CLO Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 Vedr. tilberedning af grøntsager, så prøv at dampe dem i mikro'en. Det rykker ! Sprøde, læktr & du bevarer flest mulige vitaminer :)CLO: ved du hvor mange vitaminer, der forsvinder fra grøntsager ved almindelig kogning? Jeg kan bedst lide når grønsagerne er møre, f.eks koger jeg blomkål i 13-15 min. Broccoli dog kun i 3-5 min. Rønne--> Nope, desværre ikke, jeg spiser dem bare............. B) Men du kan jo bare nuke dine grøntsager i den tid der passer dig i mikro'en. Det er lidt fedt ikke at skulle smide en gryde vand over, men bare skære dem ud, smide dem i bøtten & starte mikro'en :) Broccoli giver jeg 3-4 min alt efter hvor store buketterne er, så er der stadig bid i dem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Anders- Posted May 18, 2004 Report Share Posted May 18, 2004 broccoli mister en del af dets gode egenskaber ved tilberedning i mikrobølgeovn:Phenolic compound contents in edible parts of broccoli inflorescences after domestic cooking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEC Posted May 18, 2004 Author Report Share Posted May 18, 2004 >Jeanet1980Jeg har nu med interesse læst en del af de links du har lagt ind (og tak for dem :) )Men min kortfattede konklusion må være lidt i stil med det Hr.Kirchebrandt er ude i: De mængder en normal dansker (herunder mig) indtager Aspartam i, er uskadelige! Der er selvfølgelige mange måder at tolke div. resultater om Aspartam på. Men geenerelt har du da sikkert ret i at det kan være skadeligt i store mængder (men er der ikke meget der er det?) - så jeg tror nu stadig jeg trygt vil hælde en dåse Cola-Light i mig dagligt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.