Honeymonster

Medlemmer
  • Posts

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Honeymonster

  1. Mener at emnet skivebremser bliver diskuteret en del på feltet.dk pt, da jeg kan forstå at de også er ved at blive introduceret til racercykler.

    Der er vist 2 temaer. 1 Hvor moden er teknologien ifht. brug på racercykler og 2. At der ikke findes særligt mange hjulsæt på markedet med skivebremser.

  2. Når man først een gang har set sine ankler videofilmet bagfra, mens man løber på løbebånd, er man slet ikke i tvivl om, at det er en god investering at finde en butik der tilbyder dette. Selv indenfor den rigtige kategori sko (neutral / pronation) kan der være store forskelle på hvordan anklens vinkling er i tråddet.

  3. Det mest oplagte sted vil måske være at checke hos kræftens bekæmpelse. De har en del aktiviteter indenfor patient og pårørende rådgivning. Et hurtigt kig på deres hjemmeside afslørede følgende link til gode råd og opskrifter for kræftpatienter - http://www.cancer.dk/Alt+om+kraeft/hvis+du...eft/mad/mad.htm.

    Man skal også være opmærksom på at nogle kræftpatienters smagssans ændrer sig under behandling, hvorfor normale retter ikke altid er interessante.

  4. Jeg er selv 2 m høj og vejer også noget over 100 kg. Min nuværende cykel er en Trek 7.3 FX der kan fås i en str. 25".

    http://www.trekbikes.com/dk/da/bikes/2008/bike_path/fx/73fx/

    Man kan helt klart få cykler der har bedre og mere holdbare komponenter, men jeg synes at modellen har et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet. Den har også udvendige gear, hvilket jeg selv foretrækker, da jeg ikke synes at indvendige gear holder særligt godt.