Fjumsen

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fjumsen

  1. Tak for svarene. Problemmet er at jeg er en fattigrøv, så selv 700 kr for en 70" vægtstang er for meget.

    Min ven har også nogen håndvægte, og han er ikke så stærk, så han bruger kun en 5 kg pr håndvægt. Det vil så sige, at jeg sikkert nok kan låne 2x5 eller 4x5 lb af ham, eller mere. Lyder det så som et godt sæt at købe til en nybegynder? :)

    Det er alt alt for lidt, min søn på 4 står og leger med en tom stang og den er på 5 lbm og så slappe kan i ikke være.

    evt kan du finde nogen brugte på Dba eller kikke i tråden for alternativ træning

    Stang til chin up kan erhveres for 100 kr i intersport og hvis det er for meget kan en gammel jernstang smidt på 2 bjælker i værksted/garage bruges, 2 stole og man kan lave dips, mulighederne er mange.

  2. Det er ganske normalt at opleve en styrkenedgang under cut.. Der er i hvert fald en del der oplever det.. Så tror ikke du skal være så nervøs.. Måske kan det også hænge sammen med, at det er sværere at presse sig selv maksimalt, når man er i energiunderskud.

    Skal det forståes sådan, at din dag 2 kommer lige efter din dag 1? altså eksempelvis hvis dag 1 er mandag, så er dag 2 tirsdag..?

    Nej træner ons-fre-søndag og skifter imellem 1 og 2

    Jeg syns det lyder af meget hvis du har mistet 20% i styrke, i squat. hvor lang tid har du planlagt at cutte? og hvordan ser din kost ud?

    personligt oplever jeg ikke den store nedgang i styrke hvis jeg cutter stille og roligt og taber mig feks. 0,3-0,5 kilo om ugen. men vi er jo forskelligt indrettet.

    Enten til sep eller til jeg når mit ønskede mål, synes min kost ser rimelig ud med ca 25 g protien pr måltid (8 gange om dagen) plus 30 g sund fedt.

    Hvor meget vægt har du tabt dig?

    Hvordan er vægttabet fordelt på fedt og muskler?

    Hvad løftede du i squat før og nu, og hvordan er du kommet frem til de 20%?

    Hvis din 1RM er faldet 20% på 2 mdr kontrolleret cut vil jeg sige det er meget voldsomt. Din kropsvægt alene har naturligvis en stor betydning for hvor meget du kan løfte, så hvis du taber dig, selvom det er rent fedt, så kan vægten du løfter i f.eks. squat meget vel falde, med mindre du opnår en tilsvarende forøgelse af styrken (neurale tilpasninger)

    Er det korrekt forstået at den eneste rygøvelse du laver er one arm rows? (og så dødløft, der også giver lidt på den konto)

    Vel en 3-4 kg på 2,5 mdr og det meste skulle gerne være fedt.

    Startede med 5x5x74 kg og er nu nede på 5x5x60 hvis jeg skal lave dem perfekt, ellers begynder jeg at bruge ryg og skulder på at få den op, det lyder måske lidt vildt med 20% når det ikke er flere kg jeg har på, men har altid set mine ben som det svage led og derfor træls at det går så stærkt den anden vej når det nu lige er lykkes at få smidt flere kg på efter bulk i vinters.

    Bruger under og alm chin up til ryggen også.

  3. Har været på cut i 2 mdr nu og har allerede mistet 20% styrke i squat, det virker ret voldsomt da jeg endnu ikke er begyndt at miste styrke i de andre øvesler.

    Jeg køre 5x5 med 80% af 1rm i alle øvelser.

    Nogen der har forslag til hvordan jeg ellers bør træne squat

    Mit program køres 3 gange om ugen

    dag1

    Squat-bænk-push up-dips.

    dag2

    Dødløft-incline bænk. one arm rows-military

  4. Mit venstre knæ er begyndt at knirke når jeg cykler eller skal op af trapper, det begyndte i sidste uge da det føltes som om knæet mangler 1 cm med at kunne strækkes helt ud når jeg gik og er nu gået over i en konstant knirken når det rammer et hvis punkt, jeg har ingen smerter i knæet.

    Mine knæ knirker altid ved udførsel af squat, og har fået dem scannet før og fik at vide der va brusk.

    Nogen der ved hva det kan skyldes og kan det skadeligt for knæet i længden?

  5. Endnu en mulighed er at træne før job, bruger det ofte når jeg ved at en arbejdsopgave kræver alt min energi og jeg intet vil have til træning senere. Ulempen er dog at kroppen ikke er varmet op og man ikke vil hive nær så mange kilo i land, men i forhold til fordelene som man får i det mindste trænet, man føler et velbehag resten a dagen og man er toptunet når man møder på job, tæller det vist ikke så meget med hvor mange kilo der kommer hjem.

  6. Som sagt er rugbrød en stor synder for at fise, havde selv problemer på job med de værste listere da jeg spiste grov rugbrød, idag spiser jeg så børne rugbrød(bondebrød) og har ingen problemer med maven. nogen mavser kan bare ikke tåle surdejen i det grove.

  7. Kan man så ikke vælge at forkæle sig selv med noget med færre kalorier i?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sagtens, men nogen gange skal jeg op på 5000-6000 kcal om dagen og så er det ikke så vildt igen :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Så er du da dæleme også noget af en krabat - eller også så dyrker du vist en smule mere cardio end jeg gør :blush:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hehe faktisk ikke, er mit arbejde der gør det.