Danmark-Sverige


jarvig13
 Share

Recommended Posts

  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vi er et så meget bedre hold en Sverige. Hvis Laursen og Henriksen holder niveau, så tror jeg ikke der er meget at komme efter. Svenskernes fløje kommer ikke meget i spil, da de bliver nødt til at dække Rommedahl og Grønkjær op (eller hvem det bliver). Derfor kommer Svenserne til at spille meget direkte på Henke og Zlatan, hvilket dog ikke er helt ufarligt, men de skal have flere meters forspring hvis du skal løbe fra Laursen.

Danskernes system, når det virker, er bare så pisse-overlegent at modstanderne skal være virkelig gode for at slå os. Og det er Svenskerne trods alt ikke.

- Og FY FOR PYFFER hvor bliver det spændende. :blink:

Edited by Torben F.
Link to comment
Share on other sites

Danmark vinder 2-0 på følgende opstilling

Sørensen

Helveg - Henriksen - Laursen - N. Jensen

Gravesen - C. Jensen - D. Jensen

Grønkjær - Tomasson - Jørgensen

Helt enig med Torben F. Hvis vores spil funker (og her er Gravensen/D. Jensen even til at balancerer deres offensive og defensive aktioner), så lægger vi pres på Sverige. Jeps Jønke og Ibratossen er skam farlige på kontraer. Men grundet vores fløjes pres vil Svensernes egen fløje ikke være med i forreste række ved disse kontraer, hvorfor Danmark næsten konstant vil have fire mand mod to svensere, når disse har kontraer. Det kan vi sagtens klare. ;) :bigsmile:

Men selvfølgelig kan kampen afgøres på en enkelt fejl eller en enkelt genialitet. Men ser vi bort fra disse, så tæsker vi dem sq. :devil::bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Har vi ikke een der kan erstatte Ebbe Sand ? synes det er lidt for vigtig en kamp til at have en fyr der endnu engang er i een af sine utallige kriser.

Faktisk piv enig!!! men hvem der skulle være har jeg ikke det fjerneste ide om.

Danmark er fattig på seriøse kraftige boksspillere, mangler en rigtig supermand wannabe med ego, attitude og hvad der hører en ægte angriber til :bigsmile:

Men Danmark slår da de de gule og blå

Link to comment
Share on other sites

Det er for sent at begynde at eksperimentere med at skifte Ebbe Sand ud nu. Desuden fylder han rigtigt meget og trækker min.1 forsvarsspiller til sig, så Jon Dahl og midtbanespillerne for mere plads. Men efter EM er tiden forbi for Sand på landsholdet. Så vil det nok være Peter Madsen der er den naturlige afløser. Desuden har Sand jo ikke fået alverden at arbejde med. Prøv at se hvor meget en angriber som Vieri brænder. Det er kun UHYRE få angribere der bare banker den ind hver gang. Henke fra Sverige er vist en af dem, det er også derfor han er så efterspurgt.

Men det Sand har manglet de sidste 2-3 år er evnen til selv at skabe en chance og score. Før i tiden synes jeg han garnede på ikke-chancer. Det er måske også den egenskab vi mangler.

Edited by Torben F.
Link to comment
Share on other sites

1 dag til braget. :bigsmile:

Så må hellere oprette en tråd til alle dem, der skal af med deres meninger om denne skæbnekamp for Danmark.

Er det ud med Danmark - eller er vi på vej mod en 92'er :bigsmile::devil::bigsmile:

De meninger må da oz godt have været over i poll'en ;)

Fitt....

Har vi ikke een der kan erstatte Ebbe Sand ? synes det er lidt for vigtig en kamp til at have en fyr der endnu engang er i een af sine utallige kriser.
Synes ik han skal erstattes. prøv at sætte en km tæller på de ben tjeck hans løbearbejde.... Næ de vi mangler er sgu en der kan give han nogle god eindlæg, og det kan rommedahl ihvertfald ik....

Giv ham beckhams indlæg så er han verdens bedste fordboldspiller ;)

Differ...

Faktisk piv enig!!! men hvem der skulle være har jeg ikke det fjerneste ide om.

Danmark er fattig på seriøse kraftige boksspillere, mangler en rigtig supermand wannabe med ego, attitude og hvad der hører en ægte angriber til 

JOn dahl skulle bare tage at spille chancen istedet for at smide sig fuldstændig overdrevet altid... Hvis han bliver fældet bliver han fældet, men så tag dog chancen :devil:

Link to comment
Share on other sites

Nå, hvordan skal vi spille i aften?

For mig at se, så virke det oplagt, hvordan vi skal spille.

Vi skal spille rimeligt offensivt - dvs. noget ala 1 halvleg mod Bulgarien.

Der flere grunde til dette.

Lad os dog lige først se på situationen. Hvis Italien sætter point til er Danmark videre ligegyldigt hvad. Så det er faktisk kun interessant at se på, hvad der sker hvis Italien vinder. I kender jo præmisserne her. Hvis Italien vinder så skal Danmark vinde eller spille 2-2, 3-3 osv.

Så faktum. Danmark skal score ligegyldigt hvad og scorer Sverige bare en gang så skal vi scorer mindst to gang.

Nu kan man selvfølgelig argumeterer for at vi klogt, voksent, modent prøver at fedtspille os til en 1-0 sejr. Sikke en væmmelig tanke. At gå efter dette er jo absurd. Danmark er et angrebshold. Skal vi ligepldudselig fedtspille? Nej. Og desuden: Skulle vi endelig spille os frem til 1-0 og herefter fedtspille, så ville intet jo være mere bittert end hvis Sverige så på bare en enkelt blottelse scorer til 1-1.

Nej, intet fedtspilleri. Vi kan godt tåle der i vores offensive spil rasler 1 eller 2 mål ind på Sørensen. Det vigtigste er nemlig at vi scorer - helst mindst to mål på vores offensive spil. Og scorer vi to mål, så skal Sverige scorer tre - og det tror vi ikke på, gør vi vel? B)

Link to comment
Share on other sites

Lidt info om den svenske startopstilling fra eb

De svenske landsholdstrænere Tommy Söderberg og Lasse Lagerbäck skifter voldsomt ud på den svenske midtbane til aftenens skæbneopgør mod Danmark i gruppe C.

Ihvertfald ifølge den svenske avis Aftonbladet.

Midtbaneterrieren Tobias Linderoth er spærret af karantæne efter to gule kort. Han erstattes af den tidligere AaB-spiller Anders Andersson, der nu slår sine folder i portugisiske Belenenses. Valget af løbestærke Andersson sker på bekostning af Johan Mjällby, der døjer med en mindre skade. En anden mulighed havde været at flytte Brøndbys Andreas Jakobsson op på midtbanen, men de svenske trænere vil åbenbart ikke ændre på det centrale forsvar, der har fungeret glimrende hidtil i turneringen.

Derudover må den teknisk begavede højrefløj Christian 'Chippen' Wilhelmsson og den offensive midtbanespiller Anders Svensson tage plads på bænken.

I stedet spiller Brøndbys Mattias Jonson og stortalentet Kim Källström fra start.

Både Wilhelmsson og Svensson skuffede i kampen mod Italien og der kom først rigtigt gang i det svenske spil, da netop Jonson og Källström blev sat på banen i anden halvleg.

Dermed er kun Frederik Ljungberg tilbage fra den midtbaneformation, der har været på banen for Sverige fra start i de to første puljekampe.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Peter Madsen skulle på banen istedet for Ebbe Sand. Han er teknisk bedre, han er begyndt at score mål for Bochum og han er altid klar til at lave noget uforudsigeligt.

Jarvig's opstilling ser nu ellers meget potent ud. Men når Jon Dahl løber tør for luft, så er det ind med Madsen!

Edit- Vi vinder naturligvis 1-0 ;)

Edited by Mr.Freeze
Link to comment
Share on other sites

Nu må I altså huske på at Ebbe udfører et sandt arbejdsraseri på banen... han skaber vitterlig meget plads for sine medspillere... ja han er angriber og ja han scorer for lidt mål men synes generelt at kritikken af ham herinde er for hård og uberettiget... til gengæld synes jeg også Peter Madsen burde få chancen... det er lidt svært at bevise noget når man ikke er på banen ;)

Link to comment
Share on other sites

Italien er jo kæmpe favoritter mod Bulgarien. Trappatoni har ikke engang snakket om at tabe den kamp. De har snakket om at Danmark og Sverige ikke må spille 2-2. Det resultat er jo kun interessant hvis Italien vinder. Ingen har regnet med Bulgarien, de er den glemte komponent i ligningen. Det er måske lidt af en fornæmelse mod bulgarsk fodbold. Jeg synes de har spillet godt og kommet frem til mange chancer, men har ikke haft det afgørende held.

Jeg tror på sejr til Italien på 2-1.

Danmark har været bedst i begge deres kampe men har ikke scoret. Sverige har i perioder været det bedste hold i deres kampe, men til gengæld har de scoret. Den danske defensiv er bedre end den svenske. Men det svenske angreb er bedre end det danske.

1-1 eller 1-0 til Danmark.

Link to comment
Share on other sites

Tror og håber på 2-1 til Danmark over Sverige!...

Og så kan det godt være jeg er helt ude i hampen, men jeg tror godt der kan være en spinkel chance for at Bulgarien kan drille italienerne. Rigtigt nok, de har intet at spille for men måske netop derfor vil de spille frigjort og forsøge, at give et sidste godt indtryk i turneringen. Ligesom vi så Rusland gøre det forleden mod Grækenland.

Hvis Italien ikke spiller bedre end hidtil og Bulgarien får et hurtigt mål, så tror jeg på 1-1 mellem BUL og ITA! B) Så er Danmark og Sverige videre og alle er glade! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share