Deluxe Posted March 10, 2004 Report Share Posted March 10, 2004 Nu har jeg normalt ikke problemer med at få skyllet alt muligt skod ned i gabet, men jeg går og undrer mig over, om der er nogle herinde som måske har lidt fif til hvordan jeg bedst muligt kan skjule smagen af Torskelever tran'en?Indtil videre har jeg taget mine sædvanlige:1)5 ml + æblejuice2)5 ml + Appelsinjuice3)5 ml + vand & CitronsaftDet virker ikke som om at en blanding med nogle former for juice kan skjule smagen, og stærk citronsaft var heller ikke det store hit.Det ér til at få ned, men hvis der var en mildere og mere behagelig måde at få det ned, vil jeg gerne høre andres råd? Kan normalt godt lide fisk, men der er liiige en tand for kraftig smag i denne :lol: :4george: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mettekp Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 :lol: :lol: :lol: haha... Hvad er det egentlig godt for??? Jg fik det meget da jeg var yngere.. Altsaa i 7 aars alderen..Jeg fik altid varmt te bagefter.. Mener at det faar smagen vaek.. Varmt vand kan ogsaa gore det, bare det er noget varmt flydene, saa skulle smagn gerne komme vaek.. Juice er ikke godt da ens mund i forvejen er "klaebelig"af torskelevertranen, og juice er mere klaebelig, hvilket vil sige at det "fedtlag" eller lag du har i hele munden bliver blandingen af juice og torskelevertranden..Haaber at det hjaelper.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deluxe Posted March 11, 2004 Author Report Share Posted March 11, 2004 Hvad man dog ikke gør for de essentielle fedtsyrer Ok, prøver med varmt vand, selvom jeg tror at den bliver ligeså funky. Nevermind. Hvis folk ikke kender særlig til det, må jeg bare fortsætte med at eksperimentere lidt eller snuppe det rent som jeg gjorde før.Tak for hjælpen alligevel :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hr.Kirchebrandt Posted March 11, 2004 Report Share Posted March 11, 2004 Nu har jeg normalt ikke problemer med at få skyllet alt muligt skod ned i gabet, men jeg går og undrer mig over, om der er nogle herinde som måske har lidt fif til hvordan jeg bedst muligt kan skjule smagen af Torskelever tran'en?Din smagssans er koblet sammen med din lugtesans. Hold dig for næsen når du drikker det, eller lugt til noget teatreeoil eller mint før du spiser det :) Hr. Kirchebrandt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Jeg troede (åbenbart fejlagtigt) at torskelevertran for længst var afløst af fiskeoliekapsler. Hvad kan levertran som fiskeolie i kapsler ikke kan? :confused2: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaeus Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Jeg troede (åbenbart fejlagtigt) at torskelevertran for længst var afløst af fiskeoliekapsler. Hvad kan levertran som fiskeolie i kapsler ikke kan? Supplere med A- og D-vitamin samt væsentlig flere miljø gifte og meget større mulighed for at olien tager skade ved oxydering. Skjules ofte ved at tilsætte citronsmag el. anden smag.At den indtages i flaske gør den typisk billigere og mulighed for at indtage større mængder. Mange har problemer med at tage mange kapsler. 15 store kapsler er der ikke mange som vil tage, men en skefuld olie har de ikke problemer med (mængdeindholdet er det samme). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Jeg troede (åbenbart fejlagtigt) at torskelevertran for længst var afløst af fiskeoliekapsler. Hvad kan levertran som fiskeolie i kapsler ikke kan? Supplere med A- og D-vitamin samt væsentlig flere miljø gifte og meget større mulighed for at olien tager skade ved oxydering. Skjules ofte ved at tilsætte citronsmag el. anden smag. Ved du hvad forskellen er på forarbejdningen mellem fiskeolie og levertran?Levertran er forbundet med store kogekar (tidligere), jeg ved ikke om det udvindes på samme måde mere. 'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antaeus Posted March 12, 2004 Report Share Posted March 12, 2004 Ved du hvad forskellen er på forarbejdningen mellem fiskeolie og levertran?Levertran er forbundet med store kogekar (tidligere), jeg ved ikke om det udvindes på samme måde mere. Nej jeg kender ikke de nærmere omstændigheder omkring forarbejdningen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted March 13, 2004 Report Share Posted March 13, 2004 Kold levertran med citrus smag er nemt nok at slamme som det er.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mail2john Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Levertran med citrus! Føj!Den almindelige fra apoteket er billigere samt (også) renset for tungmetaller og andet skidt!- For smagens skyld blander jeg med en god koldpresset, vegetabilsk olie, som tidsel- eller olivenolie!De't sq lige før det smager godt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.