GRÆKENLAND VANDT


P33T
 Share

Recommended Posts

Tror næsten ubetinget på at Portugal ta'r den søde revanche.

Grækenland er efter min mening ikke et hold der fortjener at stå i finalen, de spiller effektivt, men ikke seværdigt. Syndt at tjekkerne ikke ga' den gas gennem hele kampen, så skulle de nok ha' gået videre.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes ikke det var specielt fedt. De kampe hvor Grækenland har været med i har ikke været specielt ophidsende og det lover ikke godt for finalen. Men man kan åbenbart komme langt med godt defensivt organiseret spil.

Helt enig! Men Rehagel er nået langt ved at kopiere Richardos taktik fra 92. ;)

Link to comment
Share on other sites

Tja hvem ved måske gør grækerne det igen - de har jo slået Portugal en gang.

Hver eneste gang har de andre været favorit og alligevel har grækerne vundet (eller gjort det godt) - eneste undtagelse var mod russerne hvor de selv var storfavoritter.

Link to comment
Share on other sites

jesper T <---- VM?? Det var da et virkeligt dårligt VM, det vi havde sidste gang. Synes dog heller ikke denne slutrunde har været fantastisk. Der har været 1 stor play off kamp, og det var den mellem England og Portugal. Tjekkiet - Holland var naturligvis også god. Men som sagt, så synes jeg play offsne har været mindre gode indtil nu. Det kan også have noget at gøre med at flere af de store og seværdige hold er blevet slået ud :(

Link to comment
Share on other sites

Gad vide om det er en blivende tendens, at de store hold flopper ved EM og VM. Hvis man kigger på holdene spiller for spiller så burde de 3 bedste umiddelbart være:

Spanien

Frankrig

Italien

Alle 3 har det tilfældes at de alle blev slået ud hurtigt og ingen af dem nåede det niveau man kunne forvente af dem. Det eneste hold der spillede noget nær det forventede niveau var Italien i første halvleg mod Sverige. Men hvorfor er det gået galt???

Jeg har selv en teori om at det at spille i en storklub, med dertil hørende kampe trætter så meget at landsholdet kommer i anden række. Det kunne især ses på Real Madrid spillerne som slet ikke har fundet formen i denne turnering, på nær lige Figo som endelig spillede op til niveau i semifinalen (han var 4 kampe om at finde formen).

Til dette vil nogen nok indvende at Portugal heller ikke burde have klaret sig godt og hertil kan jeg kun svare Portugal's stamme består af spillere fra den hjemmelige liga hvor topklubberne ikke bliver presset så meget som fx Spanien og Italien. Samtidig har Rui Costa (AC Milan) og Figo (Real Madrid) ikke spillet stabilt for holdet under EM.

Hvis man ser på EM's store spillere har de ikke været så pressede kampmæssigt i år.

Milan Baros (Har været skadet det meste af året og derfor ikke fået så mange kampe i år)

Jon Dahl (Blevet skiftet ud og ind jævnligt på Milan's hold og startede sæsonen som decideret bænkevarmer)

Ronaldo (Har fået den nødvendige pause i Man. U, han har ikke spillet alle kampene)

Nedved (blev i denne sæson sendt på ferie grundet træthed gad vide om ferien har hjulpet ham til EM)

Rooney (Spiller ikke for en storklub).

Det var ihvertfald mit bud hvorfor storholdene ikke klarede sig så godt, hvad mener i??????

Link to comment
Share on other sites

Enig i at de mange kampe helt klart har trættet spillerne og det er nok også en af grundene.

En anden grund kunne også være at spillerne har fået mere og mere tendens til stjerne nykker især de store stjerner. Dette gør vel at de ikke kan klare den modgang de får og det bliver forværret yderligere af de tårnhøje forventninger der er stillet til dem.

Se bare på Frankrig med den interne krig der pludselig er opstået. Hvis et hold ikke har det godt internt i truppen så vil det i 90% af tilfældene heller ikke spille godt i deres kampe. Hvis Frankrig har oplevet lidt modstand i starten ( godt nok vandt de deres kampe men mange af deres profiler leverede ikke varen og det har nok gået dem på ) så begynder sådan noget internt pjat og så spiller man bare ikke optimalt sådan er det bare.

Dette vil gøre at deres spil bliver mere indivuelt præget og de vil ikke arbejde sammen som et hold, tænk bare tilbage på Frankrig der vandt EM og VM de spillede sgu godt sammen plus de havde indivualister men se bare dette EM der har de jo spillet som et serie6 hold der skulle spille sammen for første gang.

Lur mig om der ikke også har været samme problem i andre lande men de har bare kunne gå stille med dørene.

Derudover er der den med at man kan undervurdere sine modstander og det har især Grækenland levet højt på. Man kan ligeså godt indse at man kan ikke gå ind og spille lalle fodbold og slå de dårlige hold for de bliver bedre og bedre organiseret og ved godt de skal stå godt i forsvaret og satse på kontra. Tror ihvertfald det er noget de små har levet godt på.

Ellers er der også den faktor der hedder held og nogen af holdene har bare ikke haft heldet med sig må man sige. Tag Italien selvfølgelig var det fedt de røg ud, men tager man deres kampe har de været uheldige. Mod Danmark var de heldige med ikke at tabe så det var skam fint nok. Men mod Sverige får de uafgjort ved at svenskerne laver et heldigt mål til sidst, samt DK Sverige var det også uheldigt for dem at svenskerne får udlignet til sidst.

Spanien slog planlagt Rusland, men var uheldig kun at få uafgjort mod grækerne i en kamp man ellers burde have vundet, grækerne havde godt nok slået Portugal, men det havde Spanien vel regnet som en enlig svale hvorefter man regnede med at Grækenland skulle agere prügelknabe men Spanien kunne bare ikke låse op for deres forsvar og det gik de ned på. Mod Portugal kan man så sige at de ikke leverede varen.

Frankrig vandt som sagt gruppespillet overbevisende hvis man kigger på deres point men de har tilgengæld været bagud i to af deres kampe ( kan ikke lige huske med Kroatien ) samt holdet stjerner ikke spillede overbevisende og allerede her har visse personer nok begyndt at skumle lidt i krogene og bragt holdets moral ned. Mod grækerne sker der så det at man har chancerne men man kan bare ikke score og når det sker bliver man mere og mere frustreret hvorefter grækerne scoret et heldigt mål til sidst.

Den største faktor er nok stadig den med de trætte spillere men også held samt det faktum at der ikke findes såkaldte walkover kampe længere har nok også spillet ind.

Angående walkovers tror jeg problemet er at mange af de ældre spillere vi ser i dag har været med den gang der var såkaldte walkover kampe og den mentalitet har de stadig hvor man f.eks. ser Grækenland som en lilleput nation og derfor undervurdere dem kolosalt. De yngre spillere er derimod vokset op med at man ved at alle kampe er svære.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share