Cache Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Jeg har flere gang set naturris være nævnt og fænomenet faldt mig atter i øjnene mens jeg under fortæring af en omgang chili con carne med ris, læste hr. Storm's artikel "Cuts". :eatchicken: Hvad er helt præcist naturris og hvor kan de evt. købes?Jeg er fint tilfreds med Fakta's basmatiris, men er naturris så meget bedre - af den ene årsag eller den anden - at man bør overveje at skifte? Det er for pokker da ris der er tale om... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
klausjensen Posted February 25, 2004 Report Share Posted February 25, 2004 Ved ikke om det er det der menes, men....Jeg formastede mig i et øjebliks uligevægt til at købe en pose brune øko-ris. Jeg ved ikke om jeg gerne ville imponerede Pernille Rosenkrantz-Teil eller jeg var i en hippie-fase den dag, men jeg købte dem altså. De smager af tapetklister og har en konsistens som myrer overtrukket med sand, ristet i olie.Basmati og jasmin-ris ved man hvad er, og det er jo dejlige ris.:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.