emborg

Medlemmer
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About emborg

 • Rank
  Nyt medlem

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. Mest hadede fodboldklub i Danmark?

  AGF ingen tvivl der.
 2. le mans 07

  Hvordan ser det ud med brændstofs forbruget hos Pegot og Audi? Sidder desværre et sted hvor vi ikke har tv2 sport
 3. Træthedsbrud

  Min erfaring er at det godt kan føles som skinnebensbetændelse, men som sagt afsted til lægen og få en henvisning til en undersøgelse. Mhs til hvornår du kan starte op igen. Jeg fik besked på at holde mig i ro 3 mdr, og derefter se hvordan det så ud.
 4. Peters log

  Lige for at blande mig. Jeg har ladet mig fortælle at der en overgang var to kvinder hos de Norske Special styrker. De faldt vist fra i sidste ende fordi de mere eller mindre konstant havde blære betændelse.
 5. Rosiner

  Så vidt jeg husker er dem man køber i Netto uden tilsætningsstoffer...
 6. Fra leg- extension/curl til squat

  Ingen bagtanke overhovedet. Når jeg engang har teknikken hvad vil så være fornuftigt rent vægtmæssigt (% af maks)? Ellers tak for svarene.
 7. Hattrick.org

  Kvadre Balle (200200, så vidt jeg husker) Har vel snart spillet 4 sæsonner. Jesper
 8. Fra leg- extension/curl til squat

  Formålet er hovedsageligt styrke. Jeg har vel trænet i ca. 1 år, men først inden for den sidste mdr. at jeg har fået sat et program sammen, og forsøgt at træne mere regelmæssigt. Jeg har lavet en smule squat før, men ikke det helt store.
 9. Hejsa Normalt laver jeg 4*10 af både leg extension og leg curl. Men jeg har efterhånden hørt en del skidt om dem så jeg tænker at skifte dem ud med squat istedet. Nu er spørgsmålet bare, jeg tænker at lave 4*10 + 2*5 istedet for. Virker det helt hen i vejret? Jesper