Naturris


Cache
 Share

Recommended Posts

Jeg har flere gang set naturris være nævnt og fænomenet faldt mig atter i øjnene mens jeg under fortæring af en omgang chili con carne med ris, læste hr. Storm's artikel "Cuts". :eatchicken:

Hvad er helt præcist naturris og hvor kan de evt. købes?

Jeg er fint tilfreds med Fakta's basmatiris, men er naturris så meget bedre - af den ene årsag eller den anden - at man bør overveje at skifte? Det er for pokker da ris der er tale om... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ved ikke om det er det der menes, men....

Jeg formastede mig i et øjebliks uligevægt til at købe en pose brune øko-ris. Jeg ved ikke om jeg gerne ville imponerede Pernille Rosenkrantz-Teil eller jeg var i en hippie-fase den dag, men jeg købte dem altså.

De smager af tapetklister og har en konsistens som myrer overtrukket med sand, ristet i olie.

Basmati og jasmin-ris ved man hvad er, og det er jo dejlige ris.:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share