Grov pasta


Søren W
 Share

Recommended Posts

Guest Slettet bruger

Jeg forbinder altid noget groft med mindre rafineret og dermed er der flere vitale stoffer bevaret. Men om det forholder sig sådan med den pasta ved jeg ikke. Men generelt så skal du ikke regne med, at få dækket dit vitaminbehov gennem pasta, så spis det for de kulhydrater og intet andet. Men når det er sagt, så er det grove bedre for maven.....eller hvis du fx. vælger speltpasta, hvilken de fleste mennesker kan tåle at spise i modsætning til durumhvede!!

Edited by Tommyboy
Link to comment
Share on other sites

Fuldkorns pasta er mindre forarbejdet, og indeholder derfor flere vitaminer og mineraler.

Det har et lavere GI end alm. pasta, hvis man går op i det, og derudover synes mange at det mætter mere, men det er selvfølgelig inividuelt.

Hvis du ellers spiser sundt og fornuftigt er der altså ikke de store fordele ved at spise det.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ellers spiser sundt og fornuftigt er der altså ikke de store fordele ved at spise det.

hvis det er den økologiske fra kvickly så smager den virkelig godt i forhold til deres almindelige pasta'er. Det alene burde være grund nok ;) og hvis den er til halv pris er den vel kun dobbelt så dyr som den billige variant. B)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share