ang. du er hvad du spiser


Jørgensen
 Share

Recommended Posts

Er der egentlig nogen der har en forklaring på den syre/base teori? Hvad går den ud på og hvad er den baseret på? Kunne godt tænke mig at læse den bog.....

Meget kort fortalt så er alle fødevarer inddelt i enten syre eller base. Det er så meningen at man skal have 2/3 base og 1/3 syre i sin kost. Hvis man så indtager for meget syreholdigt (som alle overvægtige åbenbart gør), så øger kroppen sin volumen for at kunne modsvare den lave ph værdi.

(Det er noget jeg har set i et afsnit af programmet, hvor hun forklarede den "videnskabelige" forklaring på hendes arbejde)

Link to comment
Share on other sites

Meget kort fortalt så er alle fødevarer inddelt i enten syre eller base. Det er så meningen at man skal have 2/3 base og 1/3 syre i sin kost. Hvis man så indtager for meget syreholdigt (som alle overvægtige åbenbart gør), så øger kroppen sin volumen for at kunne modsvare den lave ph værdi.

(Det er noget jeg har set i et afsnit af programmet, hvor hun forklarede den "videnskabelige" forklaring på hendes arbejde)

Jo tak det har jeg også læst....!!

Det jeg spurtge om hvad hvor kommer det fra? hvad er argumenterne for syre/baser? hvordan skulle de opstå? hvad er effekten af dem? osvosvosv....

Det er jo rablende sindsygt at tro at man kan ændre pH væsentligt i kroppen uden at man dør !!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share