djobo Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 jeg har undret mig lidt over alle de gode råd om ikke at spise produkter med mel i f.eks pasta, ris, kartofler, brød.. ehm? hvad lever man så af :|? kom med nogle gode bud på hvad i spiser når i lige står i køkkenet og skal lave mad, hvad erstatter i med?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonNiklas Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 OPSKRIFTER!, Læg dem her, del med alle andre Niklas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.B Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 ikke at jeg gør det selv, men alle former for grønsager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djobo Posted March 7, 2005 Author Report Share Posted March 7, 2005 argh mente ikke at jeg ville have en hel kogebog med opskrifter hehe... men f.eks når i står i køkkenet og skal lave en frokost... hvad så ? intet brød jo.. ren pålæg?! og forresten syntes jeg der er mel i mange af de opskrifter der. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djobo Posted March 7, 2005 Author Report Share Posted March 7, 2005 ikke at jeg gør det selv, men alle former for grønsager<{POST_SNAPBACK}>Min mor er vegetar og da det hovedsageligt består af pasta/eller andet + grøntsager ville det ikke være topnice at erstatte pasta med grøntsager :D! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropy Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Er det skadeligt hvis man slet ikke spiser ris / pasta / kartofler, altså udover at man så sikkert ville få et relativt lavt antal kulhydrater. Men hvis man spiste nok kylling og grøntsager ville det så være forsvarligt rent sundheds mæssigt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ugh Togoth Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 Jeg har lige frådet 200 gram kyllingefilet, 250 gram pasta og en masse ketchup som natmad. MUMS!Har dog også næsten lige været ovre at træne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Anders- Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 jeg har undret mig lidt over alle de gode råd om ikke at spise produkter med mel i f.eks pasta, ris, kartofler, brød.. ehm?det er ikke gode råd. Det er tåbelige råd. Hvad skulle argumentet dog være for ikke at spise nævnte kostemner ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropy Posted March 7, 2005 Report Share Posted March 7, 2005 jeg har undret mig lidt over alle de gode råd om ikke at spise produkter med mel i f.eks pasta, ris, kartofler, brød.. ehm?det er ikke gode råd. Det er tåbelige råd. Hvad skulle argumentet dog være for ikke at spise nævnte kostemner ?<{POST_SNAPBACK}>vægt tab? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapZap Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Æd noget kød... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smukke Arne Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 jeg har undret mig lidt over alle de gode råd om ikke at spise produkter med mel i f.eks pasta, ris, kartofler, brød.. ehm? hvad lever man så af :|? kom med nogle gode bud på hvad i spiser når i lige står i køkkenet og skal lave mad, hvad erstatter i med??<{POST_SNAPBACK}>Det lyder jo i høj grad som Atkins kurens gode råd...Hvis du prøver at søge på Atkins her i forummet - tror jeg du vil finde at langt de fleste ikke har meget at godt sige om den kur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Alt med måde.Der er intet i vejen med ris, pasta, kartofler og hvidt brød, hvis du ikke er "bange" for kulhydrater. Problemet med disse kostemner er, at der er en del kulhydrater, og dermd kcal., i dem og derfor er de ikke optimale, hvis du cutter. Hvis du gainer/bulker er de nærmest optimale.Generelt er der ikke mange fødevare du helt skal undgå. Spis varieret og afhængig af, hvad du forsøger at opnå, læg mere vægt på f.eks. grønsager og kød eller pasta og kød.Iøvrigt er rugbrød med mange kerner også et godt kostemne under cutting. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Anders- Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 vægt tab?aha så mel er altså nu på mode for at være det onde i vægttabssammenhæng ? javel - her gik jeg og troede det var kalorier der var afgørende Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1kz0r Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 I skrivende stund er jeg igang med første 1l. 2 studenter brø` og 2 romkugler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMotta Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 I skrivende stund er jeg igang med første 1l. 2 studenter brø` og 2 romkugler<{POST_SNAPBACK}>Det går lige i GUNZ' . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1kz0r Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 I skrivende stund er jeg igang med første 1l. 2 studenter brø` og 2 romkugler<{POST_SNAPBACK}>Det går lige i GUNZ' . <{POST_SNAPBACK}>Kakao`en er for lige at fylde depoterne igen, romkulgerne giver 10 kg på toppen i squat og dødløft og studenter brødene går lige i bænken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.