BLACKICE

Medlemmer
 • Posts

  27,075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  436

Everything posted by BLACKICE

 1. Det man konkurrerer i når vi taler "styrke træning" er som Gregers skriver "Styrkeløft". Dvs Squat, bænkpres og styrkeløft. For at konkurrere i det, skal man være medlem af en klub der er en del af Dansk Styrkeløft forbrund (www.styrke.dk) Der er et væld af stævner, og her er der sorteret for alder, køn og vægtklasser.
 2. Du skal være velkommen her ude ved Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Ganløse, Slagslunde, Slangerup kanten. Her er heller ikke larm og støj, og folk er generelt flinke. Just saying
 3. Hej Jeg har hørt at Per i KSK har været ude for et bænkpres uheld, og skulle have skadet kæben ret voldsomt. Er der nogen der ved om dette har noget på sig? Det er jo desværre nok rigtigt, ellers ville det være et mærkeligt rygte. Men er der nogen der ved hvad der er sket? Det lyder voldsomt ubehageligt/smerte fuldt.
 4. Hey Nu har vi så været i Florida et par dage, og jeg har desværre ikke set så meget som skyggen af et trænings center. Er der nogen af jer der har et bud på et eller andet værktøj online, hvor jeg kan se hvor det nærmeste center er?
 5. Jeg har været på diæt i små 3 måneder nu. Har smidt noget der ligner 11-12kg. Resultatet er udemærket, og jeg skal lige yderligere 3-5kg ned tror jeg. Men her de senere dage er jeg begyndt at få "bivirkninger" voldsomt. Voldsomt irritabel, stres symptomer, manglende tålmodighed, uro i kroppen, ryster så småt osv. Hvorfor opstår dette pludseligt? Hvad gør man , for smartest at komme dette til livs?
 6. Alder i dag: 28 år Vægt: 100Kg (Svinger 2-4kg) Tungeste vægt: Nuværende Fedt procent: Ukendt Højde: 182-183cm Trænings mål: Styrke og Masse Trænings erfaring: 10 År i Center. 5 År on/off, krops vægt, lette vægt m.m Arbejde: Jeg har arbejdet 5 år hos en stor Dansk IT SP som drifts konsulent mm. Jeg er pr 1 november 04 startet i en anden større dansk virksomhed. Her arbejder jeg som afdelings chef i en IT funktion. Trænings center: BVK PR`s : Benchpres: 160kg Squat: 190kg Dødløft: 240kg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nedenstående er gemt af historiske/nostalgiske årsager. Hey. Så er det min tur. Jeg har læst jeres STATS med stor interesse. Meget rart at se at man måske ikke er helt så stor en træning taber som man selv gik og mente. Jeg afsluttet min uddannelse som IT-Supporter 31/12-01 og har netop skrevet kontrakt med et stort Dansk ejet IT Firm. Nå her kommer noget trænings INFO osv STATS: Køn : Mand Alder: 18 Højde: 183cm Vægt: 74,4kg. (Morgen vægt) Bryst mål: 109cm ARM: 36cm Trænings erfaring: 5År. 1 år Tungt og tilrette lagt. De andre 4 år har været udholdenhed, egen kropsvægt osv. Mål: MASSE/Udseende og Styrke. Bænkpres vil jeg gerne nå 100kg i til August 2002. Trænings sted: Hjemme. Har stort set altid været det. Vægte: Har PT KUN 66kg. Det når man ike langt med.Begynder i center efter uge 51 2001. Kunnen: Bænkpres . 5 Reps af 66kg. Dødløft. (4sæt) 40 reps. 66kg Jefferson lift. 66 kg. 2 sæt. 11 reps i hver sæt. Bendover 3 sæt. 56kg. 18 reps i alt. Barbell Curl. 37kg. <p> Program PT:<p>Torsdag :<p>Dødløft. 4 sæt. 10 reps. Bendover Rows 3 sæt. 7 reps. Bendover Rows Reverse Grip. 2 sæt. 6 reps. Skulderpres. 3 sæt. 6 reps. Lateral. 3 sæt. 6 reps. Bend Lateral. 2 sæt. 7 reps. Chinups. 3 sæt. 10 reps. DIPS. 4 sæt. 7 reps.<p> Søndag: Benchpres. 3 sæt. 7 reps. Jeffersonlift. 2 sæt. 12 reps. Barbell Curl. 3 sæt. 5 reps. Flyers. 3 sæt. 5 reps. Squat. 4 sæt. 10 reps. Jeg træner mave Trisdag og fredag med Følgende program: 3 sæt mave rul. med 13½ kg belastning. 2 sæt skå mave rul til Knæ me 13½ belastning. 2 sæt med stang på skuldrer. 3 sæt sit ups med 13½ kg. 2 sæt situps med ben i vertikal tilstand.<p> Jeg overvejer at få en tredje trænings dag og kan godt bruge råd til at samme sætte et nyt program med følgende prioriteter: Masse- Styrke- Eksplosivt.jeg begynder i center 1 januar.
 7. BLACKICE

  Slag styrke

  Hej. jeg har flere gange prøvet disse Boksebolde, i tivolier og ligende. Dog uden særlig gode resultater. Hvordan træner man egentlig sin slag styrke? jeg har faktsik prøvet flere gange at personer som aldrig har rørt en vægt har kunne slå rimelig meget hårdere. Det kan godt undre mig lidt. Er det et spørgsmål om teknik?