Rall

Medlemmer
 • Posts

  1,419
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Rall

 1. Købte forresten en motionscykel i går. Både konen og jeg HADER de dage, hvor vi ikke får os rørt. Man er doven og lad og jeg sover dårligere.

  Og nu hvor jeg skal til at køre og ikke gå på arbejde, ser jeg flere af de dage forude. Ikke mindst i efterår/ vinter halveret, hvor vejret ikkealtid er SÅ befordrende for udendørsaktiviteter.

  På en god indendørs cykel kan man få et kort, hårdt intervalinspireret træningspas, der tilfredsstiller fysiske og psykiske behov.

  Har købt sådan en badboy:

  http://www.pedan.dk/produkter_body_bike_classic

  God ide

  Jeg har selv en lignende til de dage, hvor vejret eller konens planer ikke tillader, at jeg kommer ud med prowleren. Fedt, at man kan øge belastningen så hurtigt.

 2. jsc: ens mandighed kommer virkelig på prøve, når man dag efter dag barberer din ben, ædlere del og så den del af kroppen, som msn sidder på LOL, så lidt falmende hårpragt er ingenting!

 3. Update:

  5 uger til DM i CBB.

  Jeg har haft for travlt til at opdatere loggen, men nu er det vist på høje tid.

  Morgenvægt: 88,5 kg

  79,5 cm om livet

  Jeg laver hiit 3 dage nu: 2 dage med 12 intervaller og en dag med 6 intervaller.

  Styrken er god - kun i squat og bænk har jeg observeret en lille reduktion.

  Normal Days:

  Pro: 300

  Carb: 220

  Fat: 81

  Fiber:

  High Days:

  Pro: 270

  Carb: 395

  Fat: 66

  Fiber:

  post-6061-0-93208800-1377956293_thumb.jp

 4. God form, Rasmus, det bliver sgu spændende at se dig Cut to tha bone og hvad vægten ender på?

  Jonas: Det er jeg sgu' også noget spændt på det. Jeg har faktisk fucket lidt op i tilbagemeldingerne til coachen. Jeg opdaterer to gange om ugen, tirsdag og lørdag, og har hver gang sammenlignet med opdateringen 7 dage før, når jeg beskrev hvor meget jeg havde tabt mig, men faktisk skulle jeg sammenligne med opdateringen 3-4 dage før! Det har jo fået hastigheden, hvormed jeg tabte mig til at fremstå som 1-1½ kg om ugen, hvor det jo reelt har været ½-3/4 kg om ugen!

  Vi regner med at jeg skal af med 7-8 kg endnu, så jeg skal nok liiiige nå det på 10 uger.............

  Update:

  Selv om vi reducerede mine makro'er og øgede hiit med et interval mere i weekenden har vægten ikke rykket sig fra de 93,4 kg (stadig 84,5 cm om livet), så vi reducerer carbs yderligere med 10 g på lav carb dage og 20 g på høj carb dag samt fedt med 5 alle dage. Desuden øger vi med et interval hiit mere til 10 intervaller! (Godt at der lige er kommet et nyt Five Finger Deathpunch album!).

  OUTWORK!

 5. Det er et totalt trip Down memory-lane du lige startede dér :D

  Synes nu mere du er 400 m løber ;)

  Det sjove er, at jeg ikke synes billeder gør dig retfærdighed, i forhold til in real lige. Der ser du altså større ud, if memory serves :)

  Haha, godt at DM så er real life :-) (billederne er screenshots fra en video)

 6. Jsc: tak, tak - det er jo faktisk lidt din skyld, at jeg i sin tid begyndte at reflektere mere over, hvordan man strukturer sin træning - stærkt Ironman Mag inspireret i starten, hvis du husker? Men ellers så er jeg jo en marathonløber, med et tosset ønske om istedet at ligne en sprinter LOL! Sjovt som man altid stræber efter lige det man ikke har!

  Blackice: Jeg har luret lidt i din log, men jeg har bare ikke nået at poste der - fede pas, som dig og Kauf får fyret af!

  post-6061-0-38705700-1374999561_thumb.jp

 7. Update - 10 uger til DM.

  93,4 kg. 84,5 cm om livet

  Styrken er faldet med 5-10% på squat og bænk variationerne i 3-8 rep zonen, mens styrken derudover stort set er intakt.

  Vi reducerer mine makro'er lidt:

  Carbs 20g ned på low carb dag og 35 g ned på High carb dag. Fedt ned 4 (ja FIRE) g alle dage :-)

  Et Hiit interval mere - 9 i alt.

  OUTWORK!

 8. Jeg har en spinning cykel, som gør at jeg kan øge belastningen meget på meget kort tid, da man bare drejer på et håndtag ligesom på de gamle Monark motionscykler, hvis du kan huske dem. Nå men altså 5 min opvarmning og så accelererer jeg så hurtigt jeg kan inden jeg skruer belastningen op så hurtigt som muligt. Jeg skruer på til et niveau, som jeg lige kan træde i 20 sek og ikke et sek mere :-). Derefter 1 min og 40 sek på lavt niveau, mens jeg forsøger at strække mig og hive noget luft i ind, undgå sidestille og at brække mig :-). Gentages i alt 8 intervaller inden 5 min nedvarmning!

  Med prowleren varmer jeg også op på cykel i 5 min. Derefter skubber jeg den i 20 sek - jeg har endnu ikke haft belastning på - og jeg bruger primært de to lodrette stænger. Jeg går lidt rundt i 1 min og 40 sek inden næste interval, 8 i alt. nedvarmning på cykel i 5 min.

  Update: 93,9 kg. 85,5 cm om livet. Ingen ændringer!

 9. Jeg har en spinning cykel, som gør at jeg kan øge belastningen meget på meget kort tid, da man bare drejer på et håndtag ligesom på de gamle Monark motionscykler, hvis du kan huske dem. Nå men altså 5 min opvarmning og så accelererer jeg så hurtigt jeg kan inden jeg skruer belastningen op så hurtigt som muligt. Jeg skruer på til et niveau, som jeg lige kan træde i 20 sek og ikke et sek mere :-). Derefter 1 min og 40 sek på lavt niveau, mens jeg forsøger at strække mig og hive noget luft i ind, undgå sidestille og at brække mig :-). Gentages i alt 8 intervaller inden 5 min nedvarmning!

  Med prowleren varmer jeg også op på cykel i 5 min. Derefter skubber jeg den i 20 sek - jeg har endnu ikke haft belastning på - og jeg bruger primært de to lodrette stænger. Jeg går lidt rundt i 1 min og 40 sek inden næste interval, 8 i alt. nedvarmning på cykel i 5 min.

  Update: 93,9 kg. 85,5 cm om livet. Ingen ændringer!

 10. Update

  94,4 kg, 86,5 cm om livet. Ingen ændringer i makro'er.

  Styrken på power dagene er nogenlunde uforandret, (en lille smule dårligere stabilitet omkring truncus ved squat og dl, da mit bælte ikke passer så godt længere) og fuldstændigt uforandret på hypertrofi dagene.

  Nyt split:

  1.power overkrop (4-8 reps)

  2. Power ben

  3. Hiit 8 intervaller cykel/prowler

  4. Hyper ryg, bryst (6-20 reps, dropset, clusters, statisk stræk, superset)

  5. Hyper Ben

  6. Hyper skulder, arme

  7. Hiit 8 intervaller cykel/prowler

  OUTWORK!

 11. Stadig 95,4 kg og 87,5 cm om livet

  Ingen ændringer. I lørdags reducerede vi C ned med 30 g på lav dage og 45 på høj dage samt F med 5 g ned alle dage. Jeg ser lige hvordan det udvikler sig uden ud.

  Der er 13 uger endnu, men det skal begynde at rulle hurtigst muligt for jeg tror stadig, der er minimum 10 kg at smide :hmmm:.

 12. Giver god mening med de 3 kg... tænkte om du mente en bestemt tidsperiode når du skrev "bedste offseason nogensinde" :4smartass: Nu har du jo også været offseason i 6-7 år :tongue:

  Interessant med kun de 2 x Hiit pr uge - ser frem til at følge udviklingen... Mindes du lavede en del mere sidst..

  LOL - jeg mente siden oktober sidste år, hvor jeg startede med at arbejde med Layne Norton.

 13. Hey Mester!

  Kan du uddybe "min bedste offseason nogensinde"?

  Dyrker du andet cardio udover Hiit?

  Hvordan vurderer du selv fysikken i forhold til sidst du stillede op?

  Interessant med høje/lavere kcal dage.

  Held og lykke med projektet :smilerock:

  Hej Jonas - tak for snakket i dag :-)

  Denne offseason har været bedre, end sidst jeg stillede op, da jeg var 3 kg tungere - og i værste fald med samme fedt %, da jeg indledte denne diæt, som ved begyndelsen af sidste diæt - især bagkæden er blevet bedre, og så er jeg overall blevet stærkere :-)

  Jeg laver kun 2x Hiit /uge - intet andet!