Entropy Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Er der nogen som har et alternativ til smør? Mit rugbrød bliver lidt for tørt når der kun er brød og kyllingepålæg .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
intervention33 Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Er der nogen som har et alternativ til smør? Mit rugbrød bliver lidt for tørt når der kun er brød og kyllingepålæg ..<{POST_SNAPBACK}>---------------------------------------------------------------------------------------Smør er i moderate mænder fremhævet,som et yderst "sundt" ærningsstof,så put du bare lidt smør på brødet.Ligesom amerikanske undersøgelser(lawson), behøver vi kun ca.1++ rent protein os der træner 16 timer+.Smør indenholder itrtter og idener smøt virker effettift mod kræft og lign(Anderson).Men holdt dig til små mængder!Hilsen Mads Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EggFace Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 Er der nogen som har et alternativ til smør? Mit rugbrød bliver lidt for tørt når der kun er brød og kyllingepålæg ..Et oplagt alternativ er vel minarine?Du kan også overveje at bruge hytteost. En grovbolle med hytteost, kalkunpålæg og tomat er i hvert fald nam-nam, kan sikkert også bruges med succes på rugbrød. Hvis dit rugbrød er meget tørt, så kig dig om efter noget andet, man kan godt få brød med god energifordeling, uden at det bliver knækbrød. Hvis der så er 1% mere fedt i, vælter det nok ikke regnskabet. Måske føler du slet ikke behov for at finde en smør-erstatning, hvis du finder noget rigtigt friskt, saftigt rugbrød. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas Posted January 10, 2005 Report Share Posted January 10, 2005 (edited) Er der nogen som har et alternativ til smør? Mit rugbrød bliver lidt for tørt når der kun er brød og kyllingepålæg ..<{POST_SNAPBACK}>Jeg kan godt lide smør - det kan de fleste hvist....Synes personligt jeg har prøvet alskens alternativer. Men det smager så hæsligt at jeg heller vil undvære noget på brødet.Kæærgården er også delvist lavet på smør og findes i små pakker på ca. 8-10gr. stykket (såvidt jeg husker). Det er en nem - men ikke den billigste måde at holde hånd i hanke med dit daglige smørforbrug-budget ikke overskrides. En sådan lille pakke smør kan nemt række "langt" hvis man vil Hvis der så er 1% mere fedt i, vælter det nok ikke regnskabet. Måske føler du slet ikke behov for at finde en smør-erstatning, hvis du finder noget rigtigt friskt, saftigt rugbrød.enig, et godt rugbrød kan spises uden smør. Edited January 10, 2005 by sas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haggis Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Der findes efterhånden et utal af "lette" smøreoste som fungerer udemærket som "klister - min egen favorit i øjeblikket er remoulade lavet af finthakket "picalilly" og fedtfri mayonnaise eller fromage frais.Har du råd kan du jo altid bruge Benecol, det skulle have en rigtig god fedtsammensætning.Hyg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Projekt Smørhul Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Hej. Efter min mening kan en lille mængde smør godt indgå i en sund kost. Men hvis du bruger større mængder fedtstof på brødet, vil det nok være sundere at vælge en margarine. Idag indeholder flere (eller alle ?) margariner kun lidt eller intet transfedtsyrer.Personligt bryder jeg mig dog ikke om de kunstige margariner. Et mere naturligt valg vil være et blandingsprodukt som Kærgården eller Kløverblomst. Så vidt jeg kan vurdere, har Kløverblomst en lidt "sundere" fedtsyresammensætning end Kærgården.Jeg er i øjeblikket i kontakt med blandt andet Arla. Jeg har en ide til et blandingsprodukt med 80 % fedt. Fedtdelen skal bestå af 50 % smør/fløde og 50 % uhærdet rapsolie. Et sådan blandingsprodukt vil være en lille smule "sundere" en Kløverblomst. Desværre synes Arla ikke om min ide.KLØVERBLOMST er godt, synes jeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackmoore Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Jeg bruger en 9% smøreost... smager forrygende!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henning Friis Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 LÄTTA Minarine er fint, hvis man bare skal have noget klister på ens rugbrød. Det indeholder kun 40% fedt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slettet bruger Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Vend dig til ikke at spise smør på. Synes det er mærkeligt at komme smør på rugbrød, det smager forfærdeligt IMHO. Og er pointesløst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dines Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 Helt enig med Doc.Hvis dit rugbrød er meget tørt, så kig dig om efter noget andet, man kan godt få brød med god energifordeling, uden at det bliver knækbrød. Hvis der så er 1% mere fedt i, vælter det nok ikke regnskabet. Måske føler du slet ikke behov for at finde en smør-erstatning, hvis du finder noget rigtigt friskt, saftigt rugbrød.Også enig i at det er unødvendigt med smør til godt rugbrød, men du behøver ikke tænke særligt meget over fedt% i rugbrød, da fedtet kommer fra kernerne i rugbrødet, og de bliver ikke nedbrudt. Så fedtet ryger hele vejen igennem dit system uden at blive optaget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabowdinho Posted February 23, 2005 Report Share Posted February 23, 2005 miracel whip :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.