kessek

Medlemmer
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kessek

  1. De bedste hopper op mod 42 inchs men nu har Steve Smith og Deion Branch jo ikke de vilde stats i forhold til 40y og vertical jump

    Steve Smith: http://www.nfl.com/draft/2002/profiles/smith_steve.htm

    Deion Branch: http://www.nfl.com/draft/2002/profiles/branch_deion.htm

    En dem der der har haft de bedste stats de seneste år er nok Matt Jones fra 2005 draften (og han er hvid :blink: )

    http://www.nfl.com/draft/profiles/2005/jones_matt

    Ja han er fanme syg.. Han løber 40 yards på 4,37..

  2. En spiller som eksempelvis Carolina's Julius Peppers, han er DE (defensive end), også på forreste linie. Han vejer 283 Lbs. dvs. ca. 128 kg. Han er 6' 6'' høj, dvs. ca. 198 cm høj.

    - han bænker 425 lbs (ca. 193 kg)

    - løber 40 yards (ca. 36 meter) på 4½ sekund.

    - hopper 37½ inch (95 cm) lige op i luften.

    Det er famne crazy :crazy: ! gad godt og vide hvor højt en WR som Steve Smith eller Deion Branch kan hoppe lige op i luften.. Kan da næsten umuligt være højere

  3. At Bruschi vender tilbage til et såret Patriots-hold, kan vel sammelignes med dengang Dannebrog faldt ned fra himlen. Moralen får et boost, og selvom Bruschi ikke selv spiller fantastisk, vil hans holdkammerater gøre det, fordi han nu er hos dem. Med Bruschi på holdet, kan alt lade sig gøre.

    Sådan kunne det gå, eller også gør det ikke. :smile:

    Jeg er enig i, at Bruschi kun kommer tilbage fordi Pats har alvorlige problemer.

    Jeg har set en del kampe med New England, og de har aldrig rigtigt formået at fascinere mig. Dog er Bruschi en kæmpe undtagelse, personligt mener jeg at han er NFL´s mest karismatiske spiller. Man kan næsten fysisk mærke den energi han udstråler, selvom man sidder hjemme i stuen. Og hvordan mon det så ikke føles at stå lige ved siden af ham!

    Spørgsmålet er bare om en Bruschi i mindre god form, også vil have samme udstråling. Det bliver spændende at se.

    Endnu ved vi ikke om han vil starte så meget som én kamp, men hvis han gør, tror jeg han bliver en faktor.

    Lige mine ord... godt Bruschi er kommet tilbage.

  4. Hvem tror i der vinder kampen som zulu viser altså New York Giants @ Arizona Cardinals. Tror faktisk selv at Arizona kan overraske en del, og så stinker unge Manning jo :blush:

  5. har aldrig prøvet at få ond i håndledene af den øvelse, men har selv skadet begge mine håndled af at træneunderarme.. noget skidt noget, vil anbefale at du køber dig nogle Wrist Wrap, de støtter håndledet mega godt, jeg har ikke haft de vilde problemer efter jeg har skadet mine håndled for snart et lille år siden, men du skal nok være forberedt på at du kan mærke det resten af dit liv, hvor det kommer og går engang imellem..

    Ellers vil jeg anbefale at du stopper med at køre de øvelser hvor det gør ondt i dine håndled, hvis det gør i mange af øvelserne ville jeg holde et par ugers pause indtil at det er gået over.. :dry:

  6. Er du sikker på at Teddy B ikke er med mere? Han stod stadig på rosteren da jeg tjekkede den anden dag.

    Ty Law er en dygtig spiller som jeg synes godt om.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hmm det er jo faktisk rigtigt, det gør han hmm, men sidst jeg hørte noget sagde de at han formentligt havde spillet hans sidste sæson :mad: Ja helt enig Ty Law er en kanon CB. men jeg er nu mere til de store brag :4thumbup: hehe så er stor LB'ers fan

  7. uhh ja så er der ikke lang tid igen.. hvem er jeres faorit spiller / idol?? min er Teddy Brucshi fra Patriots, men som desværre har spillet hans sidste sæson sidste år, pga. en hjerte operation :mad:

    hehe du ligner ham egentligt kalak

  8. Da jeg manglede seriøst masse på armene i forhold til resten af kroppen køre jeg programmet fra bodyzone "større arme på 12 uger", så det er et BB program. Min energi er i top og jeg har ikke fornemmelsen af at jeg vil overtræne inde for den nærmest fremtid.. det var sådan set derfor jeg startede dette indlæg.

    Tak til jer begge for jeres gode svar jeg undlader og deloade eller holde pause :cooldance: så må vi se hvor godt det går med de max forsøg :4smartass:

  9. Nu ligger landet sådan at jeg i slutningen af august er færdig med mit program, det er egentligt et BB program. Men derfor vil jeg alligvel have taget nye max forsøg i BP og DL. Har læst i mange andre programmer at man skal køre en uges deload eller en hel uge hvor man overhovedet ikke træner før man tager sit nye max.. der står intet i mit program. Men hvad synes i efter jeres mening at man skal?

  10. Well har snart fødslesdag og kan godt li' dødløft og køre det også en del, har trænet i 1. år. men mit spørgsmål går på om dødløft sko overhovedet virker og om man kan løfte mere / får bedre balance med dem?

    Jeg har kigget på dem fra inzer her

  11. Træn dine underarme... Skipper Skræk har aldrig ondt i håndleddene...

    begynd evt. at lave dine OA pushups og HS pushups på knoerne..

    grebstræning er vigtigt i mange sammenhænge.

    /KJ

    <{POST_SNAPBACK}>

    Altså bare diverse holds, towel chins osv?

    De træ-chins jeg er begyndt at lave bør også gøre noget for det ihvertfald :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    En anden god øvelse til under armene er Reverse closegrip pulldowns :4thumbup: = link

  12. Mangler også selv masse på bryst, så er der ikke nogen der har et brystprogram, som man selv har haft gode erfaringer med? eller et andet program, hvor bryst har fået masser af masse :devil: ?

    Har forresten også fået den her video af min træninges makker "jalle". Den er lavet af en tidligere mr. olympia milos, og den kan ses her

  13. Men da pengene er små, og pladsen ligeså, vile jer gerne høre forslag.. Min far er smed og har adgang til værksted hvor der kan svejses alt muligt sammen.. Men stang, bænk og skiver skal stadigvæk købes...

    1

    2

    3

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvis du giver dig god tid, behøver du da ikke og købe bænk og stang..

    Stangen knækker jo ikke, metal bøjer først.. men hehe hvis du skal have 200kg på den vil jeg selvfølgelig ikke stå indenfor din sikkerhed.. men den burde holde