JesperT Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FittSmoker Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 (edited) (korrigeret, pga. svage sjæle).Jeg har dog stemt..... "Vigtige parametre for den seriøse cutter" - selvfølgelig baseret på min og et par andres erfaringer. Edited October 18, 2003 by FittSmoker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokr@tez Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Jeg har undladet at stemme, jeg synes der mangler en: små finurligheder som man kan tweake på. Jeg tror stadigt at det der batter er kcali ndtag vs. forbrug, men samtidigt tror jeg, der er små finurligheder, der minimalt kan forbedre din cutning Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FittSmoker Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 Kunne måske også være at vi skulle definere hvad "refeed" er.Der er nogle der betragter det som en "spis-alt-hvad-jeg-kan-og-drømmer-om-dag", og den holder ikke i min bog, men en dag godt med kulhydrater, proteiner, og lidt fedt - det holder.Om det så er rent psykologisk det holder skal jeg ikke lige sige, men jeg synes at det går hen og bliver problematisk med resultater i en direkte cuttefase, hvis den strækker sig udover 14-21 dage uden refeeds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokr@tez Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 En lille "appetizer" ;) om emnet, og hvordan man kan tilrettelægge en refeed dag.: leptin og refeed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JesperT Posted October 16, 2003 Author Report Share Posted October 16, 2003 Har læst den :) men tak alligevel.Fitt> I artiklen, som Sok. også refererer til, er refeed defineret som kcal ganget med 1,2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laush Posted October 16, 2003 Report Share Posted October 16, 2003 ISÆR vigtig for dem som ikke fra genernes side har en lav bf&. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arne Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 Jeg har sendt en del indlæg i garbage - af grunde der skulle være til at forstå.Ikke mere person fnidder - tak :) mvhModeratoren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fistandantilus Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 Jeg har på min seneste (og eneste) slankekur været i konstant kalorieunderskud i mere end 70 dage i træk. Det gav rigtig gode resultater.Jeg må sige, at jeg har det på samme måde med slankekure, som FittSmoker har det med træningen. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRB Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 Jeg er selv gået i gang med "mejslen", for at hive de sidste mavemuller frem. Jeg prøver at refeede en til to gange om ugen. Så må jeg se, om det hjælper eller ej... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FittSmoker Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 Jeg har på min seneste (og eneste) slankekur været i konstant kalorieunderskud i mere end 70 dage i træk. Det gav rigtig gode resultater.Har jeg også haft gode erfaringer med; - men kan faktisk mærke markant forskel på min træning efter 3 uger, afhængigt af om der er refeed eller ej.Hvor meget underskud er du i ?Jeg må sige, at jeg har det på samme måde med slankekure, som FittSmoker har det med træningen.hvordan har jeg det med træning ? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fistandantilus Posted October 19, 2003 Report Share Posted October 19, 2003 Hvor meget underskud er du i ?Det lå typisk mellem 500 og 1000 kcal.hvordan har jeg det med træning ?Det sidste giver lige de ekstra resultater.Et' så møj' pylder og pjat! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.