Hvordan med mine knæ?


toma213
 Share

Recommended Posts

hej jeg er en ung fyr på 16 år som lige har tabt mig 21 kilo... er gået fra 122,6 til 101,6... jeg mangler stadig 11,6 da jeg gerne vil ramme de 90... har længe tænkt på at begynde med at løbe, men har fået at vide at jeg bare vil ødelægge mine knæ ved d... kan mine knæ holde til det? er der nogle specielle købesko for lidt tunge fyre? håber i kan hjælpe mig---- :cooldance:

Link to comment
Share on other sites

hey for det første tillykke med dit vægttab rigtig flot gjort :4thumbup:

ang. dine knæ skal man jo altid passe på. men har du ikke problemer med dem nu burde det umiddelbart ikke være noget problem, har selv løbet lidt da jeg var over de 0,1 ton og der var ingen problemer... Når det er sagt skal du selvfølgelig huske at starte stille ud, husk opvarmningen og så stille og roligt frem. så kan du hurtigt mærke om det giver nogle problemer eller smerter ( i knæene, resten af kroppen skal nok blive øm, men det er ok :w00t: ) alternativt kunne du prøve andre low impact træningsformer så som SPINNING :cooldance: eller de elipsetrænere/gliders der findes i motionscentrene...

ang sko skal du nok gå efter et "kendt" mærke. alt efter om du har tendens til pronation kan det være en ide at få nogle der giver ekstra støtte på indersiden. men smut ned til den lokale sportsdealer, de kan med garanti hjælpe dig med at finde de rigtige.

Keep up the good work

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med det flotte vægttab

Jeg synes du skal starte med at købe nogle gode sko før du går i gang, som det allerede er nævnt.

Når du begynder at løbe, så husk at start meget stille ud og så øge distancen gradvis

Husk at muskler vænner sig meget hurtigere til belastningen end led og sener gør, så tag dig god tid og hold pause hvis du mærker det i knæene.

God fornøjelse med det

-Camilla

Link to comment
Share on other sites

Kanon kæmpet med de første kilo du har smidt ud :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Som det er sagt før, find en sportsforretning hvor de har løbespecialister og hvor du kommer op på et løbebånd. Da jeg var ude og købe løbesko var det i Intersport hvor jeg var på et løbebånd med påmonteret kamera, så kunne man se det i slowmotion bagefter. Jeg startede ud med et par standartsko til 3-400 kr og havde udgangspunkt derfra. Jeg prøvede 8-10 par sko indtil jeg fandt dem jeg løb "rigtig" i. Men prisen var også derefter, 1100 kr. Men det er pengene værd at få et par gode løbesko, så man ikke får skader i fødder, angler, ben og KNÆ

Good luck :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Citat Jørgensen: alternativt kunne du prøve andre low impact træningsformer så som :cooldance: SPINNING :cooldance:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share