Differ Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Sad og læste en tråd på BH omkring pasta med 60% protein.Kunne godt tænke mig at vide om der er nogle herinde der har prøvet det? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totti Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 Det var dyrt!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Differ Posted May 26, 2005 Author Report Share Posted May 26, 2005 Det var dyrt!!! <{POST_SNAPBACK}>Ja sindsygt dyrt!Nu er jeg ikke den store ernærings-ekspert, men kvaliteten af den tilsattte protein kunne være sjovt at vide lidt omkring Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina;-) Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 :4mewantfood: Hvordan mon det smager?...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse B Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 A propos, er der nogen der ved, hvor man køber grovpasta, fuldkornspasta eller hvad det nu hedder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobleza Posted May 26, 2005 Report Share Posted May 26, 2005 A propos, er der nogen der ved, hvor man køber grovpasta, fuldkornspasta eller hvad det nu hedder?<{POST_SNAPBACK}>Jeg ved, at man i hvert fald kan få fuldkornspasta i Irma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted May 27, 2005 Report Share Posted May 27, 2005 A propos, er der nogen der ved, hvor man køber grovpasta, fuldkornspasta eller hvad det nu hedder?<{POST_SNAPBACK}>Du kan få FULDKORNSPASTA i stort set alle velassorterede supermarkeder. Føtex, Bilka, Kvickly m.fl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuglen Posted May 28, 2005 Report Share Posted May 28, 2005 det pasta i snakker om med 60% protein hedder pastamax. det koster 80kr for 400g. hvilket faktisk ikke er dyrt hvis du sammenligner med at du skal have den samme mængde protein gennem kød.det smager som alm. pasta. et godt tip er at smide en oksekøds/grøntsags boullion terning i vandet og koge den sammen med.. det giver kanon smag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkel leicht Posted May 29, 2005 Report Share Posted May 29, 2005 og hvor monstro kan man købe dette vidunder pasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapZap Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 og hvor monstro kan man købe dette vidunder pasta <{POST_SNAPBACK}>Tjaa... hvis man nu læser hele tråden vil man helt automatisk opdage at der faktisk er nogle bud/forslag til hvor man kan købe det Se f.eks Nobleza's svar hvor der står Irma..you know?!Jeg elsker at lege moderator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moig Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Tror nu at det pasta der blev henvist til som vidunderpastaet var det med det høje proteininhold, hvorimod de butikker der bliver henvist til længere oppe i tråden er forhandlere af FULDKORNSpasta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaMotta Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Søren W Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 det pasta i snakker om med 60% protein hedder pastamax. det koster 80kr for 400g. hvilket faktisk ikke er dyrt hvis du sammenligner med at du skal have den samme mængde protein gennem kød.det smager som alm. pasta. et godt tip er at smide en oksekøds/grøntsags boullion terning i vandet og koge den sammen med.. det giver kanon smag.<{POST_SNAPBACK}>Det er da sindssygt dyrt, ville du også give 80kr for 400 gram kød, hvis der ikke var tale om en god bøf? Nu skal det pludselig koste 40kr alene for pastaen i et måltid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prehn Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Søren W....jeg tror det er ment sådan at hvis de skulle få ligeså meget protein. Der er jo ikke 60% protein i oksekød, nok nærmere 20, men når det er sagt, så er det dyrt alligevel. lad os tage et regnskab og finde ud af hvor mange g protein man får for 1 krone. Det bliver for pastaens vedkommende: (400*0,6)/80 = 3. for kødets vedkommende: (800*0,2)/40 = 4Altså er kødet en bedre forretning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkel leicht Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 noget nyt og smart har som regel altid en stor start pris. Men mon ikke den falder om nogen måneder eller mere. Synes ellers ideen er genial, og hvis jeg havde penge til det stod den på protein pasta hver aften Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropy Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 noget nyt og smart har som regel altid en stor start pris. Men mon ikke den falder om nogen måneder eller mere. Synes ellers ideen er genial, og hvis jeg havde penge til det stod den på protein pasta hver aften <{POST_SNAPBACK}>Kan man ikke lave sin egen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkel leicht Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Tror det er vanskeligt selv at lave, men prøv da ville da være bedst hvis man selv kunne :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ill Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 Det bliver solgt hos Vægtvogterne eller noget i den stil, min vens kæreste som har prøvet alt fra piller til grøn te for at tabe sig har det derhjemme. Og det smager sq af lort har jeg hørt, men jeg spiser jo alt så måske. Alt for dyrt tho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZapZap Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 noget nyt og smart har som regel altid en stor start pris. Men mon ikke den falder om nogen måneder eller mere. Synes ellers ideen er genial, og hvis jeg havde penge til det stod den på protein pasta hver aften <{POST_SNAPBACK}>Kan man ikke lave sin egen?