Thomas Hoffmann

Medlemmer
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Thomas Hoffmann

  1. På 6/1/2018 at 21:52 , salt skrev:

    Jeg kan ikke anbefale det. Som du kan se, så er jeg ikke engang sikker hvor mange sæt og reps der blev kørt. Forvirringen trængte helt ud i kødet, som Rulle og Cromwell foretrækker det.

     

    Mandril-klip i sine opslag er det nye!! 

  2. 18 timer siden, Onkel Troels skrev:

    1) Ingen vest. 

    2) Jeg kørte 2pullups, 4pushups, 6Airsquats x 50 (Lavede alm. pullups ikke snydemandskråsserfitpullups)

     

    Løbet blev lavet på løbebånd

    Så aner ikke om det var crossfitapproved nok. Det var ihvertfald en ond nok træning der gav både sved på panden og doms i mullerne bagefter :-)

     

     

    Arh, okay. Alle styles er anerkendt. Lige løbebåndet skal jeg ikke gøre mig klog på. Jeg lavede den i sommeren 2016 med vest, som: 

    1,6 km løb
    100 pullups
    200 Pushups
    300 Airsquats
    1,6 km løb

    Det var en aldeles forfærdelig oplevelse! Specielt de 200 pushups... Jeg har hørt om den lavet på den måde før, og tiden lyder fornuftig. Jeg tror faktisk ikke det gør den store forskel på tiden, når det "kun" er 2 pullups ad gangen, om man kører dem strict, kipping eller butterflyr pullups... 

  3. På 27/12/2017 at 20:16 , Onkel Troels skrev:

    Eftersom først Blackice og derefter MOLs stærkeste kuglestøder/kråsserfitter Thomas har postet intro videoer af deres homegyms gav jeg det også lige et skud.

    Har også håndvægte. Sæt med 5ere, 13,5ere 19ere, 20ere, 27,5er og 35ere. 

    EPISK HOMEGYM-VIDEO! 

     

    Holy moly! Bortset fra at du burde erstatte din kråssertræner med en romaskine, så er det der fandme for fedt! 

    Jeg er dog ikke misundelig, for som I kunne se i min video, så har jeg et skur på 6 kvm, hvor al mit udstyr NÆSTEN kan være... (Ironi kan forekomme) 

    Og godt nytår (selvom det ikke er noget jeg skal bestemme)

  4. På 14/12/2017 at 07:57 , Kermit skrev:

    Froome-miseren - ingen grund til at gengive hele citatet. 

    Interessant perspektiv. Personligt har jeg haft utroligt svært ved at tage cykelsporten seriøst - faktisk siden den første skandale rullede helt tilbage i 1998 med Festina.

    Dette skal ikke forstås som et hate-rant mod cykelsporten, men mere et forsøg på at få en cykelentusiasts take på, hvordan man kan blive ved med at finde cykelsporten interessant, for jeg kan ærligt talt ikke selv få øje på, hvad der er så tiltrækkende ved det. For mig er det et kæmpe dopingcirkus, der ruller derudaf for fuld smadder, og hvis man så bare erkendte at det var sådan det var, trak sig fra IOC og lod bolden rulle frit, så ville jeg nemmere kunne tage det seriøst. Men snakken om "cykelsporten er renere end i mange år" og lignende, som TdF speakerne på TV2 kaster om sig med, er grinagtig for en, der ikke længere følger med i ret meget andet end de gentagne skandaler. 

    Og jeg er godt klar over at min gamle sport, atletik, ikke er meget bedre, når det kommer til dopingtilfælde, men i atletikken stiller man op individuelt, og det er "nemmere" at holde det skjult, end for et helt hold, som er ens arbejdsgiver. Igen vil jeg gerne rettes hvis jeg tager fejl. :bigsmile: