Søren W Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Jeg så i Kvickly at de havde fuldkorns pasta til en ordentlig pris, så kom jeg til at tænke på om jeg burde spise det istedet for alm. pasta. Hvis den grove pasta er bedre end den hvide, hvorfor forholder det sig således? Hvad siger de kloge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 (edited) Jeg forbinder altid noget groft med mindre rafineret og dermed er der flere vitale stoffer bevaret. Men om det forholder sig sådan med den pasta ved jeg ikke. Men generelt så skal du ikke regne med, at få dækket dit vitaminbehov gennem pasta, så spis det for de kulhydrater og intet andet. Men når det er sagt, så er det grove bedre for maven.....eller hvis du fx. vælger speltpasta, hvilken de fleste mennesker kan tåle at spise i modsætning til durumhvede!! Edited February 11, 2004 by Tommyboy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Fuldkorns pasta er mindre forarbejdet, og indeholder derfor flere vitaminer og mineraler.Det har et lavere GI end alm. pasta, hvis man går op i det, og derudover synes mange at det mætter mere, men det er selvfølgelig inividuelt.Hvis du ellers spiser sundt og fornuftigt er der altså ikke de store fordele ved at spise det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Derudover giver flere fibre i kosten, mindre risiko for kræft i tarmsystemet.Jeg tror fuldkornspasta er meget sundere. Specielt hvis man spiser meget pasta selvfølgelig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightbringer Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Hvis du ellers spiser sundt og fornuftigt er der altså ikke de store fordele ved at spise det. hvis det er den økologiske fra kvickly så smager den virkelig godt i forhold til deres almindelige pasta'er. Det alene burde være grund nok ;) og hvis den er til halv pris er den vel kun dobbelt så dyr som den billige variant. B) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Søren W Posted February 11, 2004 Author Report Share Posted February 11, 2004 Den koster 9.95 for 500 gram, det er jo helt fornuftigt, jeg spiste det i går, men jeg synes ikke rigtig jeg kan smage forskel. Jeg tror i hvert fald jeg vil købe den i fremtiden, så kan jeg føle mig sund. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuneJ Posted February 11, 2004 Report Share Posted February 11, 2004 Jeg er også gået over til den grove. Smagsforskellen er minimal, måske endda lidt bedre. Der er 8,5% kostfibre i hvilket er ret meget og jeg synes det mætter bedre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.