tumz

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tumz

  1. Jeg har endelig fundet mit nye center.

    valget faldt på La Fit. Har umiddelbart alt det ma skal bruge, dog ret dårlige/rodede håndvægte, men til at leve med.

    Var også et smut forbi fitnessworld.... og for fanden, jeg kunne bare ikke komme ud hurtigt nok. Hvilket forfærdeligt sted... HVAD FANDEN SKER DER FOR DERES BÆNKPRESBÆNKE???

    Så det blev til 3 minutter der og så var jeg skredet.

  2. Jeg har endelig fundet mit nye center.

    valget faldt på La Fit. Har umiddelbart alt det ma skal bruge, dog ret dårlige/rodede håndvægte, men til at leve med.

    Var også et smut forbi fitnessworld.... og for fanden, jeg kunne bare ikke komme ud hurtigt nok. Hvilket forfærdeligt sted... HVAD FANDEN SKER DER FOR DERES BÆNKPRESBÆNKE???

    Så det blev til 3 minutter der og så var jeg skredet.

  3. Tro mig, jeg har i lang tid spekuleret over hvordan fanden det hele kunne hænge sammen. Som sagt var der ikke mange folk ud over i rush hour, og samtidig var kontingentet MEGET billigt.

    På den anden side var der jo et ok klientel, og de kan ikke have haft store udgifter til stedet ud over husleje og sådan.

    I øvrigt havde de for nylig lavet ny skranke og lidt andre småting, som ikke umiddelbart tydede på de ville smække døren...

  4. Tja det er da muligt. Men det er der lang tid til jo... i øvrigt har de kun vægte til 36 kg, og mængden af rent jern vil nok heller ikke komme i nærheden i af hvad der var i powder.... :(

    Det er så ærgeligt. Der er fanme langt til nordre fasanvej i forhold til hvor power lå, når man selv bor på rentemestervej lige ved siden af.... øv øv øv!!!

  5. Jeg synes nu ellers at der var mange mennesker på de rette tider... Men ja umiddelbart for good. Min ven havde lige købt årskort for en måned siden, og jeg selv havde tilbage til september... så fucking trist..

    Men ingen som ved hvad der er sket?

  6. Nogen der ved hvad der er sket med Power Studio i kbh nv.... kom derover idag, for 10 min siden og ser et skilt på døren hvor der står at de har lukket.

    Det er så tragisk... elskede virkelig at træne der :(

    Nu er det bedste alternativ fitness world på nordre fasanvej og det er bare ikke optimalt :(

    Hvad fanden gør man, når ens center lukker.... snøft snøft snøft. Håber de åbner igen under nyt navn eller at nogle andre overtager stedet.

  7. Jeg er endelig ved at få øjnene op for de gode ting ved bentræning, men jeg står dog i et mindre dillema om hvornår jeg skal ligge min træning. Lige nu kører jeg et 3-dages program med ryg\biceps, bryst\triceps, skulder. Mest logisk ville det jo være at bare smide det på sammen med skuldertræningen, men da det allerede er et ret langt program der, synes jeg det ville være bedre at tage lidt ben hver dag istedet.

    Så hvad ville i anbefale. Det hele på en gang, eller fordelt ud over de andre dage?

  8. Meget positivt at høre fra jer. Det lyder dejligt at man kan binde sig i en enkelt måned. Det bliver så imorgen at jeg flytter op til frederikshavn, frem til d. 16. dec. så jeg vil da se frem til at komme igang med rive noget jern oppe hos jer. Skal nok blive godt. Må se om jeg kan overtale nogle af mine venner deroppe til at tage med derned hehe. Det er sq lidt trivielt at træne alene selvom man nu engang man vender sig til det og lærer folk i centeret at kende. :dry:

  9. Ok. Tak for svaret. Det var jo både godt og skidt. Fanme da en mega latterlig regel at have at man skal binde sig for et år. Så er det jo med god grund at der er så mange det andet sted. Men der er vel ikke andet for end at tage ned og se på sagerne når jeg kommer derop i uge 43. Det kan være man kan snakke dem til fornuft og lade os træne i en kort periode :)

  10. Jeg står og skal flytte til Frederikshavn i et par måneder, hvor jeg skal gå i skole, og derfor skal jeg også have fundet mig et godt sted at træne. Så hvis nogen kommer derfra kan i så ikke prøve at liste de forskellige steder op samt ca. priser for månedskort. Det ville jeg sætte pris på.

  11. Det er da for langt ude at køre med 30 kg håndvægte i frontraises. Han må da have været sindsygt stærk. Jeg tror jeg kører med 9 kg vægte, og andre folk i mit center kører ikke meget mere, måske 12/14 for de stærkeste, af hvad jeg da lige kan huske.

    Hvordan kan overhovedet holde sin arm strakt.

  12. Hvis du lader dig falde for hurtigt ned kan det sagtens være grunden til ovenstående. Men du ved nok bedst selv om du falder hurtigt ned eller om det er langsomt og kontrolleret?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg kører øvelsen kontrolleret hele vejen igennem. Jeg falder ikke ned men synker mig selv ned.

    Den meget kloge sas udtaler sig om emnet hér.

    Kommer smerterne under eller umiddelbart efter udførelsen af dips? Hvor lang tid går der inden smertene fortager sig?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Smerterne kommer stort set så snart jeg begynder at køre dipsne, men er udholdelige. Jeg ved ikke lige præcis hvor lang tid det tager før smerterne forsvinder. Jeg har dem lige nu kraftigt, og det er ca 1½ time siden jeg kørte øvelsen.

  13. Hej jeg har et stort problem.

    Som vi alle, er jeg en smule stærkere i højre end venstre arm. Jeg har på fornemmelsen at min krop har kompenseret for det ved at min trap i venstre side er blevet en del større end den i højre. Men nu ved jeg ikke om dette er direkte forbundet med mit problem.

    Mit problem er at efter jeg har kørt triceps dips i stativ, eller hva det hedder, har jeg enormt stærke smerter i min højre trap og kraveben, og kan specielt mærkes hvis jeg løfter højre skulder.

    Er der noget jeg kan gøre for at modvirke dette, eller burde jeg gå til læge med det, for det gør sindsygt ondt?

  14. Hej.

    Her til januar skal jeg skrive SSO (Større skriftlig opgave) i kemi, og herunder har jeg valgt at skrive om proteiner og mejerikemi.

    Nu ved jeg ikke hvor mange af jer der ved noget om kemi og sådan, men jeg ved at mange af jer interesserer jer for proteiner og lign. Jeg ved ikke rigtig hvordan man skal spørge om det her, men har nogen af jer nogen ideer til hvad man videre kunne skrive om, eller hvad der kunne være spændende at skrive om, om proteiner og mejerikemi??

    ps. Kender i nogen gode bøger om området. Har kun en klam gammel en :)

    På forhånd tak. (Håber jeg formulerede mig klart nok)

  15. Har du tænkt på at det måske kan være fordi dit hjerte sidder inde bag ved og fylder lidt mere i venstre side end højre. Jeg har da også selv noget lign. Måske ikke så tydeligt, men det er jo også fordi de er dækket af pecs og fedt.

    Hør hvad du skal gøre.. Spis og spis og træn og spis. Så bliver det nok mindre tydeligt. :4smartass:

    Edit: En tur foran spejlet afkræftede min teori... Det er vidst mere fordi mine abs er lidt større i venstre side end højre :blush:

  16. hehe, det er sq sandt nok...jeg har ret meget spæk, og hvis jeg hiver i "mavedellen" kan jeg godt og vel hive den en 20 mm

    Desuden er det jo ikke sikkert maven er mit primus fedt depot :-p

    Jeg har vedhæftet et billede af en gut, og hans bf% må være en 7-8%, så hvorfor er dte så svært at tro min ligger på ca 17% ?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Dine abs på det billede er sq temligt tydelige, måske ikke så meget som ham på billedet, men jeg kan ikke tro at din bf% er så meget højere og du stadig har så meget six-pack. Jeg synes det virker usandsynligt. Hvordan har du målt din bf%?

  17. Forumeets regler:

    Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller andet reklamemateriale for kosttilskud. :raisebrow:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sorry. Jeg så det først efter jeg havde lavet tråden, og der var det jo ligesom lidt for sent :blush: