Bumser


ronnie99
 Share

Recommended Posts

mælkeallergi har ikke noget med bumser at gøre. mælkeallergi er når man ikke kan nedbryde laktose (mælkesukker)......

Hvis du ikke får en tilstrækkeligt varieret kost kan du godt få flere bumser end du normalt får. 4 l mælk om dagen kunne umiddelbart godt tyde på at din kost ikke er varieret.

Link to comment
Share on other sites

Nu våver jeg mig ud i en farlig bemærkning, men jeg har hørt at det skulle hjælpe på bumser at drikke meget vand, for det renser vist hele kroppen for urenheder, og noget med at renser igennem ved nyrene eller noget i den stil, men jeg ved sku ikke om det passer? er der nogen der kan sige mig om det er sandt, eller en gang ælv folk har bildt mig ind.... <_<

Link to comment
Share on other sites

Du skriver ikke hvor gammel du er, du er vel ikke i pubertetsalderen går jeg ud fra.... :lol:

Men huden er jo dækket af et fedtlag, og hvis det lag er udsat for en masse påvirkninger (skidt, hyppig vask, kost mm) så kan der godt dannes urenheder i porrerne der bliver til bumser. Hvor slemt er det? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Huden udskiller simpelthen affalds-stoffer gennem huden, ved svedning ( ja, det kommer sgu ud af alle ender, både forfra og bagfra og til siderne :lol:). Jeg forestiller mig, at når man sveder, og det gør man jo gennem porrene, så kommer der små aflejringer i porrene af affaldstoffer (hudorme) som senere bliver til bumser.

Hvis det er meget slemt kan man få pencilin kur af tetracyclin - men det er jo så voldsomt igen. Endelig kan man ved betændelses tilstande med fordel anvende Aloe Vera cremer - Jeg er ihvertfald tit blevet overrasket (possitivt) over den virkning AV har på mange ting (hudmæssigt altså :))

Link to comment
Share on other sites

Hej alle jer som har problemer med bumser.

Har I prøvet mange af de produkter der findes på markedet uden held ?

Nej clerasil er ikke vidundermidlet mod bumser, det virker lige så slemt som at smøre sig ind i planteolie :puke2:

Jeg har selv god erfaring med creme og vaskesæber fra the body shop. Det er dem med tang i :)

Afhængig af hvor slemt det er så prøv at gå til lægen. Jeg gjorde det selv for 2 år siden, hvor jeg bare ikke orkede de bumser mere. Først prøvede lægen med noget der skulle smørres i hovedet som hedder redap. Samtidig med det skulle jeg indtage et pencillin præperat. Det virkede lidt men ikke nok så han sendte mig til hudlæge.

Hudlægen ordinerede noget som hedder roaccutan, som er et virkeligt dyrt og meget kradst middel. Det koster ca 1000 kr for en måneds forbrug. Der kan være lidt slemme bivirkninger ved produktet, men hos mig bestod det kun i meget tør hud, mens jeg tog kuren som varer et halvt års tid.

Læs om roaccutan hos netdoktor .her

Efter kuren ser jeg næsten aldrig bumser igen. Helt fri for dem var jeg kun i ca et år efter kuren, nu må jeg leve med en enkelt om ugen.

Hvis du er medlem af sygeforsikringen danmark får man halvdelen af udgifterne refunderet :D

Anyway - spørg hvis I vil vide mere - da jeg selv synes jeg har lidt viden om de forbandende røde bæster som forpester ens hud

Link to comment
Share on other sites

Det er sgu ikke det fedeste at have en hud så tør som jeg ved ikke hvad men roaccutan hjælper virkelig. Det er bare med at få taget sig sammen og gå til lægen og få ham eller hende til at sende dig til hudlæge.

Link to comment
Share on other sites

1000 kr er sq meget, men hvad. Hvis det virkelig hjælper er jeg klar til det. Jeg har været på sårn en tetracyklin kur skal jeg smutte til lægen og sige det ikke hjalp eller hvad? For det tetracyklin noget var ikke noget han gav mig , han spurgte om jeg ville ha det så jeg ved ikke om han vil give mig noget stærkere.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke en alm. læge vil ordinere roaccutan til dig. Du bliver nødt til at spørge lægen om du ikke kan blive senct til en hudspecialist. Jeg brugte lige knap 4500 kr. på min roccutan kur, men den har så også hjulpet helt fantastisk.

Link to comment
Share on other sites

Som MR skriver så er det nødvendigt at få din læge til at sende dig til en hudlæge.

De er de eneste der normalt ordinerer roaccutan. Jeg har dog hørt at det ikke er alle læger som synes bumser er så stort et problem at de vil sende patienten til hudlæge - men så må du jo finde dig en anden læge !

Faktummet er at roaccutan hjælper, men det har alstå som tidligere skrevet en del bivirkninger. Derfor skal du også tjekkes igennem først.

Inden behandlingen startes får man normalt målt lever- og nyrefunktion, fedtindhold i blodet og blodsukkerkoncentration. Under behandlingen kontrolleres du ca en gang om måneden inklusiv blodprøveundersøgelser, og kontrollen fortsætter indtil en måned efterat du har taget pillerne sidste gang.

Bivirkningerne er normalt noget med tør hud, eventuelle knogleforandringer og depression.

Men så vidt jeg ved er de sidste to nævnte bivirkninger sjældne.

Til jer der har problemet - hvilke produkter bruger I i forbindelse med hudpleje?

Link to comment
Share on other sites

som nævnt må roaccutan kun udleveres efter recept fra sygehus eller dermatolog(hudlæge).

Kvinder i den fødedygtige alder, må faktisk ikke bruge roaccutan.

Desuden er bivirkningsprofilen så alvorlig, så man ofte kan finde alternativer.

En stift med dalacin(clindamycin) virker ret godt.

Tidligere kunne man også købe a-vitaminsyre som creme, men det kan ikke vist nok ikke mere.

Man kan dog få ens læge til at udskrive en margistrel recept, så skulle det være muligt at få det på de fleste apoteker.

Bivirkningerne er her meget få - faktisk kun problemer med tør hud.

Det er dog bedst at bruge til afgrænsede områder - hvis man har purulente bumser over store arealer, er roaccutan stadig bedre :)

Link to comment
Share on other sites

til alarm-bananen:

eventuelle knogleforandringer
Det lyder sgu da rimeligt alvorligt! hvordan gør det sig gældende? jeg mener man får vel ikke krogede arme vel ;) kan man risikere at få svagere knogler eller er der en fysisk forandring i deres udseende?
Link to comment
Share on other sites

-> Jast

Hmm det med knogle forandringer ved jeg ikke så meget om - der skete ikke noget hos mig :hehe: - men det er vist også bare hvis du får høje doser over lang tid - men min hudlæge nævnte det bare for mig da jeg påbegyndte behandlingen.

De eneste bivirkninger jeg mærkede til var "blot" meget tør hud - især på hænder og sprukne læber plus tørre øjne :(

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Vil LIGE tilføje lidt.

Har været hud-problemet igennem, og studeret det nøje alverdens steder i flere år.

Ronni99 HOLD dig fra mælk. Mælk er for mange skyld i allergier og hudproblemer, uden man aner det. Fordi kroppen ikke kan tåle mælken, kommer der er reaktion; og her bumser.

Drik soya-mælk i stedet, det gør jeg! Og det hjælper ;)

Både hormon-ubalance, dårlig kost (med ting man ikke kan tåle) og psykiske problemer (stress, mindreværd...osv.) = Bumser, samt andre bivirkninger selvfølgelig.

SkuNk!

Link to comment
Share on other sites

Hvis du vil af med bumserne...og evt. andet møj, så må du hellere prøve at droppe den. Køb Soya-mælk med vanilie i stedet, det er godt og SUNDT.

Din krop behøver ikke at reagere direkte på al den mælk du drikker, du får i stedet hud-problemer..osv., og tror derfor ikke at det er mælkens skyld.

Over 50% af DK's befolkning skulle ha' en eller anden form for mælkeallergi, uden de ved det, for alle tror mælk KUN er godt. Men det er det desværre ikke for alle.

20% af DK's befolkning lider af en eller slags form for hø-feber (allergi), og allergi er MEGET ofte en bivirkning af at man ikke kan tåle mælk, og det tror folk jo ikke, for de får det ikke dårligt når de drikker den mælk.

Problemet er bare at lægerne kun siger man har mælkeallergi, når der kommer en reaktion på det promte. Desværre.

Derfor vil jeg anbefale dig at prøve at tage til en Alternativ Behandler (Kinesolog), hvor du hurtigt vil få at vide, hvad der er skyld i bumserne. Men det er 100% mælken og evt. lidt andet kost også.

Jeg kender én på Fyn, som jeg vil anbefale.

Mvh SkuNk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share