Scorpio Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Min gamle mor putter altid rugbrød i køleskabet, da hun siger at så holdet det længere.Jeg har selv funderet over om brødet ikke bliver mere tørt af at stå i køleskabet, da det vel kan indeholde mindre fugt ved 5 grader end ved 18 grader - og at det er derfor man opbevarer det i en brødkasse eller i et (ikke køle-)skab.Men: hvad holder brødet mest frisk - køleren eller køkkenbordet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mette_73 Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 De kloge hoveder anbefaler at man ikke putter rugbrødet i køleskabet, da det bliver mere tørt af det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stubbe Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Ja, IKKE i køleskab. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightbringer Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 tilgengæld mugner det ikke sådan lige hvis man lægger det i køleren. Men ja det bliver hurtigt noget tørt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahj Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 Når det er meget varmt i vejret kan jeg godt finde på at putte rugbrød i køleskabet, da det ellers mugner hurtigere end jeg kan spise det. Men det medfører altså en betydelig forringelse af kvaliteten. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EggFace Posted August 29, 2004 Report Share Posted August 29, 2004 For nu at tilføje noget til emnet, så kan man også fryse rugbrød, hvis man ikke kan nå at spise de 3 pakker, der lige var på tilbud.Men det er nok ikke særligt aktuelt, nu skal alle jo snart til at bulke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted August 30, 2004 Author Report Share Posted August 30, 2004 Ok, takker for svarene! Tænkte nok, at brødkassen vandt ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apocalypse Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 I forbindelse med spisning af halvgammelt / tørt rugbrød kan jeg anbefale at riste det på brødristeren. Det giver en ret god smag og brødet virker helt friskt. Det er et ofte brugt trick her på mit kollegiekøkken :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morten D Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ...eller 10 sekunder i mikroovnen. Det bliver ikke just sprødt, men selv de tørreste gamle beskøjter bliver let fugtige som nybagt brød. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted August 30, 2004 Author Report Share Posted August 30, 2004 Brødristeren bruger jeg også selv, men mikroovn? Den var ny.. hmm - det kunne være man skulle prøve det :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
venaN Posted August 30, 2004 Report Share Posted August 30, 2004 ...eller 10 sekunder i mikroovnen. Det bliver ikke just sprødt, men selv de tørreste gamle beskøjter bliver let fugtige som nybagt brød. hvis brødet er for tørt, hjælper mikroen ikke, har jeg da erfaret, det bliver hårdt og ulækkert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jørgen L Posted September 11, 2004 Report Share Posted September 11, 2004 Og hvis det er "skivet", skal pakken stå op. (Så skiverne ligger oven på hinanden, forstås) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEC Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Og hvis det er "skivet", skal pakken stå op. (Så skiverne ligger oven på hinanden, forstås) Hvilken betydning har det på brødet...? - Holder det bedre af den grund eller...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.