<{POST_SNAPBACK}>Tjaa.... det skulle der vel ikke være noget i vejen for. Hvis man har en pastamaskine (og kan finde ud af at bruge den) kan man da bare smide noget protein pulver (eller noget) i...hvor nemt kan det være :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina;-) Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 (edited) Proteinpastaen....smager okey, hvis man koger den i grøntsagsbouillon og putter et par skefulde pesto på. De er bare lidt grynet i konsistensen. Det er ikke godt hvis man har overkogt den - been there done that -og det blev ikke så vellykket.Tror dog ikke jeg ville kunne spise mere end 150-200g og nok heller ikke alt for ofte.... - Alt i alt en tilpas-ok oplevelse. MEN... jeg ville nok ikke servere det til mine gæster ved et middagsselskab. De ville ikke helt værdisætte pastaen og dens ja ernæringsrigtige egenskaber.... Har tænkt mig at forsøge mig med at lave en lækker fyldig og krydet tomatsovs til....:4thumbup: Edited June 11, 2005 by Femina;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Differ Posted June 11, 2005 Author Report Share Posted June 11, 2005 Proteinpastaen....smager okey, hvis man koger den i grøntsagsbouillon og putter et par skefulde pesto på. De er bare lidt grynet i konsistensen. Det er ikke godt hvis man har overkogt den - been there done that -og det blev ikke så vellykket.Tror dog ikke jeg ville kunne spise mere end 150-200g og nok heller ikke alt for ofte.... - Alt i alt en tilpas-ok oplevelse. MEN... jeg ville nok ikke servere det til mine gæster ved et middagsselskab. De ville ikke helt værdisætte pastaen og dens ja ernæringsrigtige egenskaber.... Har tænkt mig at forsøge mig med at lave en lækker fyldig og krydet tomatsovs til....:4thumbup:<{POST_SNAPBACK}>Syntes helt klart du skal lave en MOL middag og invitere os på Pasta med lækker fyldig og krydet tomatsovs :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina;-) Posted June 11, 2005 Report Share Posted June 11, 2005 (edited) He he he.....ja, I ville nok være den eneste målgruppe jeg kan få øje på, som gad spise det...(Prisen er dog ind til videre lidt for krydret - må håbe på at efterspørgelsen stiger).....Proteinpastaen....smager okey, hvis man koger den i grøntsagsbouillon og putter et par skefulde pesto på. De er bare lidt grynet i konsistensen. Det er ikke godt hvis man har overkogt den - been there done that -og det blev ikke så vellykket.Tror dog ikke jeg ville kunne spise mere end 150-200g og nok heller ikke alt for ofte.... - Alt i alt en tilpas-ok oplevelse. MEN... jeg ville nok ikke servere det til mine gæster ved et middagsselskab. De ville ikke helt værdisætte pastaen og dens ja ernæringsrigtige egenskaber.... Har tænkt mig at forsøge mig med at lave en lækker fyldig og krydet tomatsovs til....:4thumbup:<{POST_SNAPBACK}>Syntes helt klart du skal lave en MOL middag og invitere os på Pasta med lækker fyldig og krydet tomatsovs :4mewantfood:<{POST_SNAPBACK}> Edited June 12, 2005 by Femina;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totti Posted June 12, 2005 Report Share Posted June 12, 2005 He he he.....ja, I ville nok være den eneste målgruppe jeg kan få øje på, som gad spise det...(Prisen er dog ind til videre lidt for krydret - må håbe på at efterspørgelsen stiger).....Proteinpastaen....smager okey, hvis man koger den i grøntsagsbouillon og putter et par skefulde pesto på. De er bare lidt grynet i konsistensen. Det er ikke godt hvis man har overkogt den - been there done that -og det blev ikke så vellykket.Tror dog ikke jeg ville kunne spise mere end 150-200g og nok heller ikke alt for ofte.... - Alt i alt en tilpas-ok oplevelse. MEN... jeg ville nok ikke servere det til mine gæster ved et middagsselskab. De ville ikke helt værdisætte pastaen og dens ja ernæringsrigtige egenskaber.... Har tænkt mig at forsøge mig med at lave en lækker fyldig og krydet tomatsovs til....:4thumbup:<{POST_SNAPBACK}>Syntes helt klart du skal lave en MOL middag og invitere os på Pasta med lækker fyldig og krydet tomatsovs :4mewantfood:<{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}>Du mener vel udbuddet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina;-) Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Du mener vel udbuddet? Ja men det hænger jo sammen. Hvis efterspørgelsen stiger, gør udbuddet ofte også....:-) Hvis flere almindelige forbrugere fik øjnene op for det, og flere blade og annoncer gad reklamere for det, så vidste almindelige ikke-MOL-folk også hvad proteinpasta kunne give dem! Eks. skulle jeg her i weekenden lige fortælle lidt om det til min veninde, som er vegetar (har mange vegetarveninder faktisk ) og da proteinpastaen er lavet på sojaprotein, var hun meget nysgerrig efte at prøvesmage det! :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totti Posted June 13, 2005 Report Share Posted June 13, 2005 Du mener vel udbuddet? Ja men det hænger jo sammen. Hvis efterspørgelsen stiger, gør udbuddet ofte også....:-) Hvis flere almindelige forbrugere fik øjnene op for det, og flere blade og annoncer gad reklamere for det, så vidste almindelige ikke-MOL-folk også hvad proteinpasta kunne give dem! Eks. skulle jeg her i weekenden lige fortælle lidt om det til min veninde, som er vegetar (har mange vegetarveninder faktisk ) og da proteinpastaen er lavet på sojaprotein, var hun meget nysgerrig efte at prøvesmage det! :4mewantfood:<{POST_SNAPBACK}>Ja det kan godt være, men det er udbuddet der sænkerprisen.En øget efterspørgsel vil faktisk på kort sigt forårsage prisstigninger Jeg kunne virkelig ikke leve som vegetar. Man kan da ikke blive mæt uden kød Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.