Silenced Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Hvis nu jeg grovblender noget havregryn, hvor meget ødelægger jeg så havregrynen???Jeg tænker på at grovblende det og bruge det i frikadeller blandt andet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Granhof Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Umiddelbart ville jeg ikke mene du ødelægger grynene, andet end de cføli bliver en hel del mindre Men selve ernæringsindholdet er det samme, er jeg ret sikker på :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krea Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Den eneste forskel er at blenderen gør det arbejde tænderne skulle have gjort. Næringsindholdet ændrer sig ikke når du blender dem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 nice nok.. Så kan jeg slippe for hvedemel i mine deller, og andet bagværk..heheBliver sjovt at prøve og lave kage med havregryn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newguyintown Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ved ik om jeg skal starte en ny tråd men here it goes!Er det ikke noget med at man ik skal spise havregryn om morgenen f.eks da det indeholder MANGE kulhydrater .... hvis altså man vil tabe sig? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus J Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 (edited) ved ik om jeg skal starte en ny tråd men here it goes!Er det ikke noget med at man ik skal spise havregryn om morgenen f.eks da det indeholder MANGE kulhydrater .... hvis altså man vil tabe sig?Nej. Havregryn er et ganske udmærket valg. Og hvad skulle være så farligt ved de forfærdelige kulhydrater...? Folk burde ikke lade sig styre af mode-fænomener - slet ikke hvad angår kost.- Claus Edited July 21, 2004 by Claus J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newguyintown Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Tak for det hurtige svar!Gælder det samme for rugbrød? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus J Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Tak for det hurtige svar!Gælder det samme for rugbrød? Det vil jeg mene. Derudover skal du heller ikke lade dig skræmme blot der er mere end 3 g fedt/100 g. Er der mindre, kan det være ret tørt... Vi taler om så små mængder, at det ikke har den store praktiske betydning. Det handler om balance. Over dagen, måneden, året, årene. - Claus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 Du skal jo også have noget fedt.. Det er jo groft sagt næsten ligemeget hvad du stopper i hovedet, bare du holder dig under dit ligevægtsindtag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panda Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 ved ik om jeg skal starte en ny tråd men here it goes!Er det ikke noget med at man ik skal spise havregryn om morgenen f.eks da det indeholder MANGE kulhydrater .... hvis altså man vil tabe sig?Havregryn, rugbrød m.m. er grove/ langsomme kulhydrater, som mætter godt og længe fordi de indeholder mange kostfibre. Og derfor en god ingrediens i en sund (slanke-)kost.Der er ingen grund til at skære ned på kulhydrater over én kam når du vil tabe dig. Men god mening i at skære kraftigt ned på de hurtige kulhydrater: Hvidt brød, slik, bolsjer, sodavand o.l., fordi de indeholder mange kalorier, mætter dårligt og sender dit blodsukker på rutsjetur.mvh. Eva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Jeg tænker på at grovblende det og bruge det i frikadeller blandt andet Når man bruger det i frikadeller, skal det så anvendes i samme mængde som man ville have anvendt mel...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 I stedet for at grovblende dem... så lad dem trække væde fra æg og mælk før du blander dem i farsen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 21, 2004 Author Report Share Posted July 21, 2004 I stedet for at grovblende dem... så lad dem trække væde fra æg og mælk før du blander dem i farsen :) Vil prøve Angel.. Det lyder som en majt majt go ide ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cervantes Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Havregryn er genialt - elsker dem!Hvis folk har gode opskrifter baseret på havregyn må de gerne komme med dem!Bonus info: Havre er god styrkelse af seksualfunktioner! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Bonus info: Havre er god styrkelse af seksualfunktioner! Kunne være interessant at få uddbybet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mette_73 Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 Bonus info: Havre er god styrkelse af seksualfunktioner! Kunne være interessant at få uddbybet... Hmm...hvad bunder den interesse i <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted July 21, 2004 Report Share Posted July 21, 2004 (edited) Bonus info: Havre er god styrkelse af seksualfunktioner! Kunne være interessant at få uddbybet... Hmm...hvad bunder den interesse i <_< En strengt interlektuel undren... Edited July 21, 2004 by Torben F. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 Havregryn er genialt - elsker dem!Hvis folk har gode opskrifter baseret på havregyn må de gerne komme med dem!Bonus info: Havre er god styrkelse af seksualfunktioner! Skal nok sige om mine frikadeller blivre goe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropy Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Kunne være interessant at få uddbybet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 jeg syntes det virker godt at lave en fars med køb, gg, mælk og fint hakede løg og hvidløg, og så blande havregrynene i, hele. lade dem "trække i farsen i løleskab", røre igen, tilsætte flere hvis dejen stadig er for lind og så kyle dem i ovnen. Det giver nogen lidt mere "grove" frikadeller som jeg er ret glade for. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 Hvis nu jeg grovblender noget havregryn, hvor meget ødelægger jeg så havregrynen???Jeg tænker på at grovblende det og bruge det i frikadeller blandt andet Der går lidt vitaminer og mineraler til ved findeling og iltning, men som der er sagt er indholdet af makronæringstoffer det samme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenced Posted July 25, 2004 Author Report Share Posted July 25, 2004 Hvis nu jeg grovblender noget havregryn, hvor meget ødelægger jeg så havregrynen???Jeg tænker på at grovblende det og bruge det i frikadeller blandt andetDer går lidt vitaminer og mineraler til ved findeling og iltning, men som der er sagt er indholdet af makronæringstoffer det samme. Gør ikke så meget, det meste vitamin osv får jeg kunstigt hehe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cervantes Posted July 25, 2004 Report Share Posted July 25, 2004 jeg syntes det virker godt at lave en fars med køb, gg, mælk og fint hakede løg og hvidløg, og så blande havregrynene i, hele. lade dem "trække i farsen i løleskab", røre igen, tilsætte flere hvis dejen stadig er for lind og så kyle dem i ovnen. Det giver nogen lidt mere "grove" frikadeller som jeg er ret glade for. Det lyder sq godt - det må man da helt klart afprøve! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.