage på på et bestemt punkt, men det vil fordele sig efter hvad dine gener er kodet til. Større bryster, røv og hofter for mange kvinders vedkommende. Hvis du styrketræner, så kan det hjælpe til at noget af det du tager på er muskler. Om hoftebenene bliver lidt mere polstret er lidt usikkert, da det selv på mænd er en udstikkende feature, men du kan bygge området omkring dem op så at sige, så de bliver mindre fremtrædene. En fem-ti kilo kan du godt tage på med din vægt/højde vil jeg tro.