tjr

Medlemmer
 • Posts

  5,114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Posts posted by tjr

 1. Tjr har ikke bogen, jeg har dog læst starting strength og practical programming samt 5/3/1 fra Wendler, er der set i lyset af det meget at komme efter hvis jeg køber bogen og læser den?

  Hvordan så dit/dine programmer ud?

  Njaa. Jeg tror i så fald ikke du får så skrækkeligt meget ud at læse den.

  Jeg havde engang en log, men den kan jeg ikke finde nu. Og jeg kan ikke rigtigt huske det. Tror bare jeg smed nogle flere Cable/Chest-supported rows og pull aparts ind. Det ville i hvert fald ligne mig.

 2. I går trænede jeg. For første gang i en evighed. Har haft travlt på arbejde and you know ... life. Jeg gav mig i kast med den der Deadlift Challenge, hvor man skal dødløfte 140kg så mange gange som muligt på 30 minutter. Jeg satte en timer der bippede med 45 sekunders intervaller, så jeg - ifølge planen - ville nå 40 reps. Efter 21 reps kastede jeg håndklædet i ringen, satte mig ned, drak min shake og tog hjem.

  Jeg er vanvittigt øm i mine quads i dag, fordi jeg lavede lidt lunges som opvarmning. Yay - deconditioning.

  http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/test_your_grit_3_challenges

 3. “So, now artificial sweeteners cause glucose intolerance?”

  http://www.kropblog.dk/en/now-artificial-sweeteners-cause-glucose-intolerance/

  BUT WHAT DOES IT MEAN?

  Well, unless the researchers have manipulated their data wildly, which I doubt, it actually really does look like saccharin induces glucose intolerance to a significant degree, in (some) humans!

  But, because there’s a “but”, it really doesn’t make a difference… – Why? Because saccharin is hardly used anymore… Saccharin was the artificial sweetener of the 80’s and consumption these days constitute less than 10% of total artificial sweetener consumption in the western world, maybe even less than 5%.

 4. I går havde jeg en fed træning. De kommer ret sjældent. Langt hovedparten er jo ulideligt kedeligt, punch the clock work. Jeg oplevede et stadie af eufori, som jeg forestiller mig at folk tager stoffer for at opnå. Lige midt i et skrå-bænk/bench-pull superset, til tonerne af Bro6Bach Gym Mix 2, havde jeg det simpelthen for vildt.

  Derudover:

 5. hæj thyyyyge. lokker loggen?

  Taget i betragtning at jeg ikke har checket den, siden ihvertfald 5. marts, må vi konkludere at svaret er nej. Lige for tiden bruger jeg meget lidt af min fritid foran en computer, og det er jeg faktisk rigtig glad for. Det var måske en anden snak hvis MOL duede på tapatalk